Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smartify

232 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már számtalan bukósisakot és bukósisak okosító eszközt mutattunk be a blogon. Ezek többsége inkább a kerékpárral közlekedőknek voltak hasznosak. Azonban most egy olyan eszközt ismerhettek meg, ami a motorosoknak készült azzal a céllal, hogy teljesen új élmény legyen számukra a motorozás. Ez egyik…..
Teát készíteni nem nagy tudomány. De a jó tea elkészítése művészet és pontosság szükséges hozzá. És most itt nem a menza szintű teára kell gondolni, hanem azokra a kiváló szálas teákra, amik igazi élvezetet nyújtanak fogyasztóiknak. Ha a legjobbat akarjuk kihozni a teafűből, akkor oda kell figyelni…..
Szavazz arra, amelyik neked a legjobban tetszik vagy amelyiket a leghasznosabbnak tartod! Klikkelj és te is megtudhatod, hogy másoknak melyik eszközök tetszenek a legjobban.Amíg nem szavazol, addig mások értékelését sem látod. :) Az eszközökről bővebben az alábbi linkeken…..
Egy kutyát számos veszély fenyegeti. Van, amit meg tudunk előzni, de számos olyan helyzet alakul ki, amikor jól jön egy olyan rendszer, ami odafigyel a kutyánkra és jelez, ha valami gond van vele. A Kyon nyakörv a nap 24 órájában a kutyánkra tud figyelni és számos olyan funkcióval rendelkezik,…..
Kiadó nyaralód, apartmanod, Airbnb lakásod van és nyűg, hogy mindig rohangálni kell, hogy át tudd adni a kulcsot az új bérlőknek? Ha nem is van ilyen helyzetben, akkor is sokszor be kell engedni a vendégeket, barátokat, szolgáltatók vagy szállítókat. Van egy megoldás, amivel sehova sem kell…..
Mindenki szeret kényelmesen aludni. Ez nem csak a párna vagy az ágy megfelelő keménységén múlik, hanem a takaró alatti hőmérsékleten is. Van, aki szereti ha melege van a takaró alatt, míg mások pedig inkább hűvősebb hőmérsékletet szeretik. Nyilván ez egy párnál nehezebben valósítható meg, ha közös…..
Sajnos sokan vannak, akik nem tudnak a pénzzel bánni. Nagyon gyorsan kifolyik a kezeik közül. Pedig van megoldás. Vezetni kell a kiadásainkat. Az ügyesebbek önállóan is el tudják kezdeni és valóban sikerül nekik mederbe terelni a költségeiket. De akik már ezt többször próbálták és nem sikerült…..
Ahhoz, hogy biztonságban legyen az otthonod, egy alapvető eszközkészletre van szükséged, amit a témában nem járatos, nehezen tud összeállítani. Ezért a gyártók elkezdtek kialakítani saját összeállításokat. A Panasonic is elkezdte kifejleszteni a saját megoldásait az okosotthonok világában.…..
Sok szülő nem tudja, hogyan oldja meg azt a helyzetet, amikor már iskolába jár a gyermeke, de még nem akar neki mobilt adni. Hiszen jó lenne, ha már elérhető lenne és ő is tudna üzenni, de még egy mobiltelefon felesleges és veszélyes is lehet. Ilyenkor egy gyerekeknek szánt okosóra áthidalhatja ezt…..
Szavazz arra, amelyik neked a legjobban tetszik vagy amelyiket a leghasznosabbnak tartod! Klikkelj és te is megtudhatod, hogy másoknak melyik eszközök tetszenek a legjobban.Amíg nem szavazol, addig mások értékelését sem látod. :) Az eszközökről bővebben az alábbi linkeken olvashatsz: HiMirror -…..
Ma már rengeteg féle okos pénztárcával találkozhatunk. Mindegyik Bluetooth kapcsolattal társítható a telefonunkhoz és ha véletlenül otthagyjuk valahol, akkor jelez nekünk és esetleg GPS adatokat is küld. Addig pedig védtelenül áll a tolvajok előtt, akiknek könnyű dolga van,…..
Évente világszerte több mint 33 milliárd üveg bort fogyasztanak el - és a 75 százalékukat rossz hőmérsékleten. A fehérbort gyakran túlságosan lehűtik, ami azért baj, mert ilyenkor az igazi karaktere és zamata rejtve marad. A vörösbor viszont általában túl melegen kerül a pohárba. A nem megfelelő…..
A legtöbb kutyus gazdája mindent megtesz azért, hogy a kedvence jól érezze magát. Védi télen a hidegtől, nyáron a melegtől. Egészséges ételeket ad neki, nagyokat sétálnak és jót játszanak. Gyakori, hogy mindezek ellenére minden előjel nélkül a kutyusok megbetegszenek. A kutyák nem tudják…..
