Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BassPoetry

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves zenekarok! Január 14-től lehet lehet a jelentkezni a 2019-es Szimpla Lemming programra. Álljon itt három tény a Programról: 1. Magyarország egyetlen horizontális zenei tehetségkutató programja, ami azt jelenti, hogy a bejutó zenekarok mindegyike nyer, mindenki kap valamit, nem állítja a…..
“Nincstelen Dárius”   Sokan szeretnek Tamás, sokan el is mondják, de amikor olvaslak, én nem szeretlek Jónás Tamás! Ez a folyamatos bizsergés, agymunka, gondolkodásra-, cigarettázásra késztetés. Inger, tesztoszteron, ösztrogén, érzelem, mindenféle testnedvek és rengeteg kép, ami a fejünkben…..
Várunk mindenkit szeretettel!..
A magyar alternatív zene hajnalán szemüveges, tornából felmentett, 20-as éveiben járó, nagyon szerethető fizikatanárok, bölcsészek, álmodozó kedvű melós legények, apakomplexusukról nem tudó bölcsészlányok, műkedvelők, sokféle kivülállók, kilógók jártak az alternatív zenekarok koncertjeire. A helyek…..
BassPoetry 2017.11.02 14:13:50
@ymel: De jó ez a Bánk Bán sztori, nem tudtam erről! :)
Erőszak. Nem is gondolnánk, hogy ez milyen tág fogalom. Szomorúan látom, hogy mennyien érintettek, de azt is nehezen viselem, hogy a többség még mindig nem akarja tudomásul venni, hogy nem csak fizikai, testi erőszak létezik, de még ha tudomásul is veszi bagatellnek gondolja. Az erőszak, erő,…..
Van ez a cigány kérdés…Túlpolitizált, érzelmekkel és sokszor sérelmekkel telített. Sok a mismás, a félrebeszélés, a “forró kása kerülegetés”, sok az általánosítás, ami eleve torz, valljuk be a sok sérelemnek bizony van alapja. Bármelyik oldalon lehetnek, vannak – ha nem is jogos, de legalább is…..
Ízek versek madárfütty! Kinek ajánlom?   Kezdjük azzal, hogy mi is ez pontosan? Egy rendezvény, egy összművészeti együttlét Szóládon a Balaton déli partjától 5 km-re. Idén – s ez lesz a második - augusztus 11-12-én kerül megrendezésre. A befogadó hely, a bázis a szóládi Turul fogadó és…..
Rambo unokája vagyok én avagy Miért nem politizálok? Vannak ezek a fránya oldalak, bal, jobb, jobb és bal. Mi a baj ezzel? Tulajdonképpen semmi, sőt tisztelendő dolog, ha valakinek vannak elvei, nézetei, gondolatai, elképzelései. Baj akkor van, ha ezeknek kérdéses az eredetisége és főként ha…..
Tamás! Ma van a születésnapod! Nem csodálkoznék, ha úgy gondolnád, hogy nem lehetsz boldog, remélem nem lesz igazad! Írj még Jónás Tamás! A MALAC VALLOMÁSA BÓBITÁNAK (Reflexió Weöres Sándor A tündér c. versére, avagy mire gondolt Bóbita ügyködése közben a malac?) Csülkömet égeti…..
Volt egyszer egy Cs.4.B. (Csernobil 4-es Blokk) nevű zenekar, rég volt... Ennél is régebben volt egy Csernobil nevű Ukrán település, ahol szörnyű katasztrófa történt a 80-as években, máig jelképe a hatalmi nemtörődömségnek. Ennél is régebben volt egy Bocskai István nevű erdélyi fejedelem a XVII.…..
Halat, vagy hálót? 2017 Szimpla Lemming Program   Nyájas olvasó te, ki zenekaroddal előrelépni szeretnél, ejtenék neked pár szót Szimpla Lemming programról, én, ki vezetője vagyok annak a zenekarnak, ki megnyerte 2015-ben a Dalok.hu díját. Nagyon fontos kérdés, hogy mindenki a neki megfelelő…..
 A Magyar pop zenében senki nem futott be olyan szédületes dalszöveg írói karriert költőink közül, mint József Attila. Ráadásul posztumusz. Politikai rendszerek is vetekedtek a szövegeiért, jó volt ő munkás/paraszt írónak, istenes költőnek, nemzeti vátésznek és szabadelvű harcosnak, kétes pedigréjű…..
Kedves barátom! Tudom, nagyon szeretted volna, hogyha csak most az egyszer ne mondana valami negatívat, valami félig jót, olyan mondatot ami úgy kezdődik, hogy “jó,” és úgy folytatódik, hogy “de…”! Úgy vágytál az elismerésére, mint az óvodás gyermek a szomszéd kisfiú pedálos lovaskocsijára, amely…..