Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lajosak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert az csak Jászai Mari tér - leheli SzigMa, énekem meg kihagy a lélegzetem, aztán liluló fejjel próbálom összeszedni magam. Ez kegyetlen volt, gratulálok...
A Dél-Balaton és az ország egyik legszebb és legdinamikusabban fejlődő pincészetének létrehozója nyerte el 2008-ban az év bortermelője címet. A Magyar Bor Akadémia öt jelölt közül választotta ki a lellei mestert, aki immár évek óta ott állt a lehetőség kapujában. Az…..
lajosak 2008.12.05 21:15:44
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Íme Gadget műve, a bestoffostalicska műfajának elborzasztó mintapéldánya, a képvicc eleve alantas zsánerének félreértése és sárba tiprása. Mindezek tetejébe a központi vándormotívum egy kérődző állat ánusza. A megfejtés ugyanis            …..
lajosak 2008.10.21 18:26:09
Árokásó Top100 Havas Henrik 2008.10.05 15:03:00
A Heti Hetes alapembereinek két dolog jár szinte automatikusan: a Kossuth-díj, és hely az Árokásó-n. A rendszerben fellépő ismeretlen eredetű zavar miatt az előbbi még várat magára, de mi nem vagyunk restek megadni, ami jár. Forró Tamás párjaként hozott új szelet a magyar…..
Vivát! Elsejétől házvezetőnő leszek.450 Ft-os órabér, napi hat órában. Három gyerekre is kell vigyáznom közben. Hála a lebutított önéletrajzomnak (csak érettségit és a döglődő vállalkozást vallottam be), felvettek egy családhoz dolgozni. Délelőtt 10-re kell mennem,…..
Az megvan, amikor reggel az ember hall valami kozmikus mlretekben is katasztrofális, elemien rossz tinglitangli slágert a rádióban, és aztán egész nap ott visszhangzik a fejében, és nem képes kiűzni belőle? Na, én valahogy így voltam pár éve Szabika képének megfejtésével, amit a…..
lajosak 2008.09.21 17:59:37
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
Szegénység blog Szegényszag 2008.09.09 10:10:00
Igen, persze, fürödni kell. De utána gyalogolni, tömegközlekedni is. Hogyan ne legyünk büdösek mire odaérünk az állásinterjúra? Vagy másfél éve vettem egy izzadásgátlót 1500 Ft-ért, (Murnauers mineral deo kristall). A lényeg, hogy úgy néz ki, mint egy ásványi tömb,…..
Ide jutottunk, már a Vaterán se vásárolgathat nyugodtan az ember. Mindenütt ott vannak, elfoglalják a kulcspozciókat és elszvják a levegőt a becsületes magyar emberek elől. Alkotmányozó országgyűlést és önvédelmi miíciákat követelünk a tárgyviccelők ellen!..
lajosak 2008.09.08 13:38:38
Van az a szint, amiért még az Irigy Hónaljmirigy show-inak, vagy Sas József kabarétréfáinak kiötlői is bocsánatot kérnek, és ha létezne az időgép, nem azért utaznának vissza, hogy Microsoft-részvényeket vegyenek, hanem hogy kitöröljék azt a pillanatot a történelemből, amikor…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..