Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snorbi

8 bejegyzést írt és 453 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami szánnivalóan nevetséges, ahogy bankkártya-kibocsátók, bankok, fintech cégek átlag negyedévente jól leteremtik a derék magyar lakosságot, amiért nem állnak át még többen az elektronikus bankolásra készpénzhasználat helyett. Ezt az átlagember-csesztetést vagy tudományos cikknek…..
A BBC rendkívüli adást tett közzé tegnap délután a brit Alsóházból. Theresa May és a tory kormányt a közvélemény arra kényszerítette, hogy azonnal adjanak számot az orosz kém, Szergej Szkripál ellen elkövetett merénylet ügyében folytatott nyomozásról. Az ügy nemzetközi jelentőségű, hiszen…..
snorbi 2018.03.13 12:58:02
@Intimitás Gourmet: Egyszer már én is megkérdeztem Bircát, hogy fizeti-e őt valaki ezekért az "értékes" hozzászólásokért. Azt írta, hogy nem.
Kiderült, hogy egy olyan multinál dolgozik, ahol valszeg semmilyen ellenőrzés/számonkérés nincs - csak így lehetséges, hogy ennyi helyen és ilyen gyakorisággal tud trollkodni.
Tök fura, hogy nincs egy főnöke, aki ránézne a bircahang.org/szerzok-2/ -ra, és azt mondaná, hogy "hé, ezt a Marinov Ivánt én nem azért fizetem, hogy minden egyes blogbejegyzés alá kiböfögjön valami elmés véleményt!" :D
snorbi 2018.03.13 13:02:24
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Már megint egy migráncs akarja megmondani, hogy mi az igazság? :)
Fotó: Magyar Narancs Nem kellett sokat várni, Bayer Zsolt kolléga és a kormány kedvenc lapja - a Magyar Idők - Semjén Zsolt segítségére sietett és megmagyarázta Semjén helikopteres vadászatát. Az egyik ok, hogy ott él a testvére, a másik, hogy bizony, ott ezt így szokás csinálni. Semjén bátyja…..
snorbi 2018.03.11 18:49:03
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Birca is migráns, ő már csak jobban tudja, hogy működik ez! :)
(Meg persze mindenről jobban tudja, hogy működik: tényleg a migránsok akarják megmondani, hogy mi legyen! :) )
Brüsszel után a zsidók is megállították az Orbán-rezsim uszítását...
snorbi 2017.07.12 19:10:37
@MaxVal BircaMan HJCD:

> De a jelenlegit nem, mert aballib trollok és bérkommentelők miatt kénytelen vagyok ezt titkolni.

Csak tipp, de esetleg "Raiffeisen bank, Bulgaria area"?

Azt nem értem, hogy kinek a nevében írogatsz?
Mert magyar nemigen vagy (Иван Маринов nem egy tipikus magyar név), viszont elég jól szítod a feszültséget a magyarok között. Bár, ezen az alapon magyar is lehetsz, hisz kis hazánkban a széthúzás mindig kedveltebb volt az összetartásnál...

Tök fura, hogy már csomó "multinál" dolgoztál... ahol eddig én dolgoztam, ott nem nagyon szerették a szélsőséges politikai nézeteivel hencegő dolgozókat. Talán emiatt is lehet, hogy nem találod a helyedet, és a legtöbb helyen csak 1-2 évet töltesz...

És ami a legtöbbször felmerül bennem: hát nem jöttek rá még ezek a "multik", hogy egész nap a neten lógsz, hogy lehetőleg minden egyes bejegyzés alá "bele-elsőzz" valami silány pár szavas kommentet? :)
snorbi 2017.07.12 19:22:34
@snorbi:

