Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róbert Székely

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kormány szerint a Közép-Európai Egyetem csupán fenyegetőzik azzal, hogy Bécsbe költözik, de nem gondolja komolyan, az USA viszont azon van, hogy véget érjen a felhajtás a CEU ellen; Az unió gyengekezűségéről árulkodik, hogy nem képes megálljt parancsolni a sorozatos magyarországi…..
Róbert Székely 2018.09.04 13:11:22
@Quercus a gondolkodó: Az a vicc, hogy tényleg nem értitek meg azt az egyszerű igazságot, hogy minden ilyen cikk megíratásával, idézésével stb. Orbán Viktornak kedveztek. A Sargentini jelentés is ennek szép példája. Szerinted nem szarja le magasról a jelentést OV???? Tuti alkalom neki, hogy kimegy Strassburgba és csodás beszédet mond a parlamentben... Totál kontraproduktív.
GFG is megmondta: ők a fegyver. Most éppen a színes bőrűek tarkójához szorítják. ..
Róbert Székely 2018.06.14 23:58:14
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Figyelem a kommentjeidet és teljesen nyilvánvaló, hogy egy fasz vagy. Ennyi.
Az a baj, hogy Te ab start belefojtod a véleményt valakibe, aki csak elmélkedik valamin. Jelesül azon, hogy már miért ne lehetne "normális", hogy valaki a rasszban hozzá közelebb állót érzi magához közel. Te mindjárt lenácizod, meg egyebek. Ezzel CSAK annyit érsz el, hogy még nácibbá teszed, mert már csak azért is belemászik az egyébként nem komoly álláspontjába. Érted ugye? Az meg, hogy neked az ország miniszterelnöke egy geci, igazán illedelmes hozzászólás.... Őszintén, ha ennyire szar itthon és úgysincs bajod a rasszokkal, marha sok helyen lakhatsz multi-színes közegben. Próbáld meg, neked nyilván bejön. Akinek meg nem, az mondjuk az ország 80%-a, ( szerinted nettó náci:)) szóval az meg marad. Most írhatod, hogy én is náci vagyok. Mondjuk vicces, hogy a náci a nacionalista rövidítése, ami egyszerűen csak nemzetit jelent. Ha viszont a nemzeti szocialistát érted alatta, az még viccesebb, mert akkor meg a szocikat kell szidnod. Teljes tudathasadás, nem? Üdv
Reflektor Magyarország döntött 2018.04.14 08:00:00
  A választások estéjén fél Magyarország letargiába süllyedt. A pártok értelmetlennek érezték az elmúlt négy év építkezését (sokaknál inkább csak vergődést), a civil szervezetek felzizzentek, ahogy elképzelték a nyakuk köré fonódott kötél szorosabbá válását, az…..
Róbert Székely 2018.04.15 00:58:39
@dare: Kedves Dare!

Úgy látszik, nehéz értelmezni, amit a cikk írója állít. Jelesül, hogy a listás 49% és a 91 egyéni jelölt egyértelmű döntés. Szerinted, ha most az lenne, hogy Fidesz 55%, Mszp-P , Jobbik , LMP Dk együtt 45%, DE az egyéni helyeket megnyerte volna az ellenzék, akkor MIT mondanál???? Hogy rendben van??? Pedig listán akkor is kevesebben szavaztak volna az ellenzékre. Az legitim lenne neked? Egyébként meg jelzem, hogy kurvára leszarja mindenki, hogy te, meg az a -mondjuk nagyvonalúan- 100.000 tüntető, akinek csak egy villamost kellett fognia a mai tüntetésre mit gondol. Volt egy szavazás, a Fidesz megnyerte és közröhej lenne, ha pár faszfej miatt új választás lenne. Majd szépen megnyugszotok, -vagy nem-. Ha nem, akkor ott az állam erőszakszervezete, jól fel is van szerelve, majd az intézkedik. Természetesen csak a jog keretei között. Persze tüntethetsz, meg véleményt is nyilváníthatsz, csak arra vigyázz, hogy törvényes maradj. Mert ha nem... jön a dádá. Hidd el, a nyugalomra vágyó IGAZI tömegeknek, kurvára elegük van a folyamatos szarkeverésből. Viszont nem fogják hagyni, hogy pár drogos fővárosi félrevigye az országot. Jó éjt.
