Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bollista

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSEHMEGE-Cseh Ráhel blogja 2008.08.24 20:44:00
 Mára ez.Meg még annyi, hogy pár napja egy (egyébként kurvajó) Besh O Drom koncertről szintén nőnemű tesómmal hazafelé haladva egyszercsak kezembe nyom valaki (kinek orcáját épphogy csak félig láthatom, amint a laza félhomályban bevillan) két cetlit, mondván, hogy fogadjam…..
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..
kamupanoráma: Bringás Massza Budapesten. Mindig azt gondoltam, hogy hülye aki tudatosan kocsival bemegy a pesti dugóba. De van hülyébb is: Aki tudatosan megy bringával bringa-dugóba. Ráadásul tudni, hogy évente kétszer van ez... A legesleghülyébb meg az aki gumikoccan... de az…..
Az utolsó részben pár olyan fogalmat járok majd körül (de most már csak röviden), melyeket talán már érintettem is az előzőekben. Ezek sokkal inkább gazdasági, szociológiai vagy városfejlesztési terminusok, mint jogi kategóriák. Az első ezek közül a Greater London Urban Area,…..
bollista 2008.04.22 08:28:24
flex első évad 2008.04.20 11:58:00
A Flex* leginkább egy koncepció. Mindenesetre egy találkozási felület lehet. Fingom sincs, hogy mire képes egy blog. De elképzelésemben az áll, hogy élvezhetőbb, mint egy email üzenet. Tehát, ha jó nektek, akkor irjunk egymásnak itten. vagy nem egymásnak, de irjunk. naszóval…..
flex Ezt láttuk tegnap: Kalevala 2008.04.20 20:44:00
Hát akkor írok én is egyet, mert írni manapság meglehetősen flex. A Kalevala c. táncos zenés produkció egy kortárs művész alkotása. Hagyományszerűen hozza a kortársakra jellemző nehezen emészthető és gyakran bizarr szimbólumokat. A darab nem mentes az ember belső ősi…..