Szereted a térbeli agyi játékokat, a többszemélyes kihívásokat és az okos eszközöket? Szereted a klasszikus játékokat, mint a Tetris vagy a kígyó? Most mindezt egybegyúrták és felturbózták. Ez a Rubik Futuro Cube, egy egyszerű, de lenyűgöző 21. század-i játék. Egy játék, amit te is imádni fogsz.…..
A tegnapi egyszerű ivásfigyelő után itt egy másik hihetetlenül egyszerű okos eszköz, amely segít megvédeni a dolgainkat. A GuardPeanut lehetővé teszi bárki számra, hogy nyomon tudjon követni minden tárgyat az otthonában vagy azon kívül, beleértve a pénztárcáját, bőröndjeit, ékszerdobozokat,…..
Smartify 2017.07.19 16:23:11
@invalid user name: Köszönjük a hozzászólásodat! CR2032 elemmel működik és minimum 3 hónapot bír ki vele.
Smartify 2017.07.20 14:30:22
@eßemfaßom még áll: Köszönjük a hozzászólásodat! Örülünk, hogy tetszik ez a megoldás!
Csak ragaszd magadra és mindent tudni fogsz. :)
Smartify 2017.09.05 16:55:05
@emhetes: Nagyon sajnáljuk! Köszönjük, hogy ezt jelezted felénk. Természetesen a bejegyzés végén felhívjuk erre a figyelmet.
Van egy tükör, amelyet nem érdekel, hogy mennyire fájdalmas az őszinteség, pontosan közli veled, hogy hogyan nézel ki. Egy tajvani csapat megalkotta a Himirror-t, ami mindent elárul rólad a szem körüli táskáktól kezdve az arcodon lévő ráncok számáig, miután belenéztél. De ennél sokkal többet tud,…..
Szavazz arra, amelyik neked a legjobban tetszik vagy amelyiket a leghasznosabbnak tartod! Klikkelj és te is megtudhatod, hogy másoknak melyik eszközök tetszenek a legjobban.Amíg nem szavazol, addig mások értékelését sem látod. :) Az eszközökről bővebben az alábbi linkeken olvashatsz: Allb -…..
Buli van nálatok, vagy épp egy meghitt estétek van a pároddal? Tovább fokozhatod a hangulatot, ha változtatsz a világításon. Ha csak hagyományos izzód van, akkor maximum fel vagy lekapcsolhatod őket. Azonban ha okos izzód, akkor sokkal több lehetőséged van. A Prestigio elkészítette azt az okos…..
Kétszer mérj, egyszer vágj. Tartja a mondás. Kifejezetten fontos ez olyan esetekben, amikor nem csak egy lécet akarunk elfűrészelni, hanem lényeges átalakítást akarunk a lakásunkban. Szóval mérés... pontos mérés... Vajon van a lakosság számára más megoldás is, mint a mérőszalag? Igen, létezik más…..
Mindig is kihívás volt a kapcsolattartás olyan esetekben, amikor lakatlan vidékre kirándul az ember. Különösen azokon a területeken ahol a mobillefedettség nem tökéletes vagy nincs kiépülve. Egy új eszköz, a GoTele könnyebbé akarja tenni mindezt a túrázók számára, hogy ne csak üzeneteket tudjanak…..
Mit szólnál hozzá, ha kerékpározás közben nem kellene annyit tekerned, mégis haladnál? Sokszor ezért használnak az idősek elektromos biciklit. Azonban ezek sokszor elég robosztusak, csúnyák és nehezek. Ezért döntött úgy egy amerikai csapat, hogy lehetővé teszi a meglévő, hagyományos kerékpárok…..
Az egyik legnagyobb veszélyforrás a kerékpárosokra nézve a hátulról érkező járművek. Rengeteg baleset abból származik, hogy az autósok nem figyelnek a kerékpárosokra és a kerékpáros pedig nem észleli időben a közelítő járművet. Az ilyen típusú balesetek megelőzésére fejlesztették ki a világ első…..
A szülők szeretik biztonságban tudni gyermeküket és ha ráadásul van hozzá még segítség is, akkor még nyugodtabbak tudnak lenni, ha alszik a gyermek. Erre valók a bébiőrök. Mióta elindult az eszközök okosítása, azóta ezen a területen is számos megoldás született. A legtöbbet a hagyományos verzióhoz…..
Szavazz arra, amelyik neked a legjobban tetszik vagy amelyiket a leghasznosabbnak tartod! Klikkelj és te is megtudhatod, hogy másoknak melyik eszközök tetszenek a legjobban.Amíg nem szavazol, addig mások értékelését sem látod. :) Az eszközökről bővebben az alábbi linkeken olvashatsz: Polar Seal…..
SMARTIFY Okos kabát 29 funkcióval 2017.08.27 12:50:16
Az okos technológia nem csak a sport vagy az otthonok területén, de a ruhaiparban is megvetette a lábát. Egyre több olyan ruhadarab készül, ami képes kapcsolatba lépni a telefonunkkal vagy az otthonunkkal. Ebben a bejegyzésben egy New York-i okos kabátot ismerhetsz meg. Azon túl, hogy kívülről…..