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Róbert Székely 2018.04.10 12:52:42
Tudod, kedves Géza, az a baj, hogy te is csak egy picinyke kerek szemüvegen keresztül látod a világot. Lehetsz nagyon okos, ( biztosan az vagy, nem ismerlek), de alapvető folyamatokat nem látsz sem te, sem azok, akik most meglepődve-csalódva etc. lemondtok, felmondtok, etc.
A nép NEM hülye. Egyes egyedként lehet az, de van egy kollektív tudása. Egy kollektív veszélyérzete. Ez Magyarországon az elmúlt 1000 évben gyökerezik.
És ez azt mondja neki, hogy LESZARJA az általad és egyesek által állított korrupciót, stb., mert nagyon nincs pariban számára az, hogy a Kósa ellopott e pár milliárdot, azzal, hogy -pont a legszegényebbek lakóövezeteibe- beraknak e egy-kettő, majd 100-200, majd ezer-kétezer, majd kurva sok arabot, négert, afgánt, stb. Ezt a népet mindig mindenki átbaszta. Te is. Most, hogy nem tetszik az eredmény, befejezed, elhúzol, mert van elég agyad, hogy máshol is megélj. Javaslok valamit. Tedd azt, amit a néptanítók tettek. Menj le Szabolcsba stb. és ÉLJ a cigánysoron, tanítsd a népet, hogy megértsék a mechanizmust. Ez hatásos lenne Hja, hogy az nem trendi, meg különben is a Körúton kívül van, hm??? Akkor meg engedd el. Látod, Viktor fogta a cókmókot és végigülte a kampányt egy kisbuszban. Ki is van fáradva rendesen, de mindenhol elmondta a saját véleményét és nyert. Mond el te is a saját véleményedet és változtass. Tényleg szívből szurkolok neked, hogy felemeld a Magyar vidéket. DE ahhoz ott kell élni közöttük, érezni kell, hogy mik a félelmeik, reményeik. Ezt érzi a Fidesz, az emberek meg azt, hogy a Fidesz olyan lépéseket tesz, amelyek nekik tetszenek. Nem sorolom, mert úgyis belekötnél. Szóval érzik egymást és ezért az emberek megvédik a Fideszt akkor, amikor nácinak, meg fasz tudja minek bélyegzitek. Nem ez a mód, ahogy alternatívát lehet kínálni. Kurva sok terepmunkával lehet hitelessé válni. De ez nem megy az esti buli után füves cigi mellett összeütött, jól sikerül-haverok által lájkolt-fricska cikk segítségével. Ha ezt megérted te és a komplett ellenzék, akkor lehet alternatíva. Őszintén szeretném is, ha lenne. DE nem ilyen..... Nem lózungos Gyurcsány-Momentum, ( ekiről 1000 méterről mindenki érzi, hogy ki fia-borja). Nem, egy sokat dolgozó, alázatos, a népet NEM lebaszó-lenácizó-lenyomorékozó csapat. Ennyi, de lehet, hogy tökre nincs igazam:) Szép napot. Robi
A családon belüli erőszak egy igen elterjedt esetét állította hallgatósága elé pozitív, követendő példaként Rétvári Bence államtitkár. Amikor erre rákérdeztek, egészen elképesztő választ adott...
„Ugatnak a demokraták,De a népnek nincs mit enni.Fegyverrel kell ezt a szart,Végre rendbe tenni!” (Anyátok – Holiday in Kádár) Mi a Fidesz sikerének a titka? Ez a legfontosabb kérdés, ha le akarjuk győzni Orbán rendszerét. Az MSZP-SZDSZ kormányok örökösei ezt a kérdést vagy fel sem teszik, vagy…..
Azt gondolja, Mészáros Lőrinc nem érheti utol a közvagyonból akár a világ leggazdagabb embereit is? Téved!..
Róbert Székely 2018.01.03 23:26:52
@tótágas: Istenem, már megint az Orbán fóbia. De ha összeszarjátok magatokat, akkor is a Fidesz birkák vannak többen. És mivel nektek demokrácia kell, ennek értelmében a tömeg megszavazta kormány uralkodik rajtatok. Ennyi.
Amikor Orbán repülője lejön, nagy robajjal fog földet érni. Halálos zuhanásába sokan fognak belepusztulni. Nem értik majd, mi történt: a gép romlott el, vagy a pilóta hol követte el a végzetes hibát? Pedig amit tesz, az önpusztítás. Az iránta érzett harag és gyűlölet cafatokra tépi majd - és nem…..
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..