Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justinee

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tanév kezdete az Eötvös-lakók számára kiegészül valami egészen sajátságos hangulattal. Közösen előkészítjük a terepet a nehéz napokra, megvitatjuk, ki mire vállalkozik, meglessük, ki veszi fel a harcot, és ki az, aki támogatásra szorul, ha beüt a vizsgaidőszak. Játszunk, ismerkedünk, és beszélünk…..
Ez a boldogság nem olyan magasztos és fennkölt, mint ahogyan elsőre ez a fogalomból kinövi magát a szemünk láttára. Boldog akar lenni. Ki? Hát én! Hogy te akarsz az lenni? Én. Én. Én. Ezt mondjuk minden mondatunkban. Nemcsak mi mondjuk, hogy lenni. Mindegyikünk van, létezik, teljesít, lélegzik.…..
Femmefatale A világról 2017.01.21 19:08:04
A minap a munkáról gondolkodtam. Végignéztem az életemet egy filmtekercsen, ami egyszer csak kifogyott. Milyen munkát tudnék végezni, amiben viszonylag jól érezném magamat? Bejárónő: takarít, mos, főz, boltba jár és lenyalja a ráégett port a kandallóról. Találtam egy idilli hirdetést: "Bejárónőt…..
Mai megfigyelésemet önmagamra irányítottam és belekezdtem gondolataim valós, cseppet sem egyszerű boncolgatásába. Sokszor vagyok szkeptikus: milyen primitívek az emberek azzal, hogy mindenek elé a rokoni kapcsolatokat, kudarcokat, külső erényeket (amit mások látnak), egyetemes divatokat, érdeklődési…..
Femmefatale Bűn 2017.01.08 16:50:08
A meleg szobát nem töltik tele titkokkal.  Bennem azonban olthatatlanul jönnek újabb és újabb formában a gyónni való szavak, majd a bűnök, melyek nem a cselekedet által váltak azzá, hanem a szándékaim és szenvedélyeim tették megvetendővé. Amikor meghatározom: mivé válok majd? A végén lenézek a…..
Femmefatale Bemutatkozás 2017.01.08 15:18:34
  Bemutatkozáskor az ember közöl néhány tényanyagot, kényszeredetten elmosolyodik,majd úgy érzi: semmit nem mondott el arról, aki valójában önmaga. A céljainkat, a vágyainkat is korlátozottan közöljük: egy utazás élménye, egy klasszikus ház rendezettségének esztétikája- avagy az ebben való…..