Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LSV

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem érdekelt a legutóbbi kormányinfó, és ezen az sem tudott változtatni, hogy maga a miniszterelnök tartotta. Ugyanis Gulyás Gergelyt is egy kétszínű alaknak tartom, aki a saját politikai túlélése érdekében dolgozik, és nem azért, hogy bármiben is előretolja az ország szerepét. És most, a…..
Ma aztán összejött minden a szaftos Wizz-botrányhoz: szokásos minimálszolgáltatás üzemzavar esetén, totálisan fogalmatlan utasok, kamu félrebeszéléssel kommunikáló légitársaság, az egészet kampánycélra felhasználó kormánypolitikusok. A történet mellett leírjuk azt is, hogy mit lett volna célszerű az…..
A "trianon-szindróma" ugyan ma is ható jelenség, de magának a békediktátumnak valódi gyakorlati jelentősége ma már nincs. Több mint száz évvel ezelőtt országunk már de facto elvesztette területének mintegy 2/3 részét, a Párizs melletti Trianon-palotában csupán ennek a helyzetnek a de jure rögzítése…..
LSV 2019.06.04 12:47:10
@exterminator: Pont ezt akartam írni..

Kedves szerző, szeretnék olvasni a "tolladból" az un. holokausztról ilyen jellegű írást, szeretnénk már lezárni hisz a múlt, nem kellene havonta megemlékezni...
A Notre Dame katasztrófája óta több mint egy hónap telt el és a hírek leginkább arról szóltak, hogy hogyan mentik, ami még menthető, hogy épp mit mondott Macron vagy melyik celeb mennyit adakozott a felújításra. Mert lesz felújítás, ez nem kétséges, a kérdés inkább a mikor…..
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
LSV 2019.04.16 17:34:01
@gyben: Vettem anno a CCC (plázás kínai bót)-ben gyereknek bélelt téli csizmát. 3 hét múlva derült ki hogy beázik. Bevizsgálták, szakvélemény: ez van, ilyen a kialakítása nem lehet vizes közegbe menni vele. Télen. Vásárlók könyve->Elutasítás. Békéltető testülethez fordultam, és annak ellenére hogy a CCC nem szerepel az együttműködő vállalatok között, a tárgyalás előtt 4 nappal felhívtak hogy visszafizetik a csizma árát.
A mondandóm lényege, hogy nem kell sokat szájkaratézni, ha helyben nem oldja meg a szolgáltató akkor békéltető testület. Van mikor bejön...
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
Néhány év alatt szerzett hírneve Rózsa Sándoréval vetekedik, noha Sobri Jóskát mindössze 27 évesen érte utol a végzet. Pedig, ha az akkori fehérnépen múlik, még sokáig élhetett volna. ..
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
bbgabka hipp-hopp rozskenyér 2017.01.16 22:06:24
Ha egy kenyér receptje azzal kezdődik, hogy 'melegítsük elő a sütőt', az csak jót jelenthet, nem?!:) Márpedig ennek a teljes kiőrlésű rozskenyérnek a receptje így kezdődik, mivel nem teszünk bele élesztőt, így nem szükséges dagasztani, keleszteni, gömbölyíteni, keleszteni, formázni,…..