Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misguided.ghost

77 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ß's blog. #75. - tired of this 2010.01.23 23:36:00
Legalább szép kerek szám az utolsó xDUnom a blog.hu hülyeségeit. Csak fejlécet akarok cserélni, az istenért -.- De sehogysem jó. Elegem van már ezekből, régóta gