Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lars Göran Petrov

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fighter Karinthy és a dzsiu-dzsicu 2010.01.22 09:07:00
 A Görbe tükörből: Dzsiu-dzsicuA japánok fedezték fel. Néhány szabálya megtámadtatás esetére:a) Kartörés keresztbe. Két kézzel megragadjuk ellenfelünk talpát, és hirtelen felrántjuk térdéig. Erre térde beleütődik hónaljába, és kilöki bal szemét. Ijedtében…..
A német kollégára utalnék először: úgy tűnik, összgermán stratégiát dolgoztak ki erre a tornára. Ilyenkor kell kikapni, gyengeséget színlelni, visszavonulást mímelni, és aztán könyörtelenül visszacsapni. Persze, némileg nyugodtabbak lennénk, ha Kékfogú Harald büszke…..
Mielőtt irtózatosan kipicsáznánk az elbizakodott, nagy tornákon mindig látványosan összeomló spanyolokat, tekintsük át, miért is érdemes, mit érdemes!, kell a svédeknek szurkolni: A svédek mindenben az ellenkezőink. Szinte mindenben jók. A legjobbak. A jégkorongtól a…..
A Túlértékelt Turistalehúzó Futballgyilkosok sima bedarálásának örömére hallgassunk meg együtt egy szép Bathory-számot: Ezt küldjük Zlatannak, az ősgermán Istennek, aki megtörte majd kétéves gólcsendjét. Szombaton megpofozzuk a nyakkendős arabokat, és a mosdatlan…..
Drága viking (és délszláv) testvéreim! Lassan, de biztosan indulunk, mint a második Bathory-lemez. Ideidézünk egy kutatást, amely kimutatta, amit tudunk mink régen: ki a legjobb drukker? A svéd. Tekintsünk el attól, hogy a szöveget valami ügynökség szülte meg, tehát hemzseg a…..
A svédek mindenben jók. Death metálban, mobilkommunikációban, jégkorongban, autóban, lapraszerelt bútorban és szociális piacgazdaságban. Jók futballban is: Skandinávia braziljai. Egy svéd nevet mondok, egy igazi, nordikus, viking nevet:  Zlatan Ibrahimovic. Szurkoljunk együtt a…..