Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitelmax

114 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bankkártya egy olyan készpénzfizetést helyettesítő eszköz, amelyet a bank adhat a nála számlát vezető ügyfeleinek. Segítségével lehetőség van vásárolni és ATM-ekből készpénzt felvenni. Sokan használják a bankkártyát első számú fizetési eszközként. A bankkártya gyorsabb megoldás, mint a készpénzes…..
A Babaváró hitel 2019. július 1. és 2022. december 31. között igényelhető. A konstrukció egy maximum 10 millió forint összegű, legfeljebb 20 éves futamidejű, szabad célú, ingatlanfedezet nélküli kölcsön. A Babaváró hitel maximális induló törlesztőrészlete a kezességvállalási díjjal együtt nem…..
Aki hitelt vesz fel, felkerül a KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer) listára. Az nem mindegy, hogy a KHR listán pozitív, vagy negatív státuszban van. Egy felmérésből kiderült, hogy kevesebb a rossz adós a KHR-ben, mint régebben. A negatív státuszú ügyfél, lehet aktív, illetve passzív minősítésű…..
Az ingatlanárak az egekbe szöktek, ezért általában szüksége van az embereknek lakáshitelre otthonuk megvásárlásához. Az ingatlanfedezet mellett, munkaszerződésre, és még jó néhány dokumentumra is szükség van a lakáshitel felvételéhez. A hitelintézetek elsősorban a határozatlan idejű munkaszerződést…..
A magas ingatlanárak miatt a lakásvásárlók többsége lakáshitelt vesz fel. Egy lakáshitel kiválasztásakor fontos szempont a konstrukció költsége, a havi törlesztőrészlet, illetve az egyéb kiadások. A lakáshitel átfutási ideje is fontos. Egy lakáshitel hiteligénylési folyamata akár 40 napig is…..
A Babaváró hitel július 1-jével indult. Aki jogosult a Babaváró hitelre az 5 évig kamatmentes hitelként fizeti. Ha ez idő alatt születik egy gyermek, akkor az egész futamidőre ingyenessé válik. A második gyermeknél elengedik a tartozás 30%-át, míg a harmadiknál a teljes fennálló adósság…..
Pénzügyi nehézségek esetén a személyi kölcsön, illetve a szabad felhasználású jelzáloghitel lehet a legjobb megoldás, attól függően, hogy mekkora összegre van szüksége. Az elmúlt időszakban mindkét konstrukció kamatai csökkentek, ami növelte népszerűségüket.     Személyi kölcsön vagy szabad…..
A személyi kölcsönhöz könnyen, és gyorsan hozzá lehet jutni. A személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitel. Pár 100 ezer forinttól 10 millió forintig igényelhető. A legtöbbet folyósított összeg 100-500 ezer forint között mozog. A személyi kölcsön futamideje maximum 10 év lehet, de az átlagos…..
Jó néhányan az újlakás ÁFA miatt nem vártak az ingatlanvásárlással a magas árak ellenére sem. Kevesen vannak manapság, akik készpénzből vásárolnak meg egy lakást. A legtöbben hitelt is vesznek fel a lakásvásárláshoz. Egyre nehezebb a lakáshiteleseknek, hiszen a magas ingatlanárak miatt, nagyobb…..
Problémát okozhat, ha online vásárol, és külföldi webáruházból szerzi be a karácsonyi ajándékokat. A nagyobb webáruházak kiszállítási ideje alapból is többhetes lehet, az ünnepek előtt azonban még hosszabb lehet ez az időintervallum. A népszerű felületeken megrendelt áruknak még szezonon kívül is…..
A személyi kölcsön számos előnnyel rendelkezik. Néhány százezer forinttól 10 millió forintig igényelhető. A személyi kölcsönhöz könnyű hozzájutni, átfutási ideje gyors. Fontos tudni, hogy magasabb jövedelemmel olcsóbb személyi kölcsönt kaphat! Akár 2%-kal is csökkenhet egy személyi kölcsön THM-e, ha…..
A személyi kölcsön nagyon népszerű, a legkeresettebbek a szabad felhasználású kölcsönök, emellett a piacon elérhetőek ingatlan vagy gépjármű fedezettel nyújtott személyi kölcsönök is. Személyi kölcsön egyszerű feltételekkel A személyi kölcsön alapfeltételei: igazolt rendszeres…..
Sokan vágnak bele a lakásvásárlásba, még akkor is, ha az ingatlanárak a magasba szöktek. Az erős kereslet miatt tovább drágultak az újépítésű lakások Budapesten. Felmérések igazolták, hogy 2019 harmadik negyedévében, az átlagos négyzetméterár eléri a 925 000 forintot. Az ingatlanárak további…..
