Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Képes Tamás

64 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasási idő: ~ 17perc Ma egy újabb izgalmas téma jelent meg bennem, amire talán sokan nem is gondolnának, hogy még ez is része lenne valamiféle energiavámpirizmusnak, avagy az emberek által gerjesztett ingyen gondolati és érzelem energiák learatásának, kiszipolyozásának. Pedig egy nagyon is élő és…..
Képes Tamás 2018.02.14 13:01:44
@Henriette Winke: Kedves Henriette! Nagyon sajnálom, de olybá tűnik, hogy nem készült mégsem 2. rész ehhez a poszthoz. Valamiért feledésbe merült és mindig valami más fontosabbnak tűnt. Köszönöm az emlékeztetést!
Tudatbúvár A gabalyodás titka 2017.09.22 07:58:43
Olvasási idő: ~ 9 perc Ránézésre, a címből ítélve, még azt is gondolhatnád, hogy ez valami teljesen lényegtelen téma. „Ki a francot érdekel ez?” – kérdezhetnéd magadban. Igen, ha nem ismernél már jól. Mert ha az elmúlt 5 évben közzétett elméleteimet, gondolataimat, felismeréseimet vennéd alapul,…..
Tudatbúvár A mÉrték csapdája 2017.09.20 09:03:59
  Olvasási idő: ~ 9 perc   Azt hiszem, elmondatom 10 évnyi spirituális utazás után, hogy én már semmin nem igazán tudok csodálkozni és mindent el tudok KÉPzelni. Mégsem gondoltam volna, hogy egy napon arra ébredek, hogy “Te jó ég, a mérték sem feltétlen a barátom!” Pedig mindenki ezt hitette el…..
  Olvasási idő: ~ 19 perc   Bár sorban állnak már a megírandó gondolatok, most mégis közbejött valami, ami rávett, hogy végre írjak erről a témáról is, illetve, hogy meséljek egy picit. Mióta Litvániában élek, többször volt alkalmam gombászni menni, ami azért is furcsa részemről, mert soha nem…..
Olvasási idő: ~ 13 perc Úgy gondolom, itt az ideje, hogy ha lehet, indulatmentesen és viszonylag semlegesen beszéljek egy olyan jelenségről, emberi minőségről, tulajdonságról, ami akár az egész emberiség sorsát megpecsételheti. Sok időt fordítok arra, hogy megértsem, hogyan épül fel egy RENDszer,…..
Olvasási idő: ~ 15perc Számos jótét lélek ott vérzik el, hogy kételyei felemésztik. Annyira szeretne az ember megfelelni egyfajta szívébe vésett Életkódnak, hogy mindig, minden körülmények között a lehető legjobbat tudja adni, nyújtani, mondani és tenni. Egyetlen problémája van csupán az ilyen…..
Olvasási idő: ~ 15perc Egy ideje bizony kikívánkozik belőlem egy reakció, mert egyre nagyobb mértékben veszélyezteti ez az „új” jelenség a tudat tisztaságát, világosságát, és ezzel egyetemben a valóságunkat is. Az álhírekről szeretnék ma beszélni és ezzel egyben a hírmegosztásban foglalt…..
Olvasási idő: ~ 13perc Az előző rész megtekintéséhez kattints ide! Ahogy ígértem, folytatom gondolataimat a különleges képességekkel kapcsolatosan, hiszen sokakat érinthet, érdekelhet ez a téma is. Aki elindul a spiritualitás, a Tudat, a Teremtés megismerése útján, az óhatatlanul is belebotlik…..
Olvasási idő: ~ 13perc Úgy éreztem, ideje már arról is beszélnem, hogy miféle áldás vagy épp átok, ha valakinek különleges képességei vannak; illetve, mik is azok a különleges képességek, amik erősen feszegetik az elmébe zárt ember tudati fátylait és egy az egybe megkérdőjelezik mindazt, amit eddig…..
Olvasási idő: ~ 9perc Amikor meghalljuk a „manipuláció” szót szerintem legtöbbünkben valamiféle negatív, rossz érzés generálódik. Pedig elvileg már felfogtuk Forrás felfedező utunk során, hogy ebben a világban minden kettős, avagy duális. Ezért aztán az sem lehet, hogy a manipuláció bizony csak…..
Olvasási idő: ~ 11perc Azt hiszem ideje odacsapnom a metafizikai asztalra egy akkorát, hogy beleremegjen Európa és a többi világrész is. Ideje beleüvöltenem az éterbe, hogy omoljanak a falak, hátha lesz még épelméjű ember, akire hatnak az igaz szavak, a tiszta tudat. Az elmúlt évtizedek legjobban…..
Olvasási idő: ~ 9perc Talán az egyik legtöbbet feltett kérdés lehet ez az elmúlt húsz évben, ahogy a spiritualitás, mint alternatív világszemlélet megjelent a „piacon”. Számos guru, filozófus, író és előadó adott már erre nyilván valamilyen választ. De szerencsére ez engem se nem befolyásol, se nem…..
