Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobaNorbi

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.01.18 09:01:44
Mintha az első kocsid lenne - mi az a 480? Összegyűlt a pénzmag is, nosza: túrjuk a netet. Voltak ötleteim, ötleteink. A Volvo márka nem szerepelt köztük. Veretlen fél éves Nekem még semmi nem romlott el, és a szervíz előtörténet alapján ez 5 éve így van ennél a…..
Aha, ezzel ki fogom verni a biztosítékot sok embernél. Tehát ide most hatványozottan igaz, amit a blog oldaldobozában is olvashattok, ez az én véleményem, nem szentírás.Az autógyártásnak vannak igazán csodálatos időszakai. A hatvanas években még a vasfüggönyön innen is…..
Márkanáciból kétféle típust különböztetünk meg. Az egyik, aki kijelenti, hogy csak az adott típus jó, a másik pedig kategorikusan kijelenti egy adott márkára, hogy szar. Előbbi természetesen egyértelmű hülyeség, a másik pedig nagyon kevés esetben igaz. Alapvetően autókat…..
Autóbuziságom története Az elit 2013.11.16 09:44:22
Már az előző posztban volt róla szó érintőlegesen, de most kicsit kitárgyalnám a prémiumautók szegmensét. Ez nyilvánvalóan az a kategória, amiről a többségünk csak álmodozhat és sose lesz ilyenje. Persze épp ettől prémium, különben népautónak hívnánk. Ma már szinte…..
Az, hogy az ember furcsa elfalazott dolgokat talál egy használt ingatlanban, nem éppen mindennapos, de azért nem példa nélküli. Ott van mindjárt a cinkotai asszonyirtó esete, ahol a felújításkor döbbentek rá, hogy az előző lakó hét bádoghordóba forrasztott női holttestet…..
BobaNorbi 2013.11.14 16:09:51
@borzash: Jogos, nem olvastam el :)
Foglalkoztunk már sokszor autóvásárlással, szereléssel, imádattal, sok mindennel, csak az eladással nem. Pedig az autók nagy részénél ez előbb-utóbb megtörténik. Mint rendes autóbuzi, elég sokszor túrom a használtautót és bizony látom, mennyire rettenetesen adnak fel emberek…..
Azt mondják, szerencsém volt. Végül is valahonnan nézve igazuk van. Sokkal rosszabb is lehetett volna. Ott maradhattam volna, egy életre lenyomorodhattam volna, vagy ami még rosszabb, történhetett volna ugyanez a másik autó sofőrjével, aki teljesen vétlen volt. Igen, innen nézve…..
Nagyon sokszor sokan vitatkoznak az új autó-régi autó kérdésen. Nyilván mindkettő mellett vannak bizonyos érvek, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a régi autó mellett kardoskodók 90%-ának esélye sincs új autó vásárlására, így az ő véleményüket hiszem is meg nem is, mert…..
Azaz én. Szóval összeszedem (főképp tanuló koromból) azokat a nagyon idióta és néha elég költséges hibákat, amiket elkövettem. Egyrészt, mert a saját hülyeségemet el kell ismerni, másrészt, hogy figyeljetek oda. Astra G önindítóEz a legelején történt, néhány hete voltam…..
Ezen poszt főszereplőjének gazdáját nem nevesítem. A tulaja és a bátyja is nagyon jó barátaim. Az abszolút lenézett nulla preztízsű Maruti ő általuk lett ikon a környéken. Hogy miért, az viszont most titok marad. Mindenesetre ebben az autóban minden megtörtént, ami egy autóban…..
BobaNorbi 2012.10.01 15:30:17
Azért akármekkora egy szemétdomb volt, a Daihatsu összetörése alapjába véve megrengette a családi kasszát, nem volt tartalék másik autó vásárlására. Itt nagyon ki lettünk húzva a szarból, apám egyik ismerőse ( a barát nagyon erős túlzás lenne rá ) egy elég komoly…..
