Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slava

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó olvasónk, Frasisco Miranda keresett meg azzal, hogy egy érdekes, és marha hasznos programot fejleszt iOS alá. Nevezetesen budapesti forgalmi kamerákat lehet majd csekkolni iOS eszközökön. Az app egyelőre nem kapható az AppStore-ban, ezért személyesen kerestem meg Lacit, aki…..
slava 2011.09.13 14:25:32
@Fransisco Miranda: Lehet buta kerdes, de mi az app neve, hogy ra lehessen keresni a store-ban.
Egy tajvani lap a Foxconnra hivatkozva azt jelentette, hogy az iPad 2-re a kereslet jóval nagyobb a vártnál, így a korábban jósolt 14 milliós harmadik negyedévi darabszámot 20 milliósra növelték. Az újság is megemlíti, hogy ez 43 százalékos növekedést jelent az eredeti…..
Csaba a Pannon mobilnetes trükkje miatt átverve érzi magát és 10 év után szolgáltatót vált. A munkához használt netet pár hete lekorlátozta a Pannon és a szerződését módosították, de erről sem sms-ben, sem más úton nem értesítette vagy kérdezte meg ügyfelét. Kedves…..
slava 2010.03.26 11:46:35
@vernarancs: De, de olvastam az osszes hozzaszolast. Tarifacsomaghoz nem tok hozzaszolni, mert nem azzal van a baj. Pont azert nem szoltam hozza mert ugy nagyjabol mindenki csak az ekezetekre ugrott, ezert arra reagaltam. Szoval minek valtsak tarifacsomagot, ha a protokolt szurik? Nem leptem tul semmilyen korlatot. Bongeszeskor, mukodik minden. Friss speedtest: Down: 3:12 Megabit, Up: 1.12 Megabit. Akiknek beszoltam az csak az ertelmetlenul fikazok voltak, es te nem tartoztal ide.
slava 2010.03.26 12:25:49
@Curt Zoltán - despatch manager: Valoban korlatlan bongeszest hirdetnek. De! Amikor en 3 eve elofizettem akkor meg nem ez a reklam ment. Ha korlatos a korlatlannak hirdetett net akkor hoborgok, de elfogadom, hogy ez nem filemegosztasra valo. Viszont az nagyon felduhit, amikor utolag kikotik, hogy a korlatos, korlatlan netemet, csak bongeszesre hasznalhatom. Ha van ilyen korlat pl 5 Gig/ho, akkor hagy en dontsem mar el a penzemert, hogy ebbol youtube videokat nezek, indexet olvasok, vagy kikuldom egy ftp szerverre a munkamat.
Az alábbi szöveget a divízió 1-es világbajnokság előtt is közreadhattuk volna, de csak utólag jutott eszünkbe, hogy megcsináljuk. Különben sem biztos, hogy minden olvasó képes hipphopp azonosítani a hősöket, a riporterekről nem is beszélve, ezért is segítünk. Fény- és…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..