Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardrock

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
hardrock 2011.07.06 10:16:04
@KecskeDotyi: Kedves, fogalmam nem volt, hogy korábbani is leírták: hát dehogyis fogok minden hozzászólást apróra visszaolvasni, hisz' dögunalmas, hogy itt több 100 hozzászóláson keresztül rinyáltok, ahelyett, hogy kérnétek egy NEM kukoricás zacskót a büfépultostól :) Van ott mindenféle más zacskó is a büfépultban, pl. nejlonból. Persze ahhoz nem paraszt módra kell (számon)kérni, hogy ezt a nem a munkaköréhez tartozó kérést teljesítse.
DJTZs a beteg autószerelő 2010.04.14 14:38:00
 sípol hörög, mégis pörög...  From 2010aprilis csinos kockás pizsamában, sportfelsőben.doktornőt várja, autóját szereli.kérdez, sípol, köhög, kérdez, kér, mondja, mondja...doktornő alaposan megvizsgálaja.ami szükséges: spiropent, hydrocortisonos orrcsepp,…..
DJTZs Bevállalós... 2010.04.01 14:47:00
  "Ha kettőig kibírod, a harmadikat próbáld meg..." Ezt most hallottam a rádióban, egy 7 gyerekes anyukától :-) egyébként nem ő - ismeretlenül - az első, aki azt mondja, hogy a harmadiktól sokkal könnyebb, több ismerőstől is megerősítést kaptam erre. majd…..
DJTZs Amit ma megtehetsz... 2010.03.04 01:08:00
 Pár perce olvastam, a már majdnem egy hónapos hírt, hogy meghalt Kokas Klári néni. Levelet akartam neki írni, válaszolni arra, amit korábban olyan kedvesen írt, és gondoltam, előtte ránézek a honlapra, van-e rajta valami új. Volt. a gyászhír. megjelent újságban, korábban,…..
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
DJTZs nyugalom szigete 2010.02.24 16:38:00
From 2010február    Otthonunk a mai napon a nyugalom szigetévé vált. Csend, lassú mozgások, semmi kiabálás, semmi kapkodás, türelmetlenség... a csaknem 2.5 év alatt, amióta Julcsi megszületett szerintem nem volt ilyen nyugodt nap két gyerekkel itthon. A dolog…..
  FARSANG Sárkányok: From 2010február   Kézműves, tésztafűzős... From 2010február      Annavirág...…..
Mindenekelőtt szeretnék boldog két-ünnep-közöttöt kívánni olvasóimnak! Kívánom, hogy minél többen töltsék munkahelyüktől távol, csendben, nyugalomban ezt a pár napot, de ez persze nem vonatkozik a pizzafutárokra, az árufeltöltőkre, a Blog.hu szerkesztőire, a…..
DJTZs Elmélyülten.. 2010.02.08 11:03:00
 Kifejezetten lassú, csendes, ámde sokatmondó film... Szerintem Krasznahorkai is megirigyelhetné - esetleg egy képzettebb operatőrrel :-)...  ..
DJTZs ez a divat... 2010.01.27 14:30:00
  mostanában... From 2010 január   az jött a szokásba, hogy ahova fel lehet mászni, ott pár másodperc alatt fenn teremnek... nem is volna ezzel nagy gond, hiszen végül is a mászókákra is felmásznak a…..
DJTZs nyelvismeret 2010.01.20 16:45:00
Tomi és Zoli telefonon beszélnek:T: most angolul mondom: Bzzsss, gzss, beeee.sz ... stb.. halandzsázikZ: Tomi, most mondd japánul!T: Japánul nem tudok!:-)) ..
hardrock 2010.01.20 19:04:13
Végül Bajnaiék csak lenyomták Demszky torkán a tarifaemelést a 23 milliárd forintos támogatásért cserébe, pedig novemberben az egész fővárosi közgyűlés az emelés ellen szavazott. A BKV hosszú távú finanszírozása azonban ezzel nincs megoldva.Minden ellenkező híresztelés…..
hardrock 2010.01.13 23:18:20
@SteviBoy: Nem Berlin tömegközlekedését kell kitűzni célként, én is laktam ott, meg még jártam egy valag másik nagyvárosban is Stockholmtól New Yorkig, és egyikben sincs FASORBA se a tömegközlekedés színvonala és ár/érték aránya a berlinivel (amiről Márai már ezelőtt vagy 80 évvel is ódákat zengett).
hardrock 2010.01.13 23:25:51
@Rebegő ajkak: Figyi, én megyek körülbelül évi 10e km-t az autómmal, ebből vagy 8-9 ezret Bp-en. Ahova csak lehet, biciklivel járok, de nem lehet mindenhova persze. Így körülbelül 8 ezer forintba kerül havonta az autóm fenntartása. Benzinnel, biztosítással, zk-val, műszakival együtt.2 ezerrel olcsóbb, mint a bérlet. Kicsi, keveset fogyasztó, olcsó használt autót kell venni Bp-re (mondjuk félmillióért már király verdák mennek). Mondjuk nem árt, ha mi magunk értünk a kocsikhoz, vagy a vásárláshoz viszünk magunkkal olyat, aki ért. Annyi viszont igaz, hogy ahova én általában járok a kocsival, ott vagy eleve nem is kell fizetni a parkolásért, vagy meg lehet oldani a dolgot okosba. Ha a parkolási díj is a játékban van, akkor újra kell számolni a dolgot, úgy már talán nem éri meg. De ha nem 1 ember megy kocsival, hanem mondjuk anyu kirakja aput reggelenként a melóhely előtt, aztán ő megy tovább kocsival, akkor talán így is olcsóbb.
