Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UJ

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van kínos című sorozat az ez, és akkor a műsorban elhangzó "paramester" és "cidricirkusz" szavakról még nem is beszéltük, ugye. Ettől még persze vicces látni, ahogy VV Cristofel sikoltozik sáskákkal a nyakában. Premier ma este a Viasaton...
UJ 2017.01.26 13:01:02
@teszt123456789: Én is.
De azok helyett ismét láthatjuk VV Cristofelt. Hurrá!
Várható volt, hogy az RTL nem hagyja szó nélkül, hogy a TV2 idei műsorrendjében szerepelni fog a Ninja Warrior, amit, ha jól megcsinálnak, várhatóan sokan fognak nézni, és ők is terveznek valami nagyszabású műsort. Egyelőre annyi infónk van, hogy reality lesz, sok ember kell hozzá, nagy stáb, és már…..
UJ 2017.01.12 16:06:21
Úgy tudjuk, nem minden stimmel az 1/1 című műsorral, amivel Azurák Csabát tulajdonképpen tavaly március óta hitegette a TV2. Az egykori hírigazgató a Tényekből is kiszállt azért hogy kaphasson egy politikai-közéleti háttérműsort, de elég sokáig tartott, mire ebből lett is valami. Az 1/1 nem mai…..
A Tv2 átalakulása óta szó van róla, hogy Azurák Csaba saját műsort kap, miután hírigazgatói posztjáról igen gyorsan eltávolították. Ez azonban ideáig nem történt meg, most viszont a Bors úgy tudja, jövő csütörtökön elindul egy órás új műsora, az 1/1. A műsor első…..