Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xabbu189

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Építkezünk Vakolás 2009.08.12 12:22:00
Mivel ez most aktuális ezért írok róla, nehogy feledésbe merüljön a zsúfolt napok közepette. Szóval a vakolás már egy igen jó iránymutató a ház készültségi fokán mérve. Lehet géppel, zsákos, vagy kevert anyaggal ill lehet kézzel vakoltatni. A zsákos anyagot halandó embernek…..
Építkezünk Alapok 2009.08.04 10:30:00
Az alalpozás a ház egyik "legfontosabb" része. Ha ezt elvétik a szakik akkor oda az egész épület, így erre igen nagy figyelmet fordítsunk. Illetve mi a szakikra, a szakik meg a munkájukra.A ház kimérését figyelemmel kisérve kicsit furcsának találtam amit láttam. Még…..
Ehhez a témához csak egy röpke kis bejegyzést szánok. A kútfúró szakival megbeszélt időpontra számoljunk rá még minimum két hetes csúszást és vagy 6x-ri újratelefonálást, -hogy ugye jön akkor, ha mán megbeszéltük-, a tényleges érkezésig.Mikor kijöttek a srácok, nekünk…..
Építkezünk Nagykapu 2009.06.08 13:01:00
Szóval az előző bejegyzéshez folytatásképpen annyit, hogy a kerítés vágre áll. Ami hátra volt még a nagykapu elkészítése és felszerelése. Le is rajzolgattuk, hogy mit, hogy kellene vágni. Irány a fatelep. Besonfordáltam, mint ha csak a církuszban lennék. Gondoltam jól…..
Építkezünk Kerísd el magad 2009.05.15 21:53:00
Sziasztok! Úgy alakult, hogy a frissen vásárolt telkünkre tervezett ideiglenes kerítés megvalósításának mikéntjét hagyom itt most örökül a jövendő nemzedék és a kísérletezgetni vágyók számára. Elöljáróban annyit, hogy terveim szerint faoszlopos dróikerítést fogunk majd…..