Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerbeaud

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blizzard World-Wide Invitationalon végre bejelentették azt, amire minden RPG-fan évek óta várt:a Diablo 3-mat! Az interneten hetek óta keringő pletykák és találgatások után végre a hivatalos bejelentés is megtörtént. Felfedtek pár feature-t is a játékból (Havoc fizika,…..
A magyarországos mez már megvan, illetve meglesz nemsokára, ideje új fába vágni az imaginárius fejszét. A szövetség azt szeretné, ha a jégkorongválogatottnak nemcsak öltözéke, hanem kabalafigurája is lenne. Most is segítünk, azaz segíthetnek önök. Támpontot első körben nem…..
Gerbeaud 2008.06.30 18:41:29
A hétvége leple alatt jó kis szavazást indítottunk. Megírtuk, hogy spontán meztervező versenyünkre közel ötven pályázat érkezett. Gyűjtöttünk, válogattunk, egységesítettünk, végül tíz grafikát választottunk ki előzetesen. Olvasóink megszavazhatják, melyik sikerült…..
Két évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltották Makszim Mamint, az orosz junior válogatott 20 éves játékosát, aki az idei U20-as vb-n akadt fenn a doppingteszten. A pardubicei világbajnokság orosz-cseh mérkőzése után vettek tőle vizeletmintát, a WADA norandroszteront…..
Gerbeaud 2008.06.17 23:15:34
Az a helyzet, hogy intenzív edzés hatására a szervezetben elkezd csökkenni a tesztoszteron szintje és drasztikus mértékben épül le az izomzat. A testépítők és minden sportoló számára fontos, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét(az izom legfőbb alkotója) vigyen be edzés után amiből az lebomló izom regenerálódhat, ÉS mértéktartó edzéseket tartson. Napi 2 megerőltető edzés már túl sok a szervezetnek és akármennyi fehérjét is pótol, elkezd leépülni az izomzat. Ennek kezelésére adnak tesztoszteront(férfi nemi hormon ami segíti az növekedést) és anabolitkikus(anyagfelépítő) hormonokat visznek be a szervezetbe mesterséges úton, így ezek izomnövelő hatása kompenzálja a lebomlást, mértékének növelése pedig még fejleszthet is.

Mivel napjaink élsportolói igencsak meg vannak terhelve. Szerintem a napi két kemény edzés alap, ezért kézenfekvő, hogy mesterséges úton kell pótolni dolgokat. emellett a teljesítményhajhászat ugyancsak nagy erőt képvisel amikor a sportolók a testüket fejlesztik.

