Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joee72

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szórakozóhelyek, kocsmák, üzletek, térkő burkolat épül az egykori Városliget helyén. A fáknak, de még a Múzeumi Negyednek is búcsút mondhatunk. ..
Joee72 2018.01.07 01:26:25
Vagy legalábbis a magyar miniszterelnök alaposan félreértette és túlgondolta, amiket Trump mondott neki telefonon...
Alábbiakban bemutatjuk, milyen egyszerű valakit rossz hírbe keverni. Ezt tette - bizonyítékok híján - Orbán csicskása, Ómolnár Miklós, valami Habony-Vajna termék Gyurcsány Ferenccel. Azt írták, hogy a korábbi miniszterelnök ittas volt, ezért szenvedett lábsárülést. Mi most megmutatjuk, hogy mindez…..
Joee72 2016.10.21 09:38:33
@Éva Futanics: a szarházi lopcsánytól?felejtsék már el ezt az ostobaságot..az egy utolsó hazaáruló patkány...Mièrt kène fèlni tőle?
358       Május 27. Szerda Nem derült ki miért volt a riccs (riadókészültség), mindenesetre reggel hatkor lefújták, de mindegy volt, már nem vetkőzhettünk le, maradtunk abban a gúnyában, amiben lefeküdtünk este. Hogy milyen veszély lehetett az, ami pontban reggel…..
353       Június 1. Hétfő Megint Tibivel voltunk ma délelőttös szolgálatban újra, öt órát álltunk kinn Ferihegy 2-n. Ez elég soknak mondható, bár észrevettem, hogy a kutyásoknak nem kell kétszer mondani, hogy induljanak kifelé, amennyiben jó idő van. Benn…..
364   Május 21. Csütörtök Ma elméleti oktatás.Meddig tartanak a szolgálatok, mikor kezdődik, mire kell figyelni, mi a különböző ponton a feladat. Ilyeneket tanulunk. Például az „okmányos” szolgálat, ami a két reptérre befutó utak végén a ki- és belépő…..
Joee72 2013.10.18 11:06:08
@Oldm4n: Respect!
380       Május 5. Kedd ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá.... Igen! Igen! Igen! YES YESS YESSSSS!!Megjöttek az első KOPASZOK!!! Hogy ezeknek milyen kis elesett, ijedt ábrázatuk van! Egyelőre mindössze négy kis csipasz sofőr érkezett, nekik van már…..
Joee72 2013.10.14 15:05:43
@Oldm4n:
Én is egy évre vonulta,és az utánam jövők is..Egyik vonulásnál,a kantinban ülve nézegettük a kopaszokat!
Egy nagyon kemény,és bátor egyed egyszer csak így szólt..:Na,már csak 351...
Szerinted? :)
450         Február 24. Kedd Elméletileg hétfőnként van politikai tájékoztató, de valamiért mára került át. Korlát Gyula százados, a politikai tiszt tartotta. Hogy ez micsoda egy unalmas dolog! Nem is értettem miért kellett nekem beülnöm, de arról volt…..
453       Február 21. Szombat   Hamar beleszoktam a konyhába, semmi különösebb teendőm nincs, a külső étteremből hozzák a kaját, nekem csak kiosztani kell, esetleg dolgoztatom a konyhamunkásokat. Érdekes helyzet, hogy néha lerendelnek nálam sokkal idősebb…..
Elment az öszöd? Válasz Orbán lejárató filmjére. Gyurcsány III. Öszödi beszéde Nagy Imre házánál. Az elmult hét a beszédek hete volt. Hogy van különbség beszéd és beszéd között, az bizonyíítja legjobban, hogy ki hiteles és ki az, aki csak a hatalomért száll…..
Pat Bateman egyik reggel arra lett figyelmes, hogy az autómosója hatalmas büdösbogárrá változott. Neki legalábbis pont 2000 forinttal számoltak fel többet, mint amit a megrendelőre felvéstek, és esélyes, hogy nem véletlenül és nem először csúszott meg a tolluk: A Darvas Carwash autómosó lehúzásával…..