Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meghamisították Orbán hazudozásait!

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi frakcióvezető hamarosan leköszön, de előtte még ostobaságokkal tömi az emberek agyát. Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a "Soros-tervről", ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy szervezzen le erről egy nemzeti konzultációt – közölte Kósa Lajos, a Fidesz hamarosan…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.09.14 23:06:03
@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: "Felhaborito, hogy a kormany mar megint a buta primitiv emberek velemenyere kivancsi,"

Na ez már haladás, hogy egy fideszproli képes reálisan meghatározni a saját táborának a szellemi színvonalát. Ha ilyen jó képseeégü maradsz, akkor 6 év múlva még talán a nyolc osztályod is összejön.
A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket...
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.19 08:53:45
Fegyveres revizorok után az adóellenőrök is megszállták a Simicska Lajos cégeit. A Mahir központban mindenekelőtt a Jobbik tavaszi plakátszerződéseit foglalták le, de emellett elvitték azokat a megállapodásokat is, amelyeket a Cityposzter és a Publimont kötött a Magyar Szocialista Párttal, illetve a…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.18 22:18:18
@FCUK6:

Nagyot fogsz lesni te fidesz kretén amikor 2018-ban 2 millió választót akarsz majd feljeneleni miközben Moszkva fele futsz az életedért orbán gazdid mögött.
Geo Hogy áll a Botka projekt? 2017.06.17 17:14:19
 Érdemes szelektálni a sok program lehetőség közül. Így eljutottam egy szoci rendezvényre - nyilvánosnak hirdették, de szinte az az érzésem volt, hogy kukkolok.....
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.18 13:45:29
Nem is csoda, hogy ilyen magyarsággal ez az ország beragadt a lecsúszás és Európától való lemaradás ´állapotába. Itt vannak ezek a félbolond fidesz trollok, akik mind az orbáni haveri-elit-offshore alapú rablókormányzás kárvallotjai, de pont ők v´édik a legjobban ezt a rendszert.

A fidióta tyúkeszükkel annyit nem bírnak összeadni, hogy bár kapnak néhány ezer forinttal több aprópénzt a fizetési cetlijükön, amint elkezdenek ebből élni, már a hónap közepére többet fizetnek visssza az államnak, mint az szja elönyük. Mert a hülyéi azt hiszik, hogy amikor az elit egy csapásra havi 100 ezer forintal többet visz haza Orbánnak az elitre szabott minimáladózási rendszerének nak hála, akkor a közellátásra ezután is pont annyi pénz van mint ha ez az elit befizette volna a sok 100 milliárd forintos szja adóajándékot a költségvetésbe. Rá nem jönne a tyúkeszü fideszese, hogy ezt a keletkizett hioányt nem az elit pótolja vissza, hanem a sok milliónyi kishülye ember.

Hiába, Kádár is tudott 35 ´évig a milliónyi hasznos hülyére építeni, Orbán is rájött hogy ez a szopatás müködik, majd akkor hülye lenne leállni és a saját zsebe helyett, a közvagyon gyarpodásáért politizálni.

Meg is érdemli az ilyen agyamputált nép, hogy egész élete során 2-3 gátlástalan tolvaj vezír rabszolgája maradjon. A múltkor Gyurcsány, most Orbán, kíváncsi vagyok hogy a hasznos hülyéi pár év múlva melyik hasonló diktátorra fognak újabb 10 évre felesküdni. Aztán vége is az ´életük lehetöségeinek, elmehetnek a tipikus magyar nyuggernek akik a Tescoban csak azt veszik meg ami a legolcsóbb szar.
Jacques de Molay, a Templomosok 23. nagymesterének kivégzése „A magyar letelepedési államkötvény (hivatalos magyar nevén Letelepedési Magyar Államkötvény) olyan értékpapír, amit az Európai Unión kívüli befektetők vásárolhatnak a magyar kormány által kijelölt közvetítőkön keresztül és ezért cserébe…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.18 10:05:13
@Alick:

Az az ötkötetes Mózesi Mein kampf a keresztényég által elfogadott valllási alappillérek is egyben te ostoba náci szamár!
Beléptünk a választási kampány hardcore fázisába: a rezsim turbófokozatra kapcsolta az ellenzék kriminalizálását, a kormányzati terrort és megfélemlítést. Rövid időn belül letöltendő börtönre ítélték Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst egy olyan koholt bűnügyben, ahol semmiféle tényleges károkozás nem…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.16 13:02:25
@Brumm Brumi:

Gyurcsány és Tolvajbán gazdid közt csak annyi a különbség, hogy Tolvajbán börtönben fog ülni. Élete végéig
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.16 19:31:19
@Ahmed H CIA terrorista:

igen, igen, Orbánnak sorozata van a bukásokban: 1994, 2002, 2006. A legközelebbi bukása már a küszöb előtt áll, de veled mi lesz majd akkor? Hónapokig fogsz majd zokogni mint Sztálin halálakor, vagy majd visszamész a komcsikhoz segget nyalni?

