Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninet

76 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol él a jegesmedve?A jegesmedve az Északi-sarkvidéken él...
A pusztítás számokban is kimutatható.  Amazonas-medence brazil szakaszán 2018-ban 4946 négyzetkilométer, 2019-ben 9166 négyzetkilométer az esőerdők pusztításának mértéke. Forrás: https://index.hu/techtud/2020/01/15/amazonia_erdoirtas_bolsonaro_brazilia_statisztika/..
Infografika, videó Óriáskerék 2019.12.13 23:00:30
Az adventi koszú ősét 1939-ben Johann H.Wichern készítette el. Ő 24 gyertyával díszített fel egy szekérkereket, melyen minden nap meggyújtott 1 gyertyát egészen karácsony napjáig. Napjainkban az adventi koszorún 4 gyertya van, melyeket vasárnaponként gyújtanak meg, minden alkalommal eggyel többet.…..
Bővebben: https://begreeny.com/klimavaltozas-megelozese-2/..
Mindenszentek - Halottak napja Minden év november első napjai, mint egy előre megírt fogatókönyv.  Külön szerveznek buszjáratokat, mert igény is van rá ezekben a napokban, hogy felkeressék az élők elhunyt szeretteik nyughelyét. Sokan útra kelnek, akár több kilométert is utaznak ugyanazért a…..
10+1 módszer, hogy jobban tudjunk összpontosítani munkánkra: 1. Készítsünk listát feladatainkról. A lista tartalmazza a feladatvégzéshez szükséges időtartamot. 2. Megfelelő munkaterület kialakítása, biztosítása. 3. Készüljünk fel a folyadék- és energiapótlásra. Egészséges ételek, víz legyen…..
Esküvői slideshow készítését vállalom. Ezen kisfilmek alkalmasak arra, hogy meghitté és emlékezetessé tegyék a Nagy Nap hangulatát és persze betekintést mutassanak a fiatal pár (publikus) közös emlékeibe, történetébe, gyermekkori fotóalbumába...
Miért igyunk vizet? 1. Csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot. 2. Csökkenti az étvágyat, elősegíti a fogyást. 3. Javítja az emésztést. 4. Méregtelenít. 5. Javítja a magas vérnyomást. 6. Támogatja a májfunkciókat. 7. Támogatja a vesét. 8. Javítja a látást. 9. Javítja a memóriát. 10.…..
Víz alatti világ szemléltetése...
Díszít-illatosít-gyógyít is egyben...
Napi egy alma, az orvost távol tartja...
Az erdőkben élő madarak, emlősök, kétéltűek és hüllők populációja drasztikusan csökken. Közel 50 év alatt -53%...
infografika Rebarbara hatásai 2019.07.23 17:21:15
Rebarbaráról bővebben is érdemes tájékozódni, mivel elég széles azoknak a köre, akiknek nem ajánlott a fogyasztása. Vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, ezért érdemes fogyasztása. A legegyszerűbb felhasználási módja, ha turmix készül belőle. Itt egy igazi vitaminbomba recept...
20 probléma, amire jótékonyan hat a levendula...
infografika Levendula 2019.07.19 13:53:30
Ha szeretnénk többet megtudni, hogy a fenti felhasználási módokkal milyen problémákat és területeket lehet kezelni klikk ide: https://begreeny.com/levendula-3/...