A dopping tesztek során a testben lévő hormonok szintjét nézik és akinél meghaladják a normális értéket azok "akadnak fenn" . Minden egész szervezetbe bevitt hormon megnöveli a szervezetben az adott szintjét az egészségeshez képest, így mindenki fennakad akit így érnek. A gyógyászatban alkalmaznak ilyen hormonokat betegeknél akiknek baj van a hormonháztartásával. Ők természetesen nem élsportolók.
Hogy a jelenség - amire ma még nincs válasz - miszerint a megerőltető edzések csökkentik a tesztoszteronszintet vajon olyannak minősül-e amit hormonkezeléssel kell kezelni doppingügyileg szabályos úton is, az a jövő egy nagy kérdése.
A jégkorong világhódító útja elérte Afrikát és a Közel-Keletet. Június 16. és 20. között Abu Dhabiban, a Zajed Sportkomplexumban rendezik az első Arab Kupát, amelyen a rendező Egyesült Arab Emirátusok mellett Kuvait, Marokkó és Algéria vesz részt. Amiért a torna magyar…..
Magyar-román mércével klasszist igazolt az SC Csíkszereda. 31 éves svéd csatár kerül a csapathoz, aki korábban két junior-világbajnokságon is képviselte hazáját. Ha végigtekintünk pályafutásán, kiderül, nem akárki érkezik az SC-hez. Patrik Wallenberg legutóbbi szezonját a…..
Jégkorong Öt finnt akar a Miskolc 2008.06.08 14:53:00
Vorobel távozott, Cop bejelentkezett címmel közölt írást a Jegesmedvék szezonkezdetéről a Borsod Online. Kiderül, kikkel kezdték a felkészülést, hány finn játékost igazolnak, és mikor, illetve kik ellen szerepelnek előkészületi mérkőzéseken a miskolci hokisok. A hivatkozott…..
Gerbeaud 2008.06.08 19:24:18
Negyedik hete edz az MHK Kezmarok csapatánál Budai Krisztián, a magyar válogatott 29 éves kapusa. Aki hétfő délután egyéves szerződést kötött a szlovák extraligás klubbal. Nem vitás, ez egy újabb mérföldkő a magyar jégkorong történetében. Magyarországi játékossal eddig…..
Gerbeaud 2008.06.02 23:06:39
Hol is tartanak az OB 1 csapatai a jövő évi játékosállomány formálásában? Klubonként tálaljuk az érkezetteket és a távozottakat. Ez itt az első poszt utáni első frissítés, az új szereplők neve elé plusz jeleket tettünk. Öt új lehetséges érkező az Alba Volánban! A…..
Újabb örvendetes fejlemény okán okozhatunk örömöt meztervező olvasóink széles tömegeinek. Beszéltünk a Magyar Jégkorong Szövetséggel, és abban állapodtunk meg, a beérkezett-megjelenített vizuális ötleteket összegyűjtjük és átnyújtjuk ügyesen.Az MJSZ pedig megígérte,…..
Gerbeaud 2008.05.31 19:49:00
A Stanley Kupa-döntő még hátravan, de a csapatok már készülnek a következő szezonra. A játékospiac mozgásáról rendszeresen be fogunk számolni, a keleti konferenciával kezdünk, később jön a nyugati. Keletről nyolc csapat akcióiról vannak híreink most. Boston Bruins…..
Nem is olyan régen még nagyon vártuk azt a napot, amikor kialakult a divízió 1 következő évi csoportbeosztása. Most meg majdnem elsiklottunk a friss hír felett. Érthetően.Miután fény derült az A csoportos kiesők kilétére, kialakult a két hatos mezőny. Az ukránok jövőre az…..
Gerbeaud 2008.05.12 12:32:28
Megszenvedtek tegnap a nagyok. Az oroszok csak büntetők árán, a finnek egy nagy nehezen megszerzett góllal nyertek. A kiesés elkerüléséért folytatott harcban a franciák és a szlovákok kerültek előnybe.Finnország-Lettország 2-1A 61. finn lövés jelentette a győztes gólt.…..
Az UTE csapatától távozik a csapat házi gól- és pontkirálya, Anton Lezo. Miskolcon a Jegesmedvék jövőjéről tartottak tájékoztatót. Csordogálnak az átigazolási hírek.A szlovák Lezo a lengyel bronzérmes Zaglebie Sosnowiec csapatához írt alá. Az UTE honlapjáról ez még…..
Egy egészen kiváló mérkőzés után Kanada veretlenül zárta a csoportkört, de a vesztes is megérdemli a dicséretet. Szerdán Szlovákia az életben, azaz a felsőházban maradásért küzd. Megérkezett Henrik Lundqvist is a vb-re. Oroszország–Dánia 4-1Egy pillanatig sem okozott…..
A svájciak megismételték a németek szlovákok elleni teljesítményét, ugyanúgy 4-2-re kapták el nevesebb ellenfelüket. Azzal a különbséggel, hogy a svédek 0-1 után még tudtak egyenlíteni, de később már csak futottak az eredmény után ők is, miközben főként durvaságukkal…..
Gerbeaud 2008.05.07 22:51:10
Jégkorong 5+1 légiós, és kész 2008.05.05 22:34:00
A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége a liga ajánlása nyomán több, a jövő évi bajnoki kiírást meghatározó kérdésben hozott döntést hétfő este. A dolgok pozitív irányba készülnek változni, de lehetnek meglepetések. Egyelőre örüljünk annak, aminek lehet.Az elnökség…..
Azt mi nagyon nem szeretnénk, ha a jégkorong olyan sportággá változna, mint a vízi- vagy a kosárlabda, ezért egyáltalán nem örültünk, hogy a csehek és az oroszok összecsapásán nem kevesebb, mint 42 perc büntetést osztottak a bírók a semmiért.Elég volt belebotlani egy ütőbe,…..
A szapporói siker után lassan a mezgyártó cég varrodavezetője is megszólal már, és ez így van rendjén. Legyen a siker mindenkié. Kovácsai közül két ember nevét mindenki az elsők között említi. Kercsó Árpádét és id. Ocskay Gáborét. Mi is így gondoljuk. A magunk módján…..