Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angolwoodoo

27 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei évben az Év Esportolója Díj (ezért nem e-sportolója, kötőjellel, mert a díj megalkotásakor erre még nem volt szabály) K&H Év Esportolója 2018 néven kerül be a magyar e-sport történelem könyvébe. Ötödik alkalommal adták át az Esportmilla és a Hunesz szervezésben az K&H Év…..
bejja in game Mit érdemel? 2018.12.03 10:31:30
Bár az érdeklődési körömtől messze áll a képregény világa, gondoltam csak kinézek a Hungarocomix-ra, mely a Magyar Képregény Szövetség szervezésében a Lurdy ház, már kipróbált és a Save Game esetében is kudarcot vallott méretű és minőségű termében került megrendezésre. Nem is tudom, mi a szomorúbb,…..
Egy ifjú fiatal hölgy képviseli hazánkat a népszerű PUBG játék versenyén Sanghaiban. A Zowie Divini Women's Invitational PUBG Tournament szabályzata szerint, szabad regisztrációval lehetett nevezni, ami azt jelenti, hogy a szervezők szavaztak bizalmat, az általuk legesélyesebbnek tartott…..
bejja in game Egy kis ellensúly 2018.08.28 08:49:17
Az USA-ban történt szomorú eseménytől zengenek az esport kritikusainak és a klikk vadász újságírók cikkei. Én valami szebbet szeretnék veletek megosztani.Magyarországon, 2017 Év Esportolója, igazán méltó a díjára.  Konti Augusztus 26., 17:16 ·  Megkaptuk a Fusion duo kupa…..
bejja in game TANULMÁNY 2018.07.08 23:39:36
Az e-sportból származó éves globális bevétel 2020-ra várhatóan eléri az 1,5 milliárd dollárt   Na, ehhez nehéz hozzáfűzni bármit, vagy csak átlépni a tényt.  Részlet a bevezetőből:"A negyvenezres stadionban teltház van, a nézők kedvenc játékosuk nevét viselik a pólójukon, arcukon harci festés,…..
A múlt hétvégén a Dreamhack szülőföldjén a svédországi Jönköpingben rendezték meg az elmaradhatatlan Dreamhack winter versenyét. Igazi fesztivál, örömünnep ez már 1994 óta. A fejlődés szemmel látható, az első esemény 40 fős lanpartyjától 2017-re eljutottak a több mint 26000 főt megmozgató…..
bejja in game Kortalan esport 2017.11.28 13:35:56
Vitakozhatunk most azon, hogy ez a Lenovo egy remek marketingfogása, vagy sem, de nem fontos. A lényeg, hogy a nők után a korosabb játékosok is kapnak felületet megjelenni. Szeretném bemutatni nektek a Silver Snipers csapatát! 71 éves átlag életkorukkal, jelenleg a legidősebb csapat a világon. Azért…..
Pár hete egy dolgos hétköznapon egy tárgyalás alaposan elhúzódott, volt már fél három mire véget ért. (Sajnos a résztvevők között előfordult néhány államtitkár, akik tele gatyával játszották az eszüket és az bizony sok idő.) A környék egyik boltjába tértem be életmentő célú pogácsabeszerzésre, mivel…..
angolwoodoo 2017.11.08 11:19:04
@Főgebra: respect!
Kicsik vagyunk. Kis ország, kis foci, kis pénz, kis esport. Bullshit. Nézzük csak a régióban, milyen aktivitásai vannak a magyar gamereknek, és a hozzájuk kapcsolódó egyéb területeknek. Az ESL (Electronic Sports League a világ vezető versenyszervező portálja mely játéktudástól függetlenül nyújt…..
Ezen a képen egy hölgy látható hijab-ban, ami (حجاب, ħijāb) arab szó, jelentése: ’takaró’, így nevezik a nők haját letakaró fátylat, amit a muszlim nők és lányok hordanak kamaszkortól, nyilvános helyeken.A cosplay (コスプレ) a „costume play” kifejezés rövidített formája, ahol a résztvevők különböző…..
Első alkalommal rendezik meg az MTK stadionjában az egyesület esport szakágának válogató versenyét.  A DVTK után  itt is több mint 80 srác és lany jelent meg, hogy részt vegyen az eseményen, ami után lehetőséget kaphatnak a legjobbak hogy igazolt játékosként folytassák pályafutásukat. Ahogy azt…..
Nézd! Komolyan.A sok, vicces, néhol banális játék mellett, egészen komoly, értéket hordozó beszélgetések hangzanak el. Legyen szó mentálhigénéről, segélyszervezetek támogatásáról, egészséges étkezésről, mozgásról vagy játékfüggőségről. A két állandó műsorvezető, női része, a geek világtól teljesen…..
Esporttörténelmi pont az éjszaka közepén! Soha magyar játékos nem ért el ilyen jó eredményt, mint a Quake játékos Birgány "Raisy" Adrián. Az első magyar esportoló aki Dreamhack (a világ egyik legnagyobb esport versenye) győzelemmel tér haza. Már nem csak Quake királynőnk van, hanem Quake királyunk…..
Nehéz megértetni a világgal, mire jó, többek között nekem is (ennyi idősen) az esporttal, és az azt űző fiatalokkal foglalkozni. A esport Minarik Edéi vagyunk, és ezen a szinte érintetlen felületen keressük a fogást, próbáljuk láthatóvá tenni a mai fiatalság azon rétegét, akiknek a versenyszerű…..
angolwoodoo 2017.10.20 08:03:58
@eq2: igen, ez az országban elő gamerek szokásait tükrözi, aminek komoly része az anyagi ráfordítás mértéke.
És valóban azt az határozza meg ki milyen körülmények közt él.
A DOTA-t én is szeretem :)
Az mmorpg sosem volt a műfajom, a wow is teljesen kimaradt,
angolwoodoo 2017.10.20 12:01:24
@Berelhetoreklamfelulet:
Az eltöltött időre nem reagálnék annál többet, hogy a felmérés a gamerek esport játékokhoz való viszonyát mutatja meg.

