Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parlamenter

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel nagyban folyik a választási rendszer barkácsolása, a lego technik állami szinten úgy döntöttünk, a Kettős Mérce is beállhat az ötletelésbe. Volt már magányos gondolatod éjjeli órán? Jutott eszedbe valami világmegváltó ötlet a slozin arról hogy lehetne tökéletes,…..
 Folyik a köztisztviselői törvény vitája. Szokásos unalmas álmos parlamenti ülés. Kölcsönösen lehazugozzák egymást, miközben a szocik a munkavállalókért aggódnak, szégyen, amit a Fidesz művel. A fideszesek ezt kikérik maguknak, aggódtak volna az elmúlt nyolc évben.…..
8ker Flashmob a Blahán 2009.09.16 17:28:00
Villámcsődület volt pár perce a Blahán: a Budapest korzó a Kerékpárosklubbal ideiglenes zebrákat hozott létre a Blaha Lujza téren, hogy ne csak az autósoké legyen a felszín,  a gyalogos meg le van terelve a föld alá... A tér négy sarkára kiállt egy-egy ember, festett gyalogátkelő-lámpával, és…..
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
Nem fogom leírni századjára (bocs, ezalatt páran leírták még) kétszázadjára, hogy mit is akar a VDSZSZ. Én inkább azt írom le, én mit szeretnék:- részesedést akarok a kereskedelmi csatornák reklámidejének eladásából (mert nézem)- részesedést akarok kedvenc sportklubom…..
parlamenter 2008.12.15 00:00:15
Rendkívűl bírom az ilyen arcokat, mint pl. ez a blogíró. OK, rendben, a tényekhez semmi köze, de legalább néha olvashatna, csak egy kicsit, gazdaságtörténetet, a sültparasztja...
Szóval akkor:
1. Magyarországi privatizáció történet, első fejezet: minden, magyaroroszági állami tulajdonból, amit eladtak, adott az állam részesedést, akár kárpótlási jegy, akár kedvezményes árú részvény, akár, MRP program, akár cash formájában.
2. Tök mindegy, hogy az eladott cucc, veszteséges volt(pl. erőművek, áramszolgáltatók), vagy nyereséges volt(pl. gyógyszergyártók).
3. 1-2 pont alapján jogos-e a vasutasok követlése? Úgysem fogsz válaszolni, sültparaszt, mert Te is tudod, hogy jogos, de neked gyurcsi most azt mondta, hogy írj barom posztot - hát sikerült, sokadjára.
4. Még mielött azt írod, sültparaszt, h. itt a MÁV CARGÓT adták el, aminek ugyebár nincs gazdaság jogilag köze a MÁV-hoz, akkor elöször is javaslom, hogy nézd meg, mikor választották külön, a személyszállítást és a bérfuvarozást, a MÁV-ban. Ha ezzel elkészülsz, akkor gondold végig, sültparaszt, hogy a Chinoinban jogos lett volna dolgozók sztrájkja, ha a privatrizáció elött- pusztán azért, hogy a dolgozóknak ne kelljen fizetni -külön választják a nyereséges Chinoin I-et, az önmagában veszteséges Chinoin kiszerelőtől.
5. Leülhetsz. Kérheted az új feladatot, az elvtársaktól.
6. Tudom, most orbánozni fogsz, mert közöd sincs a dolgokhoz, nyiugodtan tegyed. Én sem komálom, a vasutasokat, el kellene adni az egészet a p..csába, de ebben a kérdésben igazuk van. Attól még, hogy utáljuk őket, még nem kellene diszkriminálni őket. Ez van. Ja és liberális vagyok.
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..