Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Medvegy

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brit tinédzserek százait küldik Kelet-Afrikába szüleik a szomáli közösség beszámolója szerint, melynek legfőbb oka, hogy féltik őket az Egyesült Királyságban a bűncselekményektől. A legtöbb esetben a szülők látva azt, hogy közeli hozzátartozók, barátok vagy ismerősök lesznek késelések vagy nemi…..
Mr Medvegy 2019.06.04 09:11:24
Kedves @halaloszto: ezt tudom, persze. De ez egy tematikus blog, miert jon szembe velem egy ilyen otromba 'felreforditas'? Nem keszultem fel erre.
Mr Medvegy 2019.06.04 16:46:12
@Oshumare: semmi gond, ezt meg is beszéltük. További jó munkát.
Mr Medvegy 2019.06.04 16:47:11
@Bicepsz Elek: nem értetted meg a problémát, szerintem.
Amikor rátaláltam erre a weboldalra, teljesen elvarázsolt, hogy milyen kreatív ötleteket lehet megvalósítani ezzel az egyszerű de mégis célszerű tanár-, diák- és szülőbarát megoldással. A storybird.com oldal használata, bár angol nyelvű, nagyon felhasználóbarát. A bejegyzés alatt található videók…..
Kedves Kollégám!  via GIPHY Ha szeretnéd kihasználni a diákjaid digitális eszközeit arra, hogy elmélyítsd a tudásukat, itt találsz pár javaslatot arra, hogy hogyan kezdj neki.   Hogyan varázsolhatod a diákok eszközeire az interaktív táblán / aktív panelen  látható táblaképet?…..