Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabesz84

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz-média valószínűleg az előző napi tüntetés néhány gyújtogatását fogja agyonismételni, de a pénteki tüntetésen nem nagyon láttunk ilyesmit. Ezért a kizárólag a kormánymédiát fogyasztókat sokkolhatja, hogy milyen békés volt az utolsó szakasza a tüntetésnek. Fotóriporterünk, Pásti Anett péntek…..
Nehéz ma már elképzelni egy kényelmes otthont stabil hálózat nélkül. Egy modern háztartásban rengeteg szerkentyű kapcsolódik a netre, ezeket pedig valahogy ki kell tudni szolgálni. Így szinte létfontosságúvá vált, hogy a lakás minden pontján legyen megfelelő sávszélesség. Az internet sebességéről…..
Mindig vicces olvasni a Ryanair magyarázatait akkor, amikor utasszívató-bevételnövelő intézkedést hoznak, amelyeket aztán megpróbálnak úgy beállítani, mintha örülnünk kéne nekik. A legfrissebb döntés és a hozzá kapcsolódó duma alapján ezek tényleg keményebbek, mint a fagyott kutyaszar. De legalább…..
Gabesz84 2016.10.19 13:43:51
@meggyes alfonz: jobb helyeken emailben elküldött beszállókártya is működik, mail kliens meg windows phoneon is van. Böngésző is van, tehát be lehet csekkolni. Lufthansánál tökéletesen megy így is (igaz ott van app is)
Az egyik legkézenfekvőbb trükk, ha a rezsifogyasztáson próbálunk meg spórolni, ezzel ugyanis akár tízezer forint is összejöhet havonta. Elsőként nézzük meg, hogyan csökkenthetjük az áramfogyasztásunkat: Amikor kilépünk egy szobából, kapcsoljuk le magunk után a lámpát. Ez alól kivétel, ha olyan…..
liszt&morzsa Japán sajttorta 2015.11.18 20:37:42
Jó ideje kóborol már az Interneten, mi sem hagyhattuk ki, megcsináltuk. Ilyen egyszerű, gyors és finom sajttorta recepttel még nem találkoztunk és sokadjára megsütve is úgy néz ki a dolog, hogy az egyik kedvencünk lesz. Nem a legolcsóbb csemege, de tényleg nagyon finom és…..
Ennyi boldog arcot tán még sose láttunk szépséges fővárosunkban. A frissen megnyitott négyes metróban lelkesen szemlélődő, fotózó tömeg, tényleg csak egy jó kis szökőkutas gruppenszex hiányzik. A Gellért téri állomás überfasza, mondjuk megőszülsz, mire kijutsz: két…..
Gabesz84 2014.03.29 21:43:52
@dex.ion:

sajnálom ha a te intelligenciaszinteddel nem bírod felfogni, hogy ha a bal oldalon nem halad a kutya sem, már pedig nem halad, akkor a mozgólépcső kapacitása, áteresztőképessége feleződik.
Márpedig ne mondd nekem hogy a budapesti metró utazóközönségének 50%-a akkora "sportember" hogy sétál a mozgólépcsőn.
Gabesz84 2014.03.29 21:49:42
@Kergelepke:

Londonban biztos többa a "sportember" :D
Ellenben, tudod mi lenne még gyorsabb? Ha az ilyen "sportemberek" az álló lépcsőt is használnák.

A magyar ember viszont lusta ;)
Gabesz84 2014.03.29 22:05:49
@dex.ion:

