Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Six

1 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Esterházy Pétert manapság nem sokat emlegetik a hivatalos kultúrpolitikában, nem véletlenül. EP ugyanis nem volt jobb oldali, igaz nem volt baloldali sem. Ellenben megmaradt magyarnak mindig. Nobel-díjasan* is, akkor is, amikor Németországban is sikeres írónak számított, amikor szembe nézett a…..
Six 2019.12.11 11:13:04
@MAXVAL bircaman közíró: ha jók az infóim akkor azt már nektek is mondták a szemináriumon, hogy ha sokszor és hangosan kimondjátok hogy vmi "tény", attól az nem válik azzá. 30. oldal körül a júniusi memóban.
másodszor: már megint a fidesszel azonosítod a magyarságot. mint amikor a gazdádnak habzik a szája, hogy támadják a magyarokat. nem baszod, hazudsz, téged támadnak, meg a tetves cimboráidat. nem merészeld kisajátítani a magyar jelzőt.
nem láttam pontosan a hírekben felbukkanni, hogy soros vagy "brüsszel" akarná összeállítani a színházműsort.
válaszod nincs, értem én, hogy a rogán/habony-művek még nem küldte szét, hogy mit kell mondani, ezért terelsz. ótvaros ostoba ószeres vagy az az igazság. és teszed ezt aprópénzért. nahúzzinnen még keletebbre.
Six 2019.12.11 20:10:52
@MAXVAL bircaman közíró: hány budapesti színházigazgató is fidesz-ejtőernyős is jelenleg? Vágási Feri, Dörner, szomszédokos csákó, vidnyaszki vagy ki, Máté, csak így elsőre. Hazudsz pénzért.
Six 2019.12.11 20:12:12
@MAXVAL bircaman közíró: vásári majom vagy rácsok mögött, akit drazséval dobálunk.
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
A témát mindig is nagy érdeklődés övezte és napjainkban számtalan honlap, blog, szaklap szeret foglalkozni az emberiség históriájának nagy hadseregeivel. Kérdés azonban: mi alapján lehet kiválasztani a legjelentősebbeket? Ha végigtekintünk az emberi krónika elmúlt 5 ezer évén (az írásbeliség…..
A régi vicc szerint Magyarországon nincs antiszemitizmus, de igény lenne rá. Nos - és ez már sajnos korántsem vicc - immár míves hollywoodi blockbusterek sincsenek, de még ennél is szomorúbb, hogy igény sem lenne rájuk. TGM talán fején találja a szöget, amikor azt írja, hogy a mai fiatalságnak…..
A Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű, bikinis lányokat felvonultató kiadványa minden évben debütál az újságos standokon - ez idén sem volt másként. A magazinban való szereplés minden sztárnak, topmodellnek és szépségkirálynőnek hatalmas elismerés: Amerikában például olyan nagy őrület van a Sports…..
Six 2019.05.10 09:40:39
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Az átlagnál több rizst esznek a gyerekek, mert az unokák nagyon szeretnek rizst enni. A nagyobbik unokának meg amúgy is híznia kellene, mert igencsak sovánka. Egy környékbeli pici piacon jártunk, ott csaptam le a házi vágású marharostélyosra. Itt valahogy sokkal ritkábban…..
  Ugrás a cikkre >>..
Six 2019.02.01 07:58:59
Sosem gondoltam volna, hogy pont a krumpli után kell a leginkább kajtatni ennél a fogásnál. Jóízű halat már rengeteg helyen kapni - Budapesten legalábbis - lapos hagyma szintén akad, csemege uborkát raktam el magam, de ebből is akárhol lehet jót kapni; igaz drágán. Na de a krumpli! A legtöbb helyen…..
Véget ért a felvételi. A lányomat és engem már nem érintett, mi tavaly estünk át ezen a tortúrán. Akkor összeomlottunk, mert teljesen kilátástalan helyzetbe kerültünk. Aztán Isten, sors, Univerzum, az élet megoldotta. És csodásan. A lányom azóta gimnazista, majdnem mindenből ötös tanuló. Pedig annak…..
A fiatalok megjelenése a politikában egyre újszerű, néha úgy lesz az ember politikai témák főszereplője, hogy a véleményét hangoztatja. Ez történt Nagy Blankával, aki a kecskeméti ellenzéki tüntetés diákszónokaként szólalt fel még tavaly év végén. Ma jött a hír, hogy a propragandagépezet megtalálta…..