Ahmed H. val meg hatalmas pofára estél te kis degenerált fidelitaszos kretén.
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.16 19:37:33
@ben2: "Ha ugyanis a magyar bíróságok a kormány bábjai lennének, akkor miért az ellenzéki középkádereket csukják le és nem a górét?"

Azért csak az ellenzéki magányos középszerü tolvajokat csukják le, ,mert különben a sértett beköpné az egész rendszerváltást. Onnantól pedig nagyobb börtönökre lenne szükség, mint Olaszországban kellett a Tiszta kezek korszakának eljövetelekor. Itt az idő 2018-ban Magyarországon is megvalósítani az olasz modellt!
„Na, ugye” – Orbán Viktor ezt kommentálta a facebook-falára, mikor kijutottunk a Foci Eb-re, jelezve, hogy a siker igenis neki és a Fidesz focibarát politikájának köszönthető. Ebben az esetben most akkor vajon az andorrai vereségért ki a felelős? Ha ez nem lenne elég, miniszterelnökünk a…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.06.15 21:14:18
A miniszterelnök elrepült Brüsszelbe, és azt mondja, harcra fel. De mi ne azt nézzük, amit mond, hanem amit tesz. Illetve nem tesz...
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.03.10 12:29:05
@igazi hős: "Cselezni próbál a nagyhatalmak között" Nono, ez nem hiba, hanem értelmes hozzáállás, Jugoszláviának is bejött, csak mi kúrtuk el többször is."

Kurvára bejött Jugoszláviának: szétesett, Szerbia pedig Európa szegényháza. De semmi gond, Orbán is idecselezte az országot. Igaz, neki meg a Gázszerelőjének kurvára bejött Magyarország tönkre vágása.
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.03.10 12:29:55
@$pi$:

titeket fidióta funkcionális analfabétákat még az anyátok se ért meg.
Elismerem, hogy gonoszkodó a közmondásra való utalás. De megmagyarázom, hogy mi a baj Kunhalmi Ágnessel, a szocialisták üdvöskéjével. Amikor még létezett a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában a Pallas-páholy, vagy ötven civil szervezet találkahelye, a baloldali értékrendszerű professzorok baráti…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.01.02 18:48:47
@MACISAJT: "Állnak a ballibák és úgy merednek kunhalmi mostani produkciójára mint Kolompár Álehándró a PISA tesztre."

Jaj te segghülye udvari bolond, a PISA teszt éppenséggel a te Orán gazdid rendszeréről állította ki a bizonyítványt, miszerint a NER funkcionális analfabetizmusra nevel.

Mondjuk ez rajrtad meg az egész életmüveden PISA teszt nélkül is rögtön megállapítható. De persze az lenne a furcsa, ha a magadfajta Orbán birkája felismerte volna, hogy róla szól a PISA bizonyitvány. Mer ha meg tudná állapítani, akor me´g se lenne funkcionális analfabéta, ugyebár?

Ja és a témához: Kunhalmi hogy hogy nem a Fideszben van, ha ekkora hülye mindenhez? Csak nem azért alkalmatlan mert nem tud eleget lopni? Vagy mert az ő gázszerelőjéből sose lesz milliárdosra felhízlalt közpénz tolvaj?

Mesélj aranybogár, van a Fidesz bandádnak egyáltalán egyetlen olyan embere, aki a bukásotok után nem a fegyházban vagy orosz emigrációban fog kikötni?
A finoman szólva is ellentmondásos 2016-os esztendő végén érdemes egy kis számvetést készítenünk arról, milyen kategóriákban érdemes díjat osztanunk a közélet szereplői között. A választék igen színes, ami azt mutatja, hogy nem unatkoztak azok, akiket valamennyire érdekel még, mi történik ma…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.01.01 19:22:12
@dunántúli gyerek:

Na látod nem is kell bizonyítani hogy mekkora szellemi fogyatékos ez a fideszes észak-koreai testvér népség, jössz te és bemutatod. Hogy kétség se maradjon hogy ez tényleg így van.

Amúgy mióta hivják nálatok nulla agyú fidiótáknál a személyi kultuszra épülö diktatúrát a reformliberalizmusnak te szerencsétlen birka faj?????
A 2016-os év az extremitások éve volt a hazai és nemzetközi politikában is, hiszen dinamikus változások, nagy átalakulások, fájdalmasan durva események, újabb és újabb egymásnak feszülések jellemezték. Összegyűjtöttem néhány észrevételt - a teljesség igénye nélkül - a közéleti-politikai…..
Kirúgták a Pannon Lapok ügyvezető igazgatóját is, ha úgy tetszik ő a hatodik áldozata a meghekkelt karácsonyi Orbán interjúnak, amely a Fejér megyei Hírlapban jelent meg, s amelyért már öt embert korábban öt embert elbocsátottak. (Utólagos megjegyzés: A Pannon Lapok szerint nem is azért - bár ki…..
Meghamisították Orbán hazudozásait! 2016.12.31 22:13:12
@Jakab.gipsz: "Inkább Orbán és kormánya mintsem. "

Inkább az életfogytiglani börtön Orbánra meg a fidesz fajtákra, mintsem hogy még 4 évig megint mindent ellopgjanak és hogy az EU egyik utolsó országából az utolsót csinálja.