Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaronlloyd

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes még annyira sem volt hajlandó elhatárolódni Gréczy Zsolttól, mint a DK elnöke. Gyurcsány „hülyeségnek” nevezte az önmagáról meztelen képeket készítő szóvivő produkcióját, Vadai szerint a fotókat „Valakik ártó szándékkal kiadták, kiszivárogtatták, ellopták.” Gréczy…..
Nem értetted, miért nincs villanykapcsoló a fürdőszobában, csak egy zsinór? Hogy miért jön a víz a mosdóba két külön csapból, egy hidegből és egy melegből? Miért szükséges élesztőt enni? És egyáltalán, mire fel a sok sorbanállás? Most megtudhatod, ha kattintasz!..
Nézem a tudósításokat Recept szultán inspiciálásáról, amint megnézi, rendben tartja-e Viktor nevű pasája szeretett Kizil Elmáját. Utak lezárva, helikopterek zúgnak, a kiürített sugárutakon megerősített konvojok száguldoznak. Aki kívülről nézi, annak tényleg az az érzése, hogy Recept szultán, a budai…..
A miniszterelnök a Sargentini-jelentés vitája utáni sajtókonferencián azzal hencegett külföldi újságíróknak, hogy igazságtalan számon kérni rajtunk a vagyonnyilatkozati rendszer szigorítását, mivel miénk a legszigorúbb szabályozás Európában. Orbán most egy olyan ügybe keveredett, amibe itthon és…..
aaronlloyd 2018.09.27 10:35:52
@megvagyhadnagy: 70 oldalas hazugság,mi? Gratulálok, a gőg meg a dolmány úgy látom már megvan! Egyébként régen rossz ha a jelentést miatt magyarázkodni kell. Bőven elég volt Orbánnak az idő amit kapott, amúgy is csak a sok sületlenséget pofázta a hülye fejélev. Tiszta nevetséges volt. Ja, meg te is...
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
aaronlloyd 2018.09.06 06:42:57
Vajon van-e olyan lélektani vagy számszerű határ, amit nem illene átlépni? Rendben van-e például, hogy egy focista havi 1 milliárdot kapjon?..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
aaronlloyd 2017.08.02 15:07:04
@közösperonos átszállás: Én nem értem miről beszélsz. Van itt egy cikk, szerintem nem rossz. Leírtam ami az eszembe jutott róla. Milyen átlátszó? Miiii? Nem is értem mit irogatsz ide. Légkondi van ott ahol ezt írtad? :-)))))))))
Számtalan írás jelent meg már azzal kapcsolatban, hogy mibe kerül nekünk a vizes világbajnokság. Nem akarok ezekkel az írásokkal vitatkozni, mert nem vagyok a megfelelő ismeretek birtokában. De talán azzal is érdemes foglalkozni, hogy mit hozhat ez az esemény a konyhára...
aaronlloyd 2017.07.28 14:49:30
@Morgó Muki: Igazad van, érdekeset írtál.
aaronlloyd 2017.07.28 18:10:05
@Netuddki.: Hát ja, de ezt soha nem fogják megérteni a mának élő buta emberek...
Vissza a Gyökerekhez. Az utolsó darab keksz: lélektani dolog, de az valahogy sehol, soha nem kell senkinek. Zabál végig gátlástalanul a közösből, de azért az egészet csak nem eszi meg. Maradjon másnak is! Nehogy neki kelljen elpakolni. Nehogy észrevegyék, hogy ő zabálta fel az egészet. Képesek…..
aaronlloyd 2017.07.27 09:32:14
@kmm: Lehet hogy tényleg rossz az élete, mert sokszor találkozik a cikkben leírt férgekkel. Nekem tetszik a cikk, rengeteg hasonló embert ismerek. Gondolom aki magára ismert annak nem tetszik. És hát igen, ha már szólni kell... Meggyőződésem hogy 10 emberből 9 nem értené hogy mi a probléma, és abban a pillanatban visszatámadna.
De semmi gond, nem vagyunk egyformák. Pont leszarnám ha nem közösségben csinálná, hanem csak othhon...
aaronlloyd 2017.07.27 12:32:02
@Peetee: Hát, nem tudom. Ha engem is idegesítenek a pontbaszedett dolgok akkor felsőbbrendű lennék??? Ha igen, akkor az vagyok. Bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy csak "normális" és a "többi" az alsóbbrendű.
aaronlloyd 2017.07.27 13:23:49
@Csak Norris: Persze, tekerd ki a kommentemet nyugodtan.
Azokra gondoltam akik a cikkben leírtakat művelik. Természetesen nem "mindenki" (te használtad) az körülöttem.
Ezt most így leírom neked, jó? Teccikérteni??? :-)))
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
aaronlloyd 2017.03.03 07:50:58
@Anna King: A tények makacs dolgok. Egyébként meg nem kurvázott le senki senkit...
aaronlloyd 2017.03.03 08:05:51
@Audista: Nem kurvázott le senkit. Csípem az olyan embereket akik el merik mondani a véleményüket, nyilván nem fog éhen halni. "Nagy arc, pénzért mindent megtesz" - ételmezhetetlen... 30 éve képernyőn van. Mihez képest nagy az autója? Nekem is az van. Mindenki akkorát vesz amekkorát meg tud fizetni.
Szerintem az a lúzer, aki beleköt fűbe-fába, megsárgul az irigységtől ha egy sikeres embert lát. Ja! És ezt mindet tagadja...
aaronlloyd 2017.03.03 08:11:09
@Colonel H. Stinkmeaner: Hát, azért nem teljesen. Ő mondott valamit, amit sokan úgy értelmeztek, ahogy. És erre jött a kiigazítás. Mi a gond??