Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KreatívTextil

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KreatívBlog Menő manók 2018.06.15 20:05:20
A közkedvelt, kedves manók minden évszakra, különböző alkalmakra megtalálhatóak kínálatunkban, amely folyamatosan bővül. Különleges ajándék, egyedi lakásdekoráció. Otthonunk bármely pontján elhelyezve, családunk kedvence lehet:)..
Ősszel csodálatos színpompába öltözök a táj. Ezek a jellegzetes mély, meleg színek főleg a hulló falevelek színeiben mutatkoznak meg...és most a mi őszi ajtódíszünkben is :)..
KreatívBlog Őszi levélmanó 2017.09.18 12:08:36
A téli tobozmanó őszi kistestvére:) Amilyen aranyos, olyan egyszerű az elkészítése is.  Bárhol elhelyezhetjük, akár polcon, asztal díszen, vagy ajtó koszorún. Gyermekeink imádni fogják :)..
KreatívBlog Sütőtök textilből 2017.09.16 17:57:45
Megérkezett az ősz a maga jellegzetes, meleg színeivel, és vele együtt megérkezett a sütőtök szezon is.De mi most nem ételként tálaljuk (bár tény mind sütve, krémlevesként, köretnek egyaránt nagyon finom) hanem dekorációként :)..
A tavaszt, s vele együtt a természet számtalan megújuló csodáját mindnyájan nagyon várjuk. Na és természetesen - a gyerekekkel az élen - a húsvétot.Gyors, könnyen elkészíthető húsvéti dekorációt mutatok most be Nektek. Készüljünk együtt az ünnepekre :)..
Ebben a bejegyzésben, egy rózsa elkészítését fogom lépésről-lépésre bemutatni.Nincs szükségünk másra, csak egy kis textil filc anyagra, ollóra és ragasztóra. És máris hozzáláthatunk a készítéshez...
KreatívBlog Pillangó filcből 2017.02.26 01:57:50
Ezeket a pasztell színekben pompázó pillangókat egy tavaszi ajtódíszhez készítettem.De szinte bármit díszíthetünk velük: gyermekünk szobáját, üdvözlő lapokat, meghívón sőt ajándék doboz dekorációjának is kiválóak :)..
Bevallom nagyon szeretem a virágokat (minden formában). És tudom ezzel nem vagyok egyedül :)Sokat készítünk filcből, karton papírból, dekor gumiból a kislányommal. A neten nézelődve találtam pár jópofa, könnyen elkészíthető mintát. Ezekből néhányat lépésről-lépésre bemutatok, hogy Ti is el tudjátok…..
KreatívBlog Tavaszi ajtódíszek 2017.02.22 23:54:43
A hosszú tél után valljuk be már nagyon várjuk hogy érezzük bőrünkön a nap meleg sugarait, élvezzük a fák rügyezésének látványát és a virágok tarka színpompába borulását :) Még a kedvünk és ezáltal napjaink is vidámabban telnek...
KreatívBlog Valentin-nap 2017.02.11 19:50:03
Manapság egyre elterjedtebb a Valentin-nap ünneplése. Hiszen szeretni és szeretve lenni valljuk be nagyon jó érzés :)..
KreatívBlog Pompom készítés 2016.12.31 10:13:15
Nagyon könnyen elkészíthetjük ezeket a kis fonal-gombolyagokat, és az hogy milyen színesek és méretűek lesznek, annak már csak a fantáziánk szabhat határt :)..
Nagyon látványos, színes, igazi húsvéti asztaldísz. Nem csak a szemeknek kedves. A tavasz virágok illata kellemesen lengi be otthonunkat. Lépésről-lépésre megmutatom hogy tudod Te is elkészíteni...
Ezek a kis virág kosárkák óvodába, a kis asztalokra készültek.  A gyerekek és a tartósság miatt művirágokat/selyemvirágokat kerültek a tűzőhabba. Húsvét után a tojások könnyen kihúzhatók, így a tavaszi dekoráció továbbra is díszítheti asztalunkat...
Egyszerűen készíthetünk egyedi, személyre szóló irattartó mappákat. Akár hivatalos iratokat tárolunk benne, akár receptjeinket. a lényeg saját stílusunkat vihetjük fel. Gyerekeket is bevonhatunk a készítésbe, ami még élvezetesebbé teszi a munkát.  Bár nagyon egyszerű, azért én lépésről-lépésre…..
Ezeket a közkedvelt, fonalból készült kis sapkákat még a gyerekek is könnyedén el tudják készíteni, mivel nem kötéssel hanem hurkolásos módszerrel készülnek..
KreatívBlog Toboz manók 2016.12.29 16:58:38
Amilyen helyesek, olyan egyszerűen elkészíthetők ezek a kis manócskák. Gyerekeink kedvence, a karácsonyfánk újabb díszei lehetnek. Lépésről-lépésre leírom, hogyan tudjátok Ti is elkészíteni. Kellemes alkotást kívánok!..