 Ezt kellett a Vakondos Tominak tennie. Végre vállalta önmagát. Tehát, hogy ő a legnépesebb 18 ezer körüli tagsággal rendelkező Jedi oldal indítója. Már sokkal hamarabb meg kellett volna tennie. Mert ez onnantól egyértelmű átverés, amikor a magukat jedinek vállalók…..
Tisztelt KSH! A jelenleg folyó Népszámlálás fontosságát, az Önök szakmai felkészültségét és elkötelezettségét maximálisan szem előtt és tiszteletben tartva, a következő kéréssel fordulunk Önökhöz. Húsz ezer magyar állampolgár által is sérelmezett tény, hogy a…..
 A KSH még nem küldött hivatalos válaszlevelet a Jedi Tanács levelére, de az ügyintéző közölte velem telefonon keresztül, hogy el lett utasítva a Jedi vallást, online népszámláláson bejelölni kívánók kérése, hogy ezt a választást tegyék a választható listán SOS…..
A blogom kábé három hónapja működik, és szerencsére van annyi olvasója és kommentelője a bejegyzéseknek, hogy néhány következtetést le tudjak vonni. Plusz ehhez jönnek még hozzá a magánban elmondott vélemények. Két kritika hangzott el főleg, az egyik leginkább az elején: ne…..
Aki nem tudja, mit fog csinálni jövő nyáron - nos, annak most elmondjuk. Megküzd azokkal az álnok, gonosz sithekkel/azokkal az önhitt, dekadens jedikkel, méghozzá a Jedi Campben. A tábor immár éves rendszerességgel megrendezésre kerül, fantáziadús, érdekes és szórakoztató…..
BobaNorbi 2011.08.25 09:08:47
:)
Úgy látszik, Lucas már megbánta, hogy tavaly nyáron eljótékonykodta a Star Warsból származó, több milliárd dolláros vagyona felét, mert a Lucasfilm ismét összeállt a Legóval, és The Padawan Menace címmel  legyártottak a Cartoon Networknek egy vinnyogva röhögős…..
Egyre biztosabb, hogy itt mindent a sötét oldal irányít. Most már nem lehet letagadni...
BobaNorbi 2011.06.29 17:54:10
@SomeSeed: Hát pl nálunk (képen szereplő arcok csapata :D)
501-es Légió Magyarországi Helyőrség
www.rohamosztagos.hu
Hiába jó terepe a blogírás a füstölgésnek meg dühöngésnek, de azért szeretnék kiábrándítani mindenkit, aki félreértésben van: kifejezetten szeretem, ha olajozottan mennek a dolgok, ha nem basznak ki velem, és ha nem kell kritizálni. Ja, és ha…..
  Ez a dobogó önmagában is elég tudományos-fantasztikus, talán ez foghatta meg a hirdetés feladóját. De vajon van olyan jelenet a sorozatban, amikor ez a három szereplő így együtt van? (Ha már nem lenne fenn, screenshot itt.) Frissítve: a kommentezők közt felbukkant a tulaj is,…..
BobaNorbi 2011.01.08 23:16:49
@devadel: LOL :D

Amúgy jó :)
Hip-hip és hurrá, a Filmmúzeum szilveszter este bemutatja a SP - Nagyobb, hosszabb és vágatlant a kultsorozat eredeti szinkronhangjaival. A 2000-ben Magyarországon is bemutatott film számos szereplője a rajongók nagy bánatára nem a sorozatból ismert hangokon szólalt meg. A filmcsatorna…..
BobaNorbi 2010.12.29 21:33:50
Néhány művész megrajzolta Darth Vadert az eredeti forgatókönyvben szereplő leírás alapján. Nézzük előbb a leírást: INTERIOR: REBEL BLOCKADE RUNNER - MAIN HALLWAY. The awesome, seven-foot-tall Dark Lord of the Sith makes his way into the blinding light of the main passageway. This is…..
BobaNorbi 2010.12.29 12:13:56