légy boldog ;)
Eszterék meglepődve értesültek róla, hogy már nem kell eldönetniük, 1 vagy 2 év hűséget szeretnének vállalni a T-Home-nál. A szerződést ugyanis helyettük kitöltve küldték meg, véletlenszerű személyi igazolvány számmal, aláhamisítva: Jól indult az idei év, új…..
 Tudta-e…hogy a sonka már nem csak sonka? Csülökhúsból, karajból, tarjából, baromfihúsból is készül sonkakészítmény, a címke tájékoztat az összetevőkről, milyen állatból készül, valamint az előkészítés módjáról.…hogy a tojás sárga belseje egy…..
Miközben valaha az Egyesült Államok büszkélkedhetett a legtöbb fiatal diplomással, addig egy csütörtökön ismertetett jelentés szerint e tekintetben mára már a 12. helyre szorult vissza. A tanulmányt készítő College Board szerint 2025-re el kellene érni, hogy a 25 és 34 év…..
Gabesz84 2010.07.24 00:34:01
@sanyix:
ne haragudj már, de az egyetem/fősuli nem kifejezetten gyakorlati tudás elsajátítására van.
Az egyetem/fősuli arra van hogy megtanulj tanulni, és megtanuld a szakmád alapjait.
Igen ez szopással jár, meg igazából frissíthetnék sűrűbben a tematikát, nekem pl még pascalban tanították a programozás alapjait, ennek a tudásnak viszont csak az a része használhatatlan ami a nyelvhez kapcsolódik, az általánosan használt adatszerkezetek mindenhol többé kevésbé ugyanazok, a nyelv más.
És mi ennek a haszna, az hogy elédbasznak a munkahelyeden egy feladatot, amit mondjuk objective c-ben kell megoldanod, életedben nem láttad még azt a programozási nyelvet, de 2-3 nap alatt eltudod MAGADTÓL sajátítatni az alapjait, és 2-3 hét alatt belejössz a használatába, pár hónap után pedig már ismered a nyelvvel kapcsolatos fontosabb trükköket és simán programozol benne.
Na erre van az egyetem/főiskola.
Mint látom nagyjából erre te is rájöttél, mert képzed magad :)
Frensysnek sikerült egy olyan Whirpool-mosógépet vásárolnia az Auchanban, ami minduntalan elkalandozik, ezért még a legrövidebb mosási programja sem ér sohase véget. A Homár különösen szereti a mosógépszerelőket, de még így is meglepő a "processzorcsere" utáni…..
Gabesz84 2010.06.21 15:07:25
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Subba KELL 2010.06.17 11:16:00
Gabesz84 2010.06.18 01:30:30
Olvasónk szeretné az OTP által felajánlott hitelt vállalható részletekben törleszteni, de a Bank valamiért nem ad rá engedélyt."Mint sokan mások - sajnos - mi is nagy bajba kerültünk anyagilag.Az OTP-hez már 10 éve érkezik havonta a fizetésem. Mint sokan mások, én is éltem…..
Gabesz84 2010.05.22 15:27:11
A fejlesztők az operációs rendszer legújabb verziójának harmadik buildjét kapták a közelmúltban kézhez. Néhány bennfentes szerint a frissítés a véglegesítéshez közeledik, így az várhatóan valamikor júniusban meg is jelenhet a software update-ben. A csomag jelenleg 581…..
Múlt pénteki a pletyka, de nem tehetjük meg, hogy elhallgassuk itt az Appleblogon: egy ideig vetélytárs nélkül maradt az iPád. Fontos hír ez, hiszen a legnagyobb konkurencia dőlt most ki, amit a pc-s tábor véres kardként hordozott körbe annak bizonyításául, hogy az iPad mennyire…..
A vagyonvédelemben számos főiskolai, vagy egyetemi hallgató is dolgozik. Mi a helyzet velük, ők diákmunkások, vagy sem, illetve mennyire lehet munkát vállalni a vagyonvédelemben felsőoktatási hallgatóként?   Nos, nyilván nem árulok el titkot, jómagam is diploma előtt álló…..
András bő egy hete írta meg közel 3 hónapos küzdelmét egy Asus EEE900 netbookért. Az Asus szervizének vezetője igazságtalannak tartotta a valótlán állításokat, ezért pontosító levelet küldött. Kiderül, hogy szerinte a harmadik javítás után az ügyfél bénázott, ezért…..
Az IDC szerint a válság ellenére is szép növekedést produkált 2009-ben az okostelefonok piaca, ami azonban még ennél is érdekesebb, az az iPhone átlagon felüli bővülése. A statisztikák szerint az Apple mobiljának forgalma 2009. utolsó negyedévében 97,7 százalékkal volt…..
Gabesz84 2010.02.05 11:25:42
Gondolhatjátok, hogy mostantól tucatjával jönnek azok a tesztek, amik valamelyik készülék győzelmét mutatják majd. A legjobb kijelző, leggyorsabb 3G-s csip, a legjobb fingós alkalmazás, higgyétek el, óriási csata van itt kibontakozóban. Most például azt nézték meg, melyik…..
Attila a kedves, hibáikat sajnáló, ám nem éppen toppon lévő Ready Computerstől próbált vásárolni, részleges sikerrel. Jó sokat utazott feleselgesen, végül a félreértések miatt kapott 1,5 % árengedményt. De nem haragszik, mert legalább nem voltak bunkók, vásárolni viszont…..