Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LESLIE

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Doris naplója Értekez 2009.02.24 06:20:00
Megvolt a harmadik félévi szülői értekezlet is. Ezúttal Picikénél voltam. Jó hosszúra nyúlt, mivel jövőre iskolába megy, így elemezni kellett az iskolaérettségi teszteket- ugyebár. Abszurdum, komolyan mondom. Nyaggatják őket egy órán át, hogy megállapítsanak valamit, amit…..
Doris naplója Nők 2009.02.13 21:08:00
Péntek 13. Nem érdekel amúgy, a rádióból tudom meg ezt is reggel. Sebestyén Balázsék elemzik, hogy vajon létezik- e olyan, hogy szerencsétlen nap. Balázs azt mondja, rezgések vannak. Igen, igen, ezt már milliószor hallottam, és valahol tudom- hiszem is, hogy így van. Amit gondolsz,…..
Mióta a dagasztógépem keverőlapátját kidobtam egy rosszul sikerült kenyérrel (nem direkt), azóta ritkán sütök kelesztett, hólyagosra vergődött kalácsokat. Nem ér az egész annyit, hogy a saját tenyeremre is hólyagot növesszek, és megizzasszam magam. Tegnap viszont nagyon…..
Doris naplója Önkifejez 2009.01.16 12:20:00
Voltam ma egy nagyszerű iskolában. Ez a Katedra. Számtech. és művészeti képzés középiskolai szinten. Imádtam ott lenni! Sehol másutt ennyi klassz fiatalt nem láttam együtt. Az egy dolog persze, hogy köszönt mindenki (ez teljesen szokatlan), meg félreálltak, mikor nyomultam a…..
Lehet, hogy költözöm. De lehet, hogy nem. Nyitottam egy új helyet, és barátkozom vele. Nézegetem az üres oldalt, az adminfelületet, keresgélem, hogy miképpen tudom testre szabni. Ha tudom egyáltalán. Aztán meg nézem ezt itt, és szomorkodok. Mert mi lesz, ha elvesznek a képeim? Hová…..
Aki regisztrált tag a blog.hu- n, az tudja, hogy mostanában az adminon egy levél várt minket, miszerint az oldal szeretné a hirdetéseket normális mederbe terelni. Ezért aztán választás elé lettünk állítva. Vagy engedélyezzük a hirdetések elhelyezését az oldalunkon, vagy nem- ez…..
Doris naplója Érdeklődős 2008.10.01 06:00:00
Tegnap felhívott bi, és mesélte, hogy találkozott a régi magyar tanárnőmmel. Említette neki, hogy ismer engem. Azt mondja bi, hogy D.E. teljesen jól emlékezett rám, és kérdezte is, mi van velem, hogy élek. Nagyon meglepődtem két dolog miatt is. Az egyik, hogy éppen az érettségi…..
Dosszié Hippisün 2008.09.28 21:54:00
Megint hétvége volt, megint mulatás (akár a múlt héten, de akkor szórakozóhelyre menős),  kertiparti a vacogtató hidegben. A zebegényi buli Fóton volt, medence helyett tábortűz, fördőruha helyett pulóver-farmerkabát, de ha a zene jó, a társaság jó, és van némi…..
Doris naplója Kreatív blogger 2008.09.17 07:01:00
Ezt meg itten kaptam Endrétől. Köszönöm, hogy gondoltál rám, meg olvasol, meg minden ilyesmi. Már láttam a díjat keringeni mindenfelé, és gondolkodtam rajta, hogy ha egyszer tovább kellene adnom, akkor kiket választanék. Mivel a blog az írásról szól, a nyelvről szól, hát ez…..
Pocsék időben, ha végzek időben a munkáimmal, meg-megnézek egy-két filmet... ma néppenséggel nem volt kedvem drámát nézni, így nézegettem mi is zökkenthetne ki, ami pont megfelelne számomra. Észrevettem egy rég elhanyagolt alkotást, amit még ezidáig nem tekintettem meg, mivel…..
Doris naplója Visszanézős 2008.09.15 05:23:00
Tegnap rám tört a pakolás. Elsőképpen meleg ruhák, azután drámás jegyzeteim. Rengeteg csodás dolgot találtam. Például ezekből a jegyzetekből kb. annyi van, hogy ha egymásra tornyozom őket, egy jóravaló sámli magasságát elérik. Épp elég lesz átolvasni. A fene gondolta, hogy…..
Doris naplója Stop 2008.08.18 12:58:00
Most, hogy véget ért a Sziget, eszembe jutott valami. Arra gondoltam ma reggel, hogy mikor én voltam fősulis, mennyire elterjedt dolog volt az autóstop. Ezzel a módszerrel jártunk mindenhova. Egy- egy ilyen fesztivál előtt a nagyobb útvonalakon hemzsegtek a stoposok. Símán felvettek…..
Van az úgy, hogy egy vasárnap reggel úgy ébredsz, hogy net nélkül már egy napot sem szeretnél tovább élni. Keringsz a lakásban várva, hogy életed párja felébredjen, és megbeszéld vele ezt a "netovább" dolgot. Ő pedig felébred halál másnaposan, mert előzőleg kerti…..
Doris naplója Happy (fucking) Day 2008.06.21 22:35:00
  Ajaj. Tök nagy szarban vagyok (Bocs, B.J. után szabadon idéz)... Munka, lemondás (de még miről???), veszekedés...ennyi a mai nap. Ráadásul valamit itt is elszúrtam- ha sort váltok, sort hagy ki a rendszer.... Na pont így. Ez azért nem jó, mert én elég tőmondatokban…..