Tudatbúvár Mi a FELadat? 2017.07.13 06:35:05
    Olvasási idő: ~ 7perc   A MAGár nyelv csodálatos és isteni kódját venném elő ezúttal egyetlen szó erejéig. Bár etimológusnak semmiképp nem nevezném magam, inkább amolyan “eTOMIlógusnak”, aki érdeklődik a dolgok EREDete, a Forrás üzenete iránt. Ez a mára bennem hajnalban megjelent szó is…..
Tudatbúvár 1 = ? 2017.07.04 07:57:53
Olvasási idő: ~ 5perc   Ezúttal csupán egy gyors gondolat-folyami hajókázásra invitállak. Nem először írok erről, hiszen az elmúlt években többször is felmerült az az arányosság az élet és földi lét minden lényeges területén, amiről most is szólni kívánok. Bízom benne, hogy nem csak…..
  Olvasási idő: ~ 9perc Már egy ideje foglalkoztat a gondolKÓDás kérdése, mert egyre több forrásból hallottam, hogy a gondolkodás valójában "rossz" dolog, hiszen benne van a szóban, hogy GOND. Tehát minél többet csinálod, annál inkább havazik… úgy értem, annál több GONDod lesz belőle. Persze…..
Olvasási idő: ~ 21perc Ha az embereket megkérdeznénk, hogy mire vágynak az életben leginkább, szerintem a nagy részük azt válaszolná: BOLDOGSÁGRA. Hányszor hallottuk már, hogy a „pénz nem boldogít” és hogy vagyonos, sikeres emberek is gyakran nyilatkoznak úgy, hogy hiába van meg mindenük és még…..
Tudatbúvár Élet-mérgezés 2017.06.16 06:15:21
Olvasási idő: ~ 7perc Kezdem azzal, hogy nem kívántam ezen az új blogon ilyen témákról írni, de valahogy mégis megszólalt bennem a harang, hogy átadjam neked azt, amire az évek alatt rájöttem. Mégpedig azt, hogy miként folyik a népességcsökkentés, miféle módszerrel betegítik meg az embereket saját…..
Tudatbúvár Áldatlan állapotban 2017.06.15 08:00:56
Olvasási idő: ~ 9perc Úgy gondolom, hogy sikerült ma is egy olyan témát hoznom, ami érdemes az átgondolásra, emésztgetésre, hiszen legtöbbünk megéli a gyermekáldás misztériumát. És bár posztom első sorban a hölgyekhez, a női nemhez szól, az anyákhoz, kik anya(g)i test teremtésére képesek, hogy egy…..
  Olvasási idő: ~ 11perc Nem tudom szó nélkül hagyni. Azt már bizonyára tudod rólam, hogy a legkevésbé sem érdekel a rabszolgáknak nyújtott cirkuszi mulattság, amit itt „politikának” fémjeleznek, ebben az elmebajos egókirályok és pénzhatalmi paraziták által irányított világban. Viszont megütötte…..
Olvasási idő: ~ 19perc Bevallom, nem szerettem volna ezzel a témával foglalkozni, viszont akkora már a média és egyéb orgánumok zaja, hogy néha az asztalra (vagy inkább az asztrálra) kell csapni, hogy újra „csend” legyen; hát ezúttal inkább az elmékben és szívekben ugye. Írtam én már hasonló…..
Olvasási idő: ~ 13perc Az előző rész olvasásához kattints ide! Ha őszinték akarunk lenni önmagunkhoz, akkor szerintem számtalanszor tapasztaljuk azt életünk során, hogy ami esetleg másnak játszi könnyedséggel megy, az nekünk bizony vagy csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jön össze. Az előző…..
Olvasási idő: ~ 11perc Mielőtt „megijednél”, szólok, hogy semmiféle valláshoz meg istenképhez nem lesz köze mai mondandómnak. Ma reggel a szokásos citromos vizemet készítettem az iroda konyháján, és közben vágott belém villámszerűen a sugallat: Vajon tényleg működik ez nekem? És ha nem, akkor miért…..
Tudatbúvár Mi van a levegőben? 2017.05.18 08:32:15
Sokat mondjuk sejtelmesen, hogy „Valami van a levegőben” és nem is gondolnánk talán, hogy mennyire közel járunk ekkor az igazsághoz. Szerintem, ha az embereket megkérdeznénk arról, hogy mi a levegő, egy részük (talán nagy részük, de ez csak saját becslés) azt mondaná, hogy „semmi, hát levegő”. Hogy…..
Tudatbúvár Szálka a szemedben 2017.05.17 07:54:17
Olvasási idő: ~ 7perc Számtalanszor hallottuk már azt, hogy „ami a másik emberben nem tetszik neked, azzal neked bizony dolgod van és magadban kell keresni annak okát”. Már afféle trendi ezo-spiri mondássá nőtte ki magát, mint az is, hogy minden és mindenki tükör számunkra. A tegnapi nap ismét…..
Tudatbúvár A Szándék Körök 2017.05.16 07:50:50
Olvasási idő: 11perc Régóta foglalkoztat már a valóság teremtődésének mikéntje, a háttérben csendesen megbúvó mechanizmusok és az, hogy az ember miként tudja befolyásolni élete filmjének jeleneteit. Ma egy új fogalommal ismertetlek meg, a Szándék Körökkel. Persze ez az „elmélet” is csak annyiban…..