Az ünnepek közeledtével most egy szívet melengető történetet posztolunk kedves olvasóinknak a Magyar Postáról, hosszú sorról, megfenyegetett dolgozóról és hisztérikus embertársainkról. Továbbá minden elismerésünk a karácsonyi előtti pánikot elviselő kereskedelmi…..
Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval.…..
DJTZs munka 2009.12.21 22:58:00
 .. az akad bőven a hóban... :-) From 09_12_19_Mézeskalács,szánkó..
DJTZs lack of recognition??? 2009.12.11 15:37:00
 Mondhatnám hozzászoktam már, hogy az óvoda csak pár napig tart és hogy a doktornéni rendelőjében többet járunk, mint az oviban...Egy ilyen délelőtt sűrűsége mégis beláthatatlan nekem és teljesítése óriási teljesítmény számomra.Kezdve a reggeli összekészüléssel, a…..
J: Anya félek! Cápától...T: Julcsi, ne félj a cápától! Akkor csak kiálts egyet és máris ott leszek! Jó, Julcsi? Meg tudod ezt tenni?J: Félek! Cápától....:-)  Julcsi egy csukott dobozt nézeget:J: Anya, mi az? Lepetés!..
Az alanti sztori az irrealitása miatt annyira megejtő. Dixie Flatline ugyanis egy kocsmatöltelékek és egy kidobóember között, egy hullarészeg vendég szinte élettelen teste fölött elhangzott beszélgetést idéz fel. Kedvenc részem az, amikor olvasónk a saját szavait idézi. Én…..
hardrock 2009.12.02 01:58:18
@paciiiii: Nem normális, hanem gyík. Az a kidobó, amelyik hagyja, hogy a vendégek belepofázzanak a dolgába, az gyík. Ha üt az ilyenre, akkor szintén gyík. A legkorrektebb viselkedés, ha az ilyen hozzáértetlen áljogászkodókat nagy ívben le se szarja az ember - már amennyiben csak a szájuk jár, és a kezük nem.
Úgy látszik az útszélen vészvillogós köcsögök miatt a parkolóörök ingerküszöbét nem üti meg, ha lerobbant autós elsétál az elakadásjelző háromszögéig: Rendszeres olvasója vagyok a blognak és épp a tegnapi nap folyamán történt meg velem az eset. Miskolcon lakom, és aki…..
hardrock 2009.12.02 01:47:03
Biztos mindig emlegetem ilyenkor, de az egyik kedvenc témám a külföldi beszámoló, nagyon érdekes tud lenni, hogy nem is olyan messze tőlünk mennyire más a közlekedési kultúra, legyen az jobb, rosszabb, esetleg egyszerűen más. Don Blasius Tunéziában járt és feltérképezte nekünk…..
DJTZs amikor extracukik... 2009.11.17 15:53:00
From 09_10től tesós képek...   Az óvodai ottalvás kérdése nálunk is létezik, Tomi ugyanis teljesen egyértelműen jól érthetően megfogalmazza, hgoy nem szeret ott aludni. Így például: T: Anya, én már felfedeztem, hgoy nem szeretek az óvodában aludni! vagy: T:…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
hardrock 2009.11.02 13:23:46
@E-Sz-A: Ugyan-ugyan, ez hiszti, és ezt jobb esetben magad is tudod, rosszabb esetben (és félek, itt ez áll fenn) nem. A helyzet az, hogy sokan vannak úgy, velem együtt, hogy valamit szeretnének a pénzükért, és ha ezt X helyen nem kapják meg, Y-on viszont igen, akkor Y helyre fognak elmenni érte, X helyen pedig marad a hulladék - amin aztán remekül lehet ajvékolni meg szörnyülködni, mint az a mellékelt ábra mutatja. Ez az ami számít, ugyanis senkit nem érdekel a hisztis magyarázkodás, hogy miért így meg miért úgy - ha nem teccik neki, továbbáll. Ismételten kihangsúlyoznám, hogy sok értelmes ember áll tovább ilyen gondolatmenet vonalán, ez is az oka annak, hogy az Arénában felülreprezentáltak az olyanfélék, akikről a poszt is szól.

"majd 10 kasszát nyitva fogunk hagyni a te kedvedért éjjel 22:45-kor, csak mert mozizni támad kedved"

Ja, hogy aki 22:45-re megy moziba, az le van szarva, és mit pattog! Értem már! Tekinthetjük ezt hivatalos nyilatkozatnak a mozi részéről? És ha most ezt kinyomtatnám, és lobogtatva bevinném a moziba a vezetőségnek, hogy és ezt így hogy, vagy esetleg osztogatni kezdeném az Aréna mozi felé tartó embereknek, akkor mi lenne, édeskisfiam? :-DDD
hardrock 2009.11.06 01:46:18
@E-Sz-A: Hát ehhez azért még kéne egy hangyányit gyúrnod fejben, kiccsillag ;-DD
DJTZs Homeopátiás sürgősségi 2009.10.15 14:05:00
Innen: urespiritos.blog.hu/2009/07/06/a_homeopatias_surgossegi ..