Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drtutz

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           Szeptember elején jelent meg Michael Sandel, az egyik legismertebb kortárs politikafilozófus könyve:" Az érdem zsarnoksága" (The Tyranny of Merit).  Sandel még nem volt harmincéves, amikor megírta híres liberalizmuskritikáját a Liberalizmus avagy az Igazság határai-t, mely munkáját sokan…..
        Demeter Szilárd kultúrpápa, PIM-vezér, karrierista senkiházi, nyilvánosan azt állította Székely János erdélyi költőről/drámaíróról, hogy a Securitate ügynöke volt. Magánlevélben később elismerte, hogy semmiféle bizonyítéka sincs. Székely rendszerhű verseket írt, amikor az apja börtönbe…..
       Miután ma reggel Szilvay Gergely, a magyar gay conversion therapy mozgalom prominense (a huszonegyedik századból szeretnénk ehhez gratulálni, MZ per X-ként), a King's College professzorának nevezte ki a brit baloldali egyetemi oktatókat en bloc leantiszemitázó, de ma reggelig egyetemi…..
„Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja: hülye vagy. Gondolkozz el rajta! Hátha jót akar! Ha szeret: biztosan.” (Müller Péter) Aki tartós kapcsolatban él az pontosan tudja korántsem könnyű mindig az együttlét. Van, hogy bekerül az életünkbe a feszültség. Generálhatjuk mi…..
Jeruzsálemben, a Szent Sír templománál, a kapu fölött van két ablak, és a jobb oldali ablak alatt van egy létra. Látszik, hogy ott van már egy ideje, van ilyen, hogy ott felejtenek valamit a munkások, de ez másik eset. Micha bácsi, az idegenvezető azt mondta, hogy emléktárgy, azt az időt idézi,…..
drtutz 2018.11.04 12:06:01
    AMIÉRT ez a videó fontos lehet nekünk... nos nem arról szól. Khümm. Elnézzük ezt a színház emberének, aki színes poklával, olykor a gyermekneveléssel, illetőleg egyéb családi kapcsolataival küzd és a legnagyobb tisztelettel el is hisszük, hogy a darab kiváló lett.…..
Sok férfi tartja a gyengeség jelének, ha nem tud megküzdeni egyedül a problémáival, ha nincs elég lelkiereje feldolgozni a kríziseket egymagában. Épp a minap mondta nekem valaki, egy nagyon nehéz családi helyzet kellős közepén, hogy ’én nem hiszek a pszichológusokban’. Nagyon szurkolok neki és a…..
Bizonyára sokan hallottátok az utóbbi pár napban hogy egy srác megtalálta (az apja által, aki a Sony raktáraiban dolgozva talált rá, még réges régen) a Sony és a Nintendo egyessége által létrejött "PlayStation SNES-t". Terjedtek a képek, sőt, még egy videót is kirakott, amint…..
drtutz 2015.07.06 01:01:50
Visszatérő anomáliával találkozott Attila a Telekom műholdas beltéri egységén. Kizárólag éjszaka bolondul meg a készülék, és véletlenszerű csatornákon nem hajlandó felvenni a műsort. Lehet, hogy érdemes lenne összeállítani egy listát, milyen műsorokat nem szeret a beltéri…..
    Kéri László kócosfogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriellát. A magyar Országgyűlésben nagyon kevés nő van, szinte tádzsik szinten kevés. A nő nem való a parlamentbe Magyarországon, a politika a végtelenül bölcs és jó arcú, rendezett fogú, rendkívül…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Akinek van szeme, látja, hogy a magyar futball nagy jövő előtt áll Orbán Viktor, 2013. október 1...
drtutz 2013.10.15 09:55:00
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd* ugyanott... *augusztus 20 után..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
drtutz 2013.06.02 18:59:25
     Pontosan tudom, hogy ez a poszt nem felel meg az Absztrakt Liberális Tantételek Nagykönyve (továbbiakban ALTN) szellemének. És pont leszarom (továbbiakban, PLSZ).       Orbán Viktor miniszterelnök nem tiltott be semmit. A miniszterelnök nem tilthat…..
Tasó László, Nyíradony fideszes polgármestere 2002 óta ül a parlamentben, mégsem hallottunk róla sosem. Tegnap este azonban Ertsey Katalin LMP-s képviselő felrakta Facebookra a Tasótól kapott képeslapot. Ezzel szeretnénk Kellemes húsvéti ünnepeket kívánni nektek. Az első…..
Vincent: A Vincentblog mindig is szókimondásáról volt híres, úgyhogy mindjárt csapjunk is bele a lecsóba! Hetek óta rebesgetik, hogy a blogunk élére egy kereskedelmi televíziót, majd a közszolgálati adót is megjárt, ismert médiaszemélyiség kerül, aki a stúdiót néhány éve…..
2011. május 18-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is részt vett az országos katasztrófavédelmi próbariasztás lebonyolításában. A gyakorlat során a katasztrófavédelem közleményeit ("Középföldén óriási árvíz van") a közreműködő médiumok…..
Sosem értettem azokat a családokat, ahol tűrik az agresszív, durva apa basáskodását, mitöbb, kékmonoklis anyuka emígyen panaszkodik barátnőjének: „Nem szeret már a Józsi, egy hete meg sem vert.” A gyerekek pedig reszketve vagy dacosan tűrik a pofonokat, az ütlegeket, s hálás…..