> Tök fura, hogy már csomó "multinál" dolgoztál

Közben rájöttem: a sok bolgár multihoz eddig valszeg nem jutott el, hogy a magyar fórumokon milyen aktív vagy munkaidőben :)
Arra gondoltunk, ez esetben beszéljenek helyettünk a képeink. Mert a szöveg úgyis csak annyi lenne, hogy azta meg hogy fantasztikus és lélegzetelállító. Persze később összeszedjük a tudnivalókat azzal kapcsolatban, hogyan és nagyjából mennyiből lehet egy izlandi túrát összehozni, ha nemcsak az alap…..
A ballibsi, feminista, Soros pénzelte hazaáruló   Az utóbbi hetekben, napokban fokozott odafigyeléssel szemléltem a politikai eseményeket – és ezek leközlését a különböző oldalú és érdekű médiában. (Mellesleg egy-két megmozdulást volt szerencsém premier plánból is megtekinteni.) Szeretnék tisztán…..
snorbi 2017.04.17 20:14:10
@teéjesenmindegy: Mily meglepő, hogy szinte totál egyformát írtatok ;)
snorbi 2017.04.17 20:22:54
@teéjesenmindegy:

> -Minden ismerősömet kihúzták a szarból a devizahitelnél.

Mindezt a többi ember adójából ugyebár... mekkora balfék volt, aki nem vett fel devizahitelt (pl. mert elgondolkodott, hogy jó-e az neki), hisz így kimaradt a nagy kaszálásból!
És még a magánnyugdíjat is lenyúlták a teljesség kedvéért...
Választottam Én is civil vagyok 2017.04.08 17:42:01
Mit jelent az, hogy civil? Polgári, nem katonai, nem egyenruhás szervezethez tartozó. A civil vagyok itt azt jelenti: nem vagyok hivatásos politikus, nem ez a foglalkozásom, nem választottak meg senki képviseletére, nem mérettettem meg magam semmilyen demokratikus választáson, és ennek…..
snorbi 2017.04.09 21:55:31
@MaxVal BircaMan HJCD: "Buszoztatott külföldről", meg még repülővel is hozta az embereket?!? Hányat? Hol parkolt le az a temérdek busz? Látta valaki? Ennyi embernek biztosan különgépek kellettek, van ennek nyoma flightradar-on, vagy bárhol? Csak beszélsz a levegőbe, ezek már rém nevetséges próbálkozások :)
Egyetlen probléma van: valszeg az M1/TV2/Ripost/stb is ugyanezt a bugyuta propagandát nyomatja, mint te, és sok emberhez csak ezek a szennyek jutnak el...
snorbi 2017.04.09 22:00:13
@MaxVal BircaMan HJCD: "Szép teljesítmény, de ettől még jövőre bukás lesz a választás Sorosnak." - Szerintem ő már egyre inkább szarik erre az országra, legalábbis teljesen megérteném őt. Ha megnézed a mai tüntetés képeit, tele volt fiatalokkal. Ők azok, akiket az oktatás és a jövő érdekel és érint! Nekik céljaik vannak, és valszeg nem csak annyi, mint egyeseknek, akik megelégednek azzal, hogy minden áldott blogbejegyzéshez odaböffentsenek valami értelmetlen fikázós-piszkálódós 1-2 soros kommentet :D
snorbi 2017.04.09 22:04:13
@MaxVal BircaMan HJCD: "Aki más pénzén civil, az nem civil, hanem lobbista." - Ez annyira értelmetlen mondat, hogy muszáj még volt kicsit emésztenem :D
Csak ismételni tudom magam: magasról teszek rá, hogy néhány "civil" szervezet honnan szerzi a pénzét, pláne hogy ez eddig is nyilvános volt, mert eddig is törvény kötelezte őket a közzétételre.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy egyes politikusok és gázszerelők miből gazdagodtak meg! Vagy te tényleg beveszed, hogy mindenkit apu-anyu támogat, a gyerekeik meg saját erőből állnak meg a lábukon? :D
A DPRK 360 blognak sikerült megszereznie az idei észak-koreai női divatkatalógust (녀자옷 - Női ruhák). A katalógus nem csak fényképeket tartalmaz, de szabásmintákat is, hogy a hölgyek otthon is elkészíthessék a divatos öltözékeket. A ruhák többsége a 80-as, 90-es évek nyugati divatját szintetizálja a…..
snorbi 2016.10.06 09:19:54
@Zacskóstej: pont ezt akartam írni :)
A fapadosok ezer jogcímen próbálnak pénzt lehúzni az utasról, de van pár szolgáltatás, amit mindenki kénytelen kínálni. Összevetettük, hogy ezeket melyik ultra mennyire használja ki utaskopasztásra. Az biztos, hogy ebben is igen szoros a verseny a Wizz Air és a Ryanair között.   Az ultra fapadosok…..
snorbi 2016.09.04 22:36:19
@Látens Inszinuáció: Majd akkor is ilyen együttérző legyél, ha a te cuccod nem fér el a böhöm nagy hátizsákoktól...
Azzal, hogy Szél Bernadett beült Kósa Lajos és Harrach Péter közé Tusványoson, néhány kérdés eldőlt. Az LMP társelnöke Orbánnal ért egyet menekültek és népszavazás ügyében, ráadásul sorosozott egy jóízűt. Az egykori ökoizé tizenkilencre kért lapot. Vagy kizúgnak a Parlamentből 2018-ban, vagy…..