Idén is számíthatnak támogatásra a nyugdíjasok. A rezsiutalványok kézbesítésére szeptember 2. és 30. között kerül sor. Háromszor 3000 forintos címletekben jár a rezsiutalvány, melyek a gáz- és áramszámlák kiegyenlítésére alkalmasak. Az utalványok 2020. március 31-ig használhatóak fel. A juttatás…..
Július 1-jével vezették bet a Babaváró támogatást. Sok pénzhez juthatnak vele azok, akik jogosultak rá. Az igénylések beadásával több esetben szembesültek azzal, hogy valamilyen feltételnek nem felelnek meg. Vajon ők milyen hitelt kaphatnak Babaváró támogatás helyett? A Babaváró támogatás szabad…..
Sokan fizetnek online vásárláskor bankkártyával. A bankkártya visszaélések száma megnőtt, ennek következményeképpen 2019. szeptember 14-től változtak az online bankkártyás vásárlás szabályai. Online vásárláskor kötelező a biztonsági kód használata az Európai Unión belül. Az internetes…..
A személyi kölcsön felvételéhez meg kell felelni az alapkövetelményeknek, amelyek közül az egyik legfontosabb a jövedelem. Minél magasabb munkabért tud igazolni a személyi kölcsön felvételekor, annál kedvezőbb hitelkonstrukcióhoz juthat. A hitelintézetek nem minden jövedelemtípust fogadnak…..
Sokan szeretnének félretenni nyugdíjas éveikre, hogy anyagi biztonságban legyenek. A legtöbben legalább olyan színvonalon képzelik el öregkorukat, mint aktív időszakukban. Érdemes időben valamilyen megtakarítási formát választani. Magyarországon jelenleg három nyugdíjcélú megtakarítás létezik.…..
Július 1-től érhető el a Babaváró hitel. A támogatás 75%-a felhasználható önerőként lakásvásárláskor. A CSOK-nál pedig ez a hányad 100%. Az MNB új rendelkezése alapján, a Babaváró hitel hitelkiváltásra is felhasználható.   Sokaknak okoz gondot a régi hitelük törlesztése, nekik lehet jó megoldás…..
Hitelfelvételkor a hitelintézetek be szeretnék magukat biztosítani, amikor kölcsönt nyújtanak az ügyfeleik számára. Egyes hiteltípusoknál szükséges fedezetet biztosítani a banknak, különben nem ad hitelt. Melyik hiteltípusokhoz szükséges fedezet? Tulajdonképpen, minden kölcsönhöz szükséges…..
A lakáshitel kamatok nagyon alacsonyak most, viszont ez nem biztos, hogy mindig így lesz. Ezért lakáshitel felvételekor fontos a kamatperiódus hossza. A lakáscélú hitelek nagy összegűek, a futamidejük hosszú. Ezért fontos, hogy hosszú távon is kiszámíthatóak legyenek a gazdasági és pénzügyi…..
A lakáshitel jelzáloghitel, vagyis felvételéhez ingatlanfedezet szükséges. A hitelintézet biztosítéka a  fedezetként bevont ingatlan lesz arra az esetre, ha az adós nem fizetné a kölcsönt. Így kisebb a bank kockázata, ami az ügyfeleknek is kedvező, mert a jelzáloghitelek kamata alacsonyabb…..
Az újépítésű ingatlanok nagyon kelendőek mostanság. Ezeknél az ingatlanoknál annál kedvezőbbek az árak, minél hamarabb teszi le a foglalót a vásárló. Így gyakori eset, hogy szerződéskötéskor a projekt még csak a tervezőasztalon létezik. Sokakat foglalkoztató kérdés, hogy hiteleznek-e a bankok még…..
  A Babaváró hitel 2019. július elsejétől érhető el. Egyik nagy előnye, hogy szabad felhasználású, így önerőként felhasználható lakásvásárláskor. A másik nagy előnye, hogy ingatlanfedezet nem szükséges hozzá. Ha lakáscélú hitelt vesz fel, a jogosultsági feltételek teljesülésén túl a megfelelő…..
Sok változás lépett életbe a családtámogatásokban. A megújuló CSOK-ról is már kiderültek a részletek. Örülhetnek a használt lakást vásárló családok, mert július 1-től már használt lakás vásárlására is igényelhető a CSOK mellé felvehető kamattámogatott kölcsön, amely két gyermek esetén 10 millió,…..