Six 2019.01.16 12:07:52
@maxval balcán bircaman: őszintén érdekel, hogy ezt úgy érted, hogy helyénvalónak/elfogadthatónak/megengedhetőnek tartod, hogy egy országos (?) tévében egy ember ilyen szavakat használjon bárkire de fpleg egy 18 éves lányra?
csak mert akkor gondolom a bajszos szar ellen sem lehet semmi kifogásod, és semmi ellen ami még ezután jön. tényleg érdekel.
vagy mered-e azt mondani, hogy ezt a bayert sürgősen el kéne süllyeszteni, mert egy vállalhatatlan megélhetési pszichopata?
Mielőtt elküldenénk önöket alapanyagot vásárolni, ismerkedjenek meg az építési fűrészáruk változatos fajtáival. Ezek vagy eleve építkezéshez valók, vagy olcsóbb alternatívát jelentenek barkácsoláshoz. A különféle lambériák, táblásított termékek, polcok, profilok…..
Six 2019.01.10 21:51:51
Ismerős, amikor egy társaságban valaki áradozik egy zenészről, zenéről, aztán az illető meggyőzi magát, hogy bizony hallgassa meg mindenki az új felfedezettjét – berakja, a többiek beszélnek tovább, de ő egyedül igyekszik látványosan élvezni azt. Pedig lehet igaza van, és…..
Nemrég tudósítottam egy balul sikerült vásárlásról, ahol szinte a célvonalnál szenvedett halálos sérülést egy stúdiózongora. Súlyos darab és bármennyire gondos a csomagolás, a tömeg és tehetetlenség szinte bármilyen finom eszközben jóvátehetetlen folyamatokat generál.…..
Csodálom, hogy erről még nem írtam, de nem találom, szóval úgy tűnik, így van. Tehát miből is van a Delorean? Alkatrészekből. Oké, na de milyen alkatrészekből? Deloreanalkatrészekből! Hát nem. Ahogy szoktam mondani, a Delorean a globalizáció első, igazán úttörő mintapéldánya. Igaz, a DMC-t a…..
Six 2018.12.12 17:24:28
A nemrég megválasztott lengyel szépségkirálynő karrierjét a nemzetközi légi közlekedésben képzeli el...
Six 2018.12.12 15:08:29
Sokunkat nem hagy nyugodni a macedón politikusbűnöző ügye. Hiába próbálja a kormány egyszerű „jogi ügynek” beállítani Gruevszki befogadását, attól az még egy börtön elől menekülő korrupt politikus maffiafilmekbe illő szöktetése marad. Tételesen utánajártam, mi igaz abból, amit a kormány állít.…..
Six 2018.12.06 12:52:31
@röf: olyan 4-5 millió embert még érdekel itthon, hogy kihez dörgölőzik már megint a csúti ártány, és vajon mi a célja. itt mondjuk világos a helyzet, ő is ezt az utat fogja bejárni 10-12 éven belül
Kate Uptont a cseh származású  45 éves modell, Eva Herzigova váltotta a karácsonyi kampány képek erejéig. Az olasz márka a legújabb kampányképeiben újfent nem kellett csalódni, mivel a szőke szupermodell  a legjobb formáját hozta, és csábítóan pózolt vérvörös ajkakkal a kamera előtt egy szál…..
Six 2018.12.05 18:50:11
      Rihanna Savage x Fenty fehérnemű kollekciója eléggé felkorbácsolta a hangulatot, főleg, mióta megjelentek a kampány képei is. Nem egy visszafogott vonal, mint ahogy Riri művészete és megnyilvánulásai sem. Mondjuk, számunkra mindig rejtély volt, hogy miként gondolja azt valaki, ha egy…..
Nézem az M5-öt - ez a csatorna talán az egyetlen nézhető a közszolgálati szemétkupacban -, ahol éppen arról diskurálnak, hogy miért nincsenek történelmi filmek. A beszélgetés egyszerre volt szánalmas és nevetséges. A résztvevők gyönyörűen hozták az "üléspontom határozza meg az álláspontom"-elvet. Az…..
Six 2018.11.23 12:13:57
@balcán maxval bircaman: miről beszélsz pontosan? az hogy a szegénységi küszöb alatt tartott elnyomottak szavazatával viktorka behúzza a választást amíg él az nem azt jelenti, hogy bármiben is győzne... sőt. átlagfizetés és iq fölött senki nem szavaz az újnácikra.
1906. A San Franciscó-i földrengés után készült egyetlen eredetileg színes képsor..
Six 2018.11.19 18:47:44
@maxval balcán bircaman: takarodjál innen, nem kell, hogy ezt a remek blogot is megfertőzd, te szerencsétlen
A sarong kebayajának nevezett öltözet keletkezésének titka, amely miatt a légiközlekedés talán legismertebb formaruháján az évtizedek alatt sem kellett változtatni...
Six 2018.11.18 08:55:10