Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilcher

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután sütöttem mézes-szeletet, és ismét készítettem zabpelyhes kókuszgolyókat is. Este összegyúrtam egy jó adag túros tésztát, azt sütöttem ki ma reggel.. De már a héten sütöttem előre sajtos tallért is, és a kókuszos kockából is van  még... Lesz mihez nyúlni. Lett perec, és ami kipotyogott…..
Pilcher 2016.12.31 10:06:42
Kedves Margitka!

Próbáltam a fórumodba írni, de látom már nem fogad új regisztrációkat. Csak szerettem volna jókívánságaimat küldeni neked és a kis csapatnak, akik egymásról még mindig úgy gondoskodnak, mind 10 évvel ezelőtt tetted te és a többi családanya velem.
Eltelt 10 év, mióta az oldaladon jártam, de minden hasznos tanács, útmutatás le van jegyezve a kockás füzetembe most is:) Még most is a te tanításod alapján sütöm a bejglit, vagy egyéb sütiket néhanapján, amikor ráérek.

10 évvel ezelőtt kaptam egy kenyérsütő gépet akkori anyósomtól. Mivel anyukámmal akkor nem tartottunk szoros kapcsolatot és én két pici gyerekkel itthon voltam, a te tanácsaid alapján megtanultam sütni és főzni. Komolyan megkönnyeztem mikor láttam ma reggel, hogy a receptek és a képek még mindig fent vannak az oldaladon! Annyira hálás vagyok érte!

Sajnos a házasságunk válással végződött és a két kisfiamról egyedül kellett gondoskodnom mindenfajta segítség nélkül. Így a munka és a gyerekek mellett nem volt időm veletek tovább tartani a kapcsolatot. Kemény évek jöttek, de ezeken is túl vagyunk. Én az üzleti életben egyre nagyobb pozíciót kaptam, a fiúk felnőttek (14,15), anyukámmal 10 év után rendeztük a kapcsolatunkat. A munka miatt most sincs sok időm, de megígértem Anyukának, hogy ma sütök neki valami finomat.....így vagyok most itt.

Drága Margitka, te nem tudod, mennyit jelentettél te és a csapatod nekem, mennyit segítettetek. Pótoltátok az anyukám és a családom hiányát.

Hálás köszönetem nektek. Isten áldjon benneteket, tartson meg ilyen vidámnak, segítőkésznek, szeretetteljesnek.

Azt mondja a mondás, ha csak egy emberen segítesz, az egész emberiségnek segítesz. Te már megtetted a magadét.

Sokat utazom, nemrég jártam Martonvásáron is, eszembe is jutottál. Elmeséltem a történetem a kollégámnak, akivel akkor utaztam.....
Nagyon megdöbbent azon, hogy az emberi szeretetnek és segítőkészségnek mennyi formája létezik.

Puszillak titeket és nagyon boldog új évet kívánok!
Szeretettel:
Pilcher