snorbi 2016.07.23 18:35:22
@a BircaHang Média szerk.: jé, Birca valakivel egyetért :)
snorbi 2016.07.23 18:37:32
@pamut: Ahol a FIDESZ leül, ott figyel a nép. Ahol az ellenzék összeül, ott nem.
Ez egy szép lehetőség volt az LMP-nek a sajtómegjelenésre, amit ügyesen ki is használtak.
Ennyi, nem több. Túl sok és túl szélsőséges következtetéseket von le a szerző szvsz.
Szép napra ébredtünk ma. Ez a nyár második hónapjának első napja. Véget ért az iskolaidőszak, az emberek többsége erre a hónapra időzíti a nyári vakációt. A nép a labdarúgó Európa Bajnoksággal van elfoglalva. A parlament nem ülésezik. Szép, politikától mentes napra…..
snorbi 2016.07.02 01:01:54
@monddazigazatmar: te tényleg nem érted? Nem az anyja fogja perelni a gyereket az esetek nagy részében, hanem a szolgáltatásait jó drágán mérő idősotthon, vagy a csaló szomszéd.
Azután, hogy Tarlós István "egy radikális kisebbség terrorjának" nevezte a budapesti bringásokat, és bejelentette, hogy egyes buszsávokból és egyirányú utcákból is kitiltanák a kerékpárosokat, már mindenki tudhatta, hogy a budapesti közlekedéspolitika milyen irányba fordult a bringázáshoz való…..
Eredetileg csupán csatlakozni akartam az előttem szólókhoz. Hörcher Ferenchez és Rajcsányi kollégához. Úgy volt, hogy röviden leírom én is: maradjatok velünk. Már hogy brit barátainknak, akik ugye ezekben az órákban szavaznak arról, maradnak-e az EU tagjai vagy sem. Aztán elkövettem a nagy hibát:…..
Orbán Viktor meghirdetett küszöbön álló álságos beavatkozása a brit népszavazási kampányba átlátszó kísérlet saját katasztrofális Európa-politikája következményeinek mérséklésére - elsősorban Magyarországon.  Beavatkozása ugyanis nem a brit közvéleménynek szól, hanem - miként egész úgynevezett…..
snorbi 2016.06.20 22:52:34
@BircaHang Média szerkesztősége: OFF, és nem piszkálódásnak számom, tényleg csak egy őszinte és ártatlan kérdés: neked az a munkád, hogy minden blogbejegyzéshez írsz egy pár szavas kommentet? Úgy értem, valaki fizet neked ezért, vagy valamilyen más módon pénzt keresel vele? Csak mert tippem szerint ez rengeteg időt elvesz... ha pedig van mellette egyéb munkád, hogy a csudába egyezteted össze a kettőt? Szerintem nem alaptalan a kíváncsiságom: "BircaHang Média szerkesztősége 38 bejegyzést írt és 2097 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."
A magyar focimeccs idejére összehívott, de így is nagyjából száz fő fakivágások elleni tiltakozót megmozgató (három év óta első) lakossági fórum ellenére a fakivágások tovább folytatódtak. Az építési terület kapuit becipzározták, behegesztették, sűrű fekete leplekkel burkolták a kerítéseket, majd…..
snorbi 2016.06.20 22:42:25
Csodálkozunk azon, hogy hiteltelenné vált a magyar politikai és gazdasági elit a választópolgárok szemében? Szögezzük le, ahhoz képest, hogy mindent elkövettek annak érdekében, hogy semmi tisztelhető ne legyen bennük, elég későn ébredtek rá a magyar honpolgárok a saját vakságukra. Most aztán…..
snorbi 2016.04.19 12:44:23
@roli101: taplóság más kinézetén poénkodni.
A Budai Vár megújításával kapcsolatos fenntartásai miatt pár napja lemondott a Nemzeti Hauszmann Tervet jegyző Hauszmann bizottság három tagja is. A döntésük fő okaként azt jelölték meg, hogy a kormány döntéseiről az újságokból értesültek, a fejlesztésekről a testület nem folytathatott vitát, és…..
snorbi 2016.03.31 13:38:18
@jágör68: mi az a "Lopcsótány"?
Ha már Moped blog, gondoltam, kicsit körbenézek, gyártanak-e még valahol mopedeket. Nagyjából arra jutottam, amire számítottam, de azért nem magától értetődő, hogy még most is lehet - akár Magyarországon is - új mopedet kapni. Szabatos történeti áttekintés nélkül is világos mindenki számára, hogy…..
Lehet sziszegni, hogy már megint mutyi, meg lehet sopánkodni, hogy jaj most majd a lakáslottósok lépnek le a lével és basszák át az embereket tucatszám. Valójában azonban tök mindegy. A nok (nemzeti otthonteremtési közösség) mindettől függetlenül egy újabb kísérlet valamire, ami máshol működik, de…..
snorbi 2016.03.19 21:16:11
@Punxsutawney Mormota: Hagyd őt, inkább nézd meg az aktivitásban a hozzászólásait, abból minden kiderül :D

