Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mel Gibson a 70-es évek vége felé kezdte a szakmát, majd Ausztráliából Hollywoodba utazott, ahol hamarosan a csúcson találta magát és ott sikerült megvetnie a lábát. Sikerek jöttek és mentek, a bulvársajtó abszolút nem örült, hiszen róla nem igazán tudtak összeszedni…..
Britt Reid folyamatosan bulizik, falja a csajokat, de ezen kívül gyakorlatilag nem csinál semmit, milliomos családba született, mindig tele van a zsebe pénzzel. Ám egy nap apját megölik, majd mikor jobban szétnéz a birtokon rájön arra, hogy milyen szuper ketyerék is vannak a…..
Első olvasatra még szimpatikus is lehet az a törekvés, hogy a Facebook 40 országban állapodott meg mobilszolgáltatókkal arról, hogy ingyen biztosítja az alsóbb kategóriás készülékkel rendelkező mobilfelhasználók számára a Facebook elérését.Magyarországon a T-Mobile-lal állt…..
Szögezzük le, hogy a túrórudi szent. Tudom, hogy Európa "normálisabbik" felén megbotránkoznak a csoki-túró kombón, de én meg azon botránkozom meg, hogy ők megbotránkoznak. Téma lezárva. És azt is aláírom, hogy a Pöttyös közkincs, olyan magyar márka, amely másokkal…..
A Nike nálam nem tud hibázni, egyszerűen nincs rossz húzásuk (na jó, a Wieden ideiglenes elhagyását leszámítva), szinte nincs olyan filmjük, amit nem szeretnék meg első látásra. Az új kampánnyal sincs ez másként, a Human Chain névre keresztelt film is azonnal belopta magát a…..
Denz 2010.02.15 16:05:10
@Sün! balázs: nem kértezted ezt komolyan! én érzem!
Azurák Csaba egyenesen beleütötte a magas labdákat Orbán Viktor arcába. De miért vállal be Orbán Viktor egy huszonötperces beszélgetést, ha egyetlen lehetősége, hogy fájdalmasan látványos módon kerülje az érdemi válaszokat? Főként miközben világosan látszik, társadalmi…..
Denz 2010.02.10 14:41:48
@BISMARCK: Azt szeretném, hogy olyan információkat kapjak, amelyekkel megfontolva tudok szavazni. terveket, azok pozitív és negatív hatásait, lássam mi lesz jó és miért ha engedem, hogy ő irányítson és miben kell áldozat.

osztom, hogy beletörődni abba, hogy nem mond semmit az egyszerűen hülyeség.
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..
Denz 2010.02.10 13:58:32
@andreasue: ez egy fibernetnek szóló levél. legalábbis eredetileg úgy indult a karrierje a masszában.
mára upc-s lett.
Vagyis webkettő rulez - hiszen erről szól ez az egész. Megosztjuk a gondolatainkat, a szavainkat, képeinket, videóinkat, kapcsolatunkat, és végül magunkat (a személyes adatainkat) másokkal. Megosztjuk, és várjuk a hatást. És akár olyan hatást is elérhetünk, amely már uralkodói…..
Denz 2010.02.03 09:14:39
@Cica75: csunyán írtad le, de igazad van!
a blog önmaga körül pörög.
Több mint egy évtizedet töltöttem a közigazgatásban köztisztviselőként. Másfél éve nem tudom visszakapaszkodni magam, pályázat, pályázat hátán.   Túlképzett, mást választottunk kísérőlevelekkel jönnek vissza sorra az anyagok. De ilyen még nem történt velem.…..
Denz 2009.12.29 09:53:30
@Strici: most már tudjuk, hogy értesz a "köztisztviselőséghez" (itt jegyezném meg, hogy nem értem, hogy ez esetben miért nem próbálsz együtt érezni és segíteni), pert nyertél és hogy a saját blogodon éppolyan lazán fogalmazol, mint a kedves posztíró. Vagy nem érted a poszt mondanivalóját és emiatt genyózol, vagy érted és annak ellenére sem arra reagálsz, sokkal inkább kötekedsz. Szar lehet a kötekedésbe ennyi energiát fektetni.
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Érzelmektől mentesekNe tanítsatok szeretni!Mindenfélét hazudókNe tanítsatok igazat mondani!Az egyik dolog, amiben talán máshogy működök, mint az "iparági átlag", az érzelmeim felvállalása, sőt, felhasználása. Vagyis nem szégyen az, ha valami nem tetszik, ha valami…..
Egyszerűen nem értem. Akárhogy töröm a fejem, a szakmai hozzáértés hiánya, a háttérben zajló urambátyámozás vagy sötét pénzmozgásokon kívül semmi okot nem találok arra, miért ennyire bántóan rosszak a Szerencsejáték Rt. reklámjai. Pedig maga a szerencsejáték az egyik…..
A héten ez is eléggé kiverte a biztosítékot: 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál, plakát, rajta 3 kisgyerek és egy szlogen: "Gyerekként azért is kiálltál, amiről azt sem tudtad, miről szól. Most Rólad van szó. Magadért kell kiállnod".…..
Megtaláltuk Latinovits Zoltán 21. századi reinkarnációját: Dezső Nyíregyházáról egyből belopta magát a szívünkbe, bár a szöveg nem mindenütt érthető teljesen tisztán, az intonáció, a drámai hanglejtés, a hangsúlyos pauzák korunk versmondó nagyjai közé emelik az ittas…..
Nem is olyan régen kezdődött az egész. Eddig is voltak minilaptopok, de áruk nem volt olyan vonzó. Aztán az Asus úgy döntött, hogy piacra dob egy apró, kifejezetten utazásokra alkalmas laptopot, mely nem akar versengeni a mindennapokhoz használt gépekkel. És mindezt elérhető áron.…..
Mióta először lehetett hallani arról, hogy a Szentkirályi ásványvíz példáján felbuzdulva, vagy esetleg azzal egyidőben a Visegrádi víz is a fejébe vette, hogy egy kiöregedett nemzetközi sztárral próbál lendíteni az ismertségén, azóta követeli rajtuam egy emberként mindenki,…..
Denz 2008.05.29 12:14:51
borzalom.
ok,hogy szubjektív meg minden, de amikor a projekt végén megnézik ezt a worst fight scene ever-t (
www.youtube.com/watch?v=Z1eFdUSnaQM ) is majdnem alulmúló rakás szart, amiben konkrétan tényleg a szlogent sem érteni, akkor nem látják, hogy fos? hogyan születik ez így meg? hogy kerülhet tvbe. lehet, csak reklámos szemmel ennyire szar, nem tudom.
Fut egy kampányunk, amiben egy új webes terméket reklámozunk. Igazából nem is érdekes maga a termék, a lényeg, hogy egy ingyenes szolgáltatás használatára buzdítjuk a látogatókat (ez egy speciális kereső), és abban bízunk, hogy ennek a használói majd megrendelővé válnak. Az…..
A hazai reklámtermés színe-javát bemutató sorozatunkban ezúttal a Dreher megújult palackját bevezető reklámot tesszük mérlegre. A brand kommunikációja finoman szólva is következetlen, a márkamenedzsereknek régóta nem sikerül egy egyszerű, továbbvihető gondolatot találniuk,…..
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Barátaink a NextWebnél elgondolkodtak azon egy kicsit, hogy miért nem működnek az online hirdetések, miért olyan kiábrándítóak sokszor az átklikkelési arányok. Pontosabban azt szerették volna elérni, hogy a viszonylag kis méretű hirdetések minél több információt nyújtsanak a…..