Pl a Hearthstone is esport játék, megkérdőjelezni azt, hogy azt valaki milyen felületen játszik, tableten pc-n, telefonon, abból a szempontból irreleváns, hogy nem csak az esportolóknak készült a kérdőív, hanem esport játékokkal játszóknak. Pl, Én nem tekintem magamnak esportolónak, mégis esport játékokkal játszom, nem versenyszerűen.

A fentiekből következik, hogyha én pl. focizom a téren, nem leszek hivatásos sportoló. Abban a pillanatban, hogy ezt egyesületi keretek közt, szervezett formában, meghatározott szabályok szerint, versenyszerűen folytatom, abban a pillanatban igen. Addig csak hobbi szinten űzök sportot.
Ugyanez a felállás az esportok terén. Attól, hogy sokat játszom esport játékokkal, nem tesz esportolóvá.
bejja in game Ki az esportoló? 2017.10.17 22:07:22
Próbálom mindenki számára érthetően elmondani.Minden bejegyzésemet ezzel kezdem, mert úgy érzem minden alkalommal el kell mondanom, nem nyitunk vitát már arról, hogy az esport sport, vagy sem, mert akinek szeme van láthatja, miről is szól ez az egész. Parttalan vitákat folytatni arról, hogy hol…..
Még a foci szintjén sem vagyunk jelen a Forma1 klasszikus versenyében, így a címben is olvasható eredmény, sokkal több, mint amit elvárhatunk hazánk technikai sportjainak résztvevőitől. Na de mit is kell tudni erről a sportról. A legújabb Forma1-es versenyt reprodukáló videojáték megjelenésével…..
bejja in game OVS fesztivál? 2017.10.10 15:49:49
Az első OVS-t nem értettem, de nálam ez korosztályi probléma, plusz még nem éreztem annak a súlyát mire képes egy ismert videós. Azóta megértettem.A nem oly régen jobb létre szenderült Petőfi Csarnok adott helyet, az első Online Video Stars Fesztivál eseményének 2014-ben. A szervezői gárda, bár nem…..
Azt gondoltam, hogy ezt a bejegyzés a fun szekcióba kellene tennem, aztán azt hogy csak ennek a csodának a létezése miatt, létrehozom a "gyász" menüpontot.  És hogy miről is van szó? Arról, amikor nem elég, hogy valaki ismert videós, nem elég hogy azt hiszi jó amit csinál, de megpróbálkozik…..
Nos, ilyen amikor az egyik szemem sír a másik meg nevet. Igen, sír mert az a csúnya vereség fociban, amit tegnap este tudott a válogatottunk produkálni sok milliós fizetésért, az kérem elszomorító.De szerencsére az esportolóink, közülük is a Game Agents CS:GO csapata, tegnap csodálatos mérkőzésen…..
bejja in game Év esportolója? 2017.10.06 18:04:27
Engedjük el a szokásos hisztérikus vitát, hogy az esport, sport e vagy sem. Fogadjuk el a tényt, hogy minden ebbe az irányba mutat, mármint, hogy sportként fogják definiálni a versenyszerű videójátékokat is.Jövő tavasszal immáron negyedik alkalommal kerül sor az év esportolója díj átadására. Az…..
Kicsit zanzásítom a meetupokat egészen az utolsóig. A harmadik alkalommal a média felelősségét boncolgattuk.Az előadók most Hodozsán Dániel Hodi, aki jelenleg az Esport1 tartalomigazgatója, valamint Oláh Robert O'Roberto a pulitron ház streamere, a Magyar Esport TV oszlopos tagja. Dani előadásának…..
A meetup ötlete, már nagyon régen megfogalmazodott bennem, és az Esportmilla többi tagjában is. Az elképzeléseink egy olyan edukációs ötletben találkoztak, amiben nem csak a hazai esport meghatározó de külön úton járó  arcait hozzuk egy platformra, hanem  az esport világa iránt érdeklődő játékosok,…..
Mikor először hallottam, a gaming házakról, még a starcraft koreai csapatainak kapcsán, már akkor is felmerült bennem a gondolat vajon, nálunk hogyan működne egy ehhez hasonló kezdeményezés. Fizetett, csapatok, profi körülmények. A ténylegesen fizetett esport csapat, gazdasági,…..
Elfelejtettem beszámolni róla, szerencsére az Esport1 nem :) Itt írtak az új OMEN termékekről. Képek, meg a galériában.A fotókat: Tóth Flami készítette    ..
Nagyban zajlottak az ELEAGUE mérkőzései, ahol sajnos az általam imádott SK Gaming nem jutott el a rájátszásig. Köszi Heroic :( Szóval mindeközben, a hétvégém tele lett esporttal, gaminggel, és sporttal is. Két (ill. három) olyan rendezvény is volt amin, vagy részt kellett, vagy részt szerettem volna…..