exlex legutolsó néhány hozzászólása:
- "mentális gecifit"
- "Leszarom a magyargyűlölő propagandát."
- "Megbasztam az útszéli kurva anyádat."
- "LÓ-TASZ-T A SEGGETEKBE."
- "Te egyszerűen aberrált vagy."
- "Szarok a külföldről pénzelt PM-re."
- "Szervilis az útszéli kurva anyád."
- "Meghágtam az útszéli anyádat."
- "Leszophatnád Csernust."

És így tovább, hasonló kommentek számolatlanul :)
Ez egy értelmileg és érzelmileg fogyatékos ember, akinek valszeg az internetes bőbörgés mindennek az alfája és omegája :)
IDDQD Civilization C64-re 2016.02.19 21:35:18
Igen, jól olvastátok, az 1991-es pc-s klaszikus, Sid Meier Civilizationje C64-re, a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb játékplatformjára. De hogyan lehet egy VGA grafikás csodát egy 8-bites gépbe szuszakolni? A játékipar hivatalos válasza az volt, hogy nem lehet, hiszen a Civilizationnek nem volt…..
  Írta: Paulovkin András (A Semmelweis Egyetem Fertőtlenítő Állomásának vezetője) Otthonunk és a láthatatlan betolakodók Az emberek nehezen tűrik az otthonaikban vagy akár a munkahelyükön a hívatlan látogatókat. Az ellenérzéseik csak fokozódnak, ha ezek a látogatók olyan élőlények, melyek…..
snorbi 2016.02.19 15:36:00
@FogarasiArpi: Te biztos sokkal jobb cikkeket írsz! Belinkelnél néhányat?
Hétfőn 11 órától jelentettek be tüntetést a taxisok Városháza elé, ehhez képest már tegnap hajnalban úgy 40 sárga autó torlaszolta el a Bajcsy-Zsilinszky utat a Deák térnél, egy-egy sávra szűkítve a forgalmat. Később a tüntető taxik száma nagyjából százra bővült. A blokád elég hamar teljesen…..
snorbi 2016.01.20 09:19:34
@Gézus2013:

Én mindig utáltam a CB rádiójukat is. Utasként miért kell nekem a recsegő-csipogó vackot hallgatni? Miért nem vesz fel fülhallgatót?

