Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaiaround

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karantén előtti időszakban, amikor a boltunk forgalma már erősen leszálló ágban volt, ráértünk beszélgetni a kolléganőkkel az üres üzlet közepén. Az egyik indiai munkatársammal játszottunk biodíszletet, csak álltunk és néztük a tök kihalt plázafolyosót, aztán valahogy az ímmel-ámmal beszélgetésünk…..
Új világ - A tudásalapú társadalom. Közpolitikai vitairat Megjelent a Jel-Kép 2017.3. számában AbsztraktAz ipari kapitalizmus kialakulásához hasonló mély átalakulásban vagyunk. Az országok most az ezt meghaladó tudásalapú gazdaság kiépítésében versenyeznek. A nyertesek magasan képzett munkaerővel,…..
gaiaround 2017.12.11 21:17:23
A hazai vagyonvédelmi - de különösen őrzésvédelmi - szolgáltatók piacát erős konkurencia harc, és részben ennek köszönhetően roppant alacsony díjszabások jellemzik. A dömpingárak aztán ördögi kört képeznek, hiszen alacsony árréssel és munkabérekkel nem lehet csodát művelni. Természetesen az egymásra…..
gaiaround 2016.06.11 12:08:39
"fa inna hizb allah hum al-ghalibun"/és Allah pártja az, akik győztesek lesznek, Korán, 5:56/Pártokról kis hazánkban nem sok jó jut eszébe bárkinek is. A sárdobálás, az egymásra mutogatás mellett, ami ma a magyar közpolitikára jellemző, nem volna-e jó, ha nálunk is…..
gaiaround 2014.09.08 00:29:10
     ..