Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem7köznapi

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon be szeretnék mutatni egy nagyon hasznos alkalmazást, alapművet, amit muszáj kipróbálnod. Elérhető Apple, Android, Windows Phone. A sikeres emberek is ezt az alkalmazást használják, hogy rögzítsék gondolataikat, napi dolgaikat azt feljegyezzék, elmentsék, megosszák munkatársaikkal. Az…..
Nagyon sok ember küszködik az időhiánnyal. Sokan szokták mondani: "Nekem még egy hét sem lenne elég, hogy befejezzem a munkámat". Rá szeretnék mutatni az alapvető problémákra, amit elkövetnek az emberek a témával kapcsolatban, illetve szeretnék tippeket adni, hogy bőven elég legyen a 24 óra is. Íme…..
Az ünnepek alatt sokan panaszkodnak, hogy felszednek némi felesleget. Ilyenkor az ember ki van téve a kísértésnek, ott van előtte a sok finom étel csoki szaloncukor és egyéb finomságok. Ez a blogbejegyzés azért jött létre, hogy segítsen hozzájárulni ahhoz, hogy le tudja dolgozni az ünnepek alatt…..
Biztosan sokan fogják ma reggelre tapasztalni az iszonyatos fejfájást, és a rossz közérzetet. Valószínűleg az éjszaka nagyon jól sikerült. Ezzel nincs is gond, viszont most mutatok néhány módszert amelyek segítségével a másnaposságból elég gyorsan ki lehet gyógyulni. Nem kell megijedni semmi…..
Nem sokára hasonló csodálatos dolgokat láthatunk az égen. Már csak órák kérdése és 2017-et írunk. Ha még nem tudod milyen finomságokkal lepd meg a barátaid, ismerőseid olvasd el az előző cikket: Előző cikk..
7 egyszerűen, gyorsan elkészíthető rágcsálnivaló az év utolsó napjára, amivel meglepheti vendégeit.   #1 Sajtos rudacska Nagyon finom és egyszerűen, könnyen, gyorsan elkészíthető . Kapkodni fogják a vendégek abban biztos lehet. Kérem a receptet #2 Csokis muffin A csokis muffin mindig jó…..
Néhány dolgot már lehet, hogy előkészítettél, de van, ami lehet, hogy nem jutott eszedbe. Bárhogy is legyen, fogadd meg a tanácsunkat és ezt a 7 dolgot NE felejtsd el szilveszterkor!   Szilveszter az év utolsó napja, így sokan fogadalmakat és új célokat tűznek ki. Ilyenkor az emberek pezsgővel…..