A "büdös" és "bunkó" egyébként részemről is megerősített.

Sosem értettem azokat az embereket, akik nem tudják felmérni, mennyire büdösek dohányzás után. (Javaslom nekik, hallgassák meg Kőhalmi Zoltán remek előadását az olf-ról :)
Nem csak a taxisokat bántom, pl. sok tömegközlekedő csinálja, hogy szív még egy jó nagy slukkot, ledobja a földre a csikket (gondolom otthon is a padlóra dobálja), aztán a kifújás szinte már a buszban történik!
A ruhájukat pedig mintha sosem mosnák, harapni lehet a dohányszagot...

Ha pedig valaki még nem találkozott bunkó taxissal, az autózzon el a reptérre. Ez a bunkó taxisok igazi lelőhelye.
Nagyon idióta útszakasz, egyáltalán nem gondolná az ember, hogy egy reptérre ilyen vezet a fővárosból. Sok helyen 1-1 sávos út, lámpás kereszteződések mindenhol, kiszámíthatatlanul váltakozó 50-70-90-110 korátozások.
Nem tudok olyan KRESZ szabály mondani, amit a taxisok itt betartanának - a sebességkorlát betartása tényleg a legkevesebb.
A legdurvább történetem: éjszaka érkezett a repülő, saját kocsival mentem hazafelé (az egyéni kiutazás és a parkoló kb. egy árban van a taxizás költségével az áremelés óta), és betartottam a sebességkorlátokat. Ha valaki ismeri az utat, vagy egy olyan rész, ahol be kell soroni a belső sávba, ha a gyorsforgalmin akarsz maradni. Na itt termett egy taxis hirtelen mögöttem, villogott-dudált, 10 centire jött mögöttem. És amikor már nem jöttek szemből, akkor is folytatta! Akkor előzött le, amikor kiraktam az elakadásjelzőt, lelassítottam és lehúzódtam.
snorbi 2016.01.20 09:25:45
@BircaHang Média: Pontosan barátom, szívemből szóltál! De sosem értettem, hogy miért 1-1 céget pécéznek ki. Most van az index-en egy remek cikk, hogy hogyan adó-optimalizál az Uber - hasonlóan, ahogy az Apple, Google és társai. Kérdem én: a nagy USA+EU semmit nem tehetne az adóparadicsomok ellen? Nem tudnának közös szabályokat hozni az adózás átláthatósága érdekében? Nem lehetne szigorítani a szabályokat a huszadjára "becsődölt" és más néven újra létrejövő káefték ellen?
Francokat! Akkora érdekek vannak a háttérben, amiket a keményen dolgozó kisember elképzelni sem tud - valszeg még Ön sem, Birka úr!
Kovács Ákos szerint a nőnek az a dolga, hogy a női princípiumot beteljesítse, tartozzon valakihez, akinek gyereket szül. Kövér László pedig azt szeretné, hogy lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy ha unokákat szülhetnének nekünk. A Fidesz…..
snorbi 2015.12.15 16:57:19
@Kaszáspók: "kívánom hogy idős napjain a flaszteron fekve a szabad ég alatt a varjak meg a cserebogarak cseréljék alatta a lepedőt"

Mert a gyerek elsősorban arra kell, hogy a szaros lepedőt cserélje majd alattad öregkorodban... gyönyörű gondolat...
snorbi 2015.12.15 16:59:54
@bircaman szerkesztő maxval: Tényleg nem, ibizázó tanácsadók és vakkomondorok határozzák meg.
Ridley Scott javarészt nálunk forgatott sci-fi filmje, az Andy Weir bestsellere alapján készült Mentőexpedíció sokak várakozását felcsigázta. Könyves ismeret ide vagy oda, a legtöbben mind olyan eredeti, tudományos alapon hihető(nek eladott), sci-fibe oltott lélekdrámát vártunk a…..