Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HABONYKOMMANDO

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
HABONYKOMMANDO 2018.10.24 20:25:03
@regicipo: "Azzal szavazol, hogy nézed, vagy nem. Ha szar, ne nézd. "

A nem nézés az kurvára kevés, meg kell tiltani az ilyen müsorok sugárzását, készítését.
Egyik nap csatornát hangoltam, és pár másodpercre bejött az rtl, egyébbként nincs beállítva. És egy ÁLLAT kinézetű kopasz cigány rázta magát a tévében határtalan magabiztosággal, csak a basebolütő hiányzott a kezéből, pont úgy nézett ki, mint az a két cigány maffiozó, akik agyonverték a Badacsonyi borászt.
Na mondom megvannak, innen jönnek ezek, az rtl-en képzik ezeket a GYILKOS CIGÁNYOKAT, itt biztatják öket arra, hogy mekkora királyok, bármit megtehetnek, itt plántáják beléjük azt a magabiztos aggreszivítást, hogy csak úgy agyonverjenek valakit az utcán.
Ezért kell az ilyen csatornákat BETILTANI MEGSZÜNTETTNI, ÉS BÖRTÖNBE ZÁRNI A ÜZEMELTETÖT.
Levélben fordul Répássy Róbert (Fidesz) a miniszterelnökhöz, mivel úgy véli: a vezetőre a korrupció gyanújának árnyéka vetül, nem törekszik a gyanús ügyek kivizsgálására, ehelyett elleplezni, takargatni igyekszik azokat. Répássy Róbert sajtótájékoztatón ismertette a levél tartalmát. A képviselő…..
Szinte a kormányzópárt védjegyévé vált: senkit sem méltat arra, hogy egyenlő feltételek mellett, nyílt vitában védhesse meg álláspontját. Ezért kell számára a médiatúlsúly, ezért csökevényesedett a parlamenti munka törvénygyárrá, ezért vörös posztó a Fidesz számára a fékek és ellensúlyok rendszerére…..
HABONYKOMMANDO 2018.09.03 12:34:02
@morph on deer: "Ezzel szemben a Gyurcsány fejből tud beszélni, és tud rögtönözni, tud pillanatokon belül érdemben reagálni, szóval ilyen szempontból lényegesen jobb. "

JA mindenki lathatta, hogy az isiaszos Gyurcsany hogy kivagta magat primszam ugyben. :))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A jövőben nem indulhat a társadalmi nemeken és azoknak a tanulmányozásain alapuló képzés az ELTE-n - áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztésében. A magyar közvélemény egyöntetűen nem tud megbirkózni a gender kifejezéssel és annak valódi…..
A világhálón bukkantam a Magyar Hang tegnapelőtt megrendezett vitájára. A néhai Magyar Nemzet munkatársaiból verbuvált hetilap-szerkesztőség a bérleményében adott helyet a gyökeresen átalakított Hír TV megszüntetett műsorának, a Szabadfogásnak. S mert a cím valószínűleg a szerzői jog hatálya alá…..
A szexualitás és az agresszió nem ritkán kerülnek közösen terítékre. Az állatvilágtól kezdve az emberek együttélésen át gyakori a két terület összefonódása, akár közös megegyezéssel, de sok esetben sajnos egymás kárára, egymás elleni erőszakban megnyilvánulva. Jogosan merül tehát fel a kérdés,…..
HABONYKOMMANDO 2018.08.10 07:24:17
@Szalay Miklós: teged kene mar eroszakkal megszekszualizalni, az allando spemmeles miatt, te faszkalap.
A Direkt36 és a 444 megnevezett pár olyan bűnözőt és terroristát, aki biztosan letelepedési kötvényt vásároltak és ezzel bejutottak Magyarországra. Közben ezerrel pörög Rogánék migráncsozós kampánya...
Korábban nagy fideszes voltam, rajongtam Orbánért, ott voltam minden nagyobb felvonuláson, szórólapoztam, aláírásokat gyűjtögettem a pártnak. Ez viszont szépen lassan elmúlt, ami nem annak köszönhető, hogy változott volna az értékrendem, hanem pont ellenkezőleg: a Fidesz lett teljesen más, mint ami…..
BEKIÁLTÁS Orbán, a kártékony 2018.03.16 23:40:56
Kordont már bontott önkényesen, de nem fog habozni polgárháborús hisztériába is belevinni az országot. Hadd szögezzem le ismét, amit az orbáni, március 15-ei választási szónoklatról azon melegében rögzítettem az Aki nem rám szavaz, nem magyar című posztban: ha valaki nem tartozik Orbán Viktor…..
HABONYKOMMANDO 2018.03.18 03:01:51
@mortullus: Ezen tenyleg nincs mit irigyelni, ha Soros par nap alatt elintezte oket. Eleg gyenge orszag lehet. Par heten belul, megszalljak oket az arabok, es valoszinuleg meg az orszagot is atnevezik.
"Társasházi kutyás illemszabályok" cikkünk olvasása után kért segítséget Aszterik, aki igazi Házmestermedvének való bajban van, mert a szomszédságában nem egy, hanem egyből két folyton ugató kutya is lakik. Nézzük, mit tehet, ha nem akar beleőrülni, de költözni sincs kedve!..
Nem túlzás: történelmi győzelmet aratott az ellenzéki összefogás. Hódmezővásárhelyet a rendszerváltás óta kizárólag fideszes polgármester irányította. Vasárnapig. A bal-Jobbik összefogás ütötte Orbánt...
Egy brazil lágy (név szerint Marcelle Mancuso) annyira szerencsétlenül járt a függeszkedős felülés közben, hogy a nyakát törte. Komolyabb helyeken függőcsizmát használnak az ilyen gyakorlatokhoz, de a Marcelle által látogatott teremben úgy gondolta a nagy tudású személyi edzője, hogy elég lesz, ha…..
HABONYKOMMANDO 2018.02.25 17:14:11
@karandash: UGY VAN !!! UGY VAN !! pelenka csere kozben tuti nem esett volna fejre.

De hat igy jarnak azok akik nem teljesitik a transzcendentális koteleseguket.
Végzetesen kettészakadt a magyar társadalom szociális, politikai és mentális értelemben is az elmúlt nyolc év kormányzati politikájának köszönhetően. Korábban már sokat írtunk arról, hogy egy elhibázott társadalomszemléletnek köszönhetően milliók lehetetlenülnek anyagilag, míg a tűzhöz közel lévő…..
HABONYKOMMANDO 2018.02.15 13:21:48
@Peter Götz: "fidesz=Bünözők "

"Anyad=kecskebaszo szopo kurva"
Amikor január 31-én a Független Diákparlament sajtótájékoztatója után este az ATV-ben minden közéletben megfáradt embert arra kértem, adjon egy utolsó esélyt a diáktüntetéseknek, az Echo TV megpróbálta kiforgatni a mondataimat, hogy nem fejtettem ki, mire. (Talán azért nem értették, mert nem…..
NERtárs-blog 2018. Kire voksoljak? 2018.01.01 11:14:08
Eljött 2018. Túl vagyunk a halászlés-bejglis-lencsés-virslis kajakómán, mindezt leöblítettük az újévi pezsgővel, Áder szavait is figyelmesen végighallgattuk; úgyhogy rákoncentrálhatunk az új év adta lehetőségekre. Ezen a ponton pedig nem feledhetjük el, hogy áprilisban választások lesznek. Őszintén…..
HABONYKOMMANDO 2018.01.02 00:05:01
      Brit tudósok publikációit tanulmányozva, sok évi kutatómunkával sikerült megfejtenem azt, hogy ki az igazi felelős azért, hogy Magyarországon hiánycikk a szeretet. Az LMP! És hogy miért gondolom ezt? Íme a kutatásom hiteles dokumentációja: 2012.novemberében történt, hogy Novák Előd ex…..
Orbán Viktor egy zseni! Lassan itt van a 2018-as év, a Választások éve. Ilyenkor felbolydul a politikai élet. Még azok is véleményt formálnak, akik a korábbi években egy pillanatig sem foglalkoztak a hazai politikával. És mindenki érzékeli, hogy az élet ma Magyarországon rosszabb. Nem gazdaságilag,…..
Sallai R. Benedek sajtóközleményt szeretett volna kiadni „A miniszterelnök strómanja tovább terjeszkedik az élelmiszeriparban is” címmel, de az MTI nem fogadta be azt, mert szerintük az OS szabályzatának 14. 3. pontjába ütközik. Az LMP-s képviselő azt szerette volna a közvélemény tudomására hozni,…..
HABONYKOMMANDO 2017.10.16 13:50:00
@babbaba: "Már nem sok idejük van. Jövő tavasszal vége a magyarokat kifosztó rendszernek. "

Ugy van a libsiknek veguk. Az osszes tetves sorosberenc hazaarulo megy a Dunaba.
A  keresztényüldözési konferencia programjában a miniszterelnök-helyettes mellett országunk képviseletében szólalhatott meg Balog Zoltán, Rétvári Bence és Veres András is. Sokan pedig nem, talán, mert nem elég keresztények. Vagy éppen túlságosan is azok. Kerényi Kata írása. A  vadonatúj…..
Oroszi Babett összegyűjtötte és egy lapra helyezte Mészáros Lőrinc összes cégét, amiből legalább 120 van neki...
Igen sok van Nagy Gábor Tamás rovásán, de nem azért mert olcsóér" osztogatja a lakásokat, vagy két autót vásároltat magának az önkormányzattal. Már annyira elszemtelenedett, hogy ismét rálépett Ráhelék kisujjára. ..
Bajnai Gordon még Magyarország miniszterelnökeként és az Európai Unió soros elnökeként 2009-ben Vietnamba látogat és megegyezik velük, hogy Magyarország a segélyhitel-program keretében 60 millió euróval támogatja egy 500 fős onkológiai kórház felépítését Dél-Vietnamban, de ezt a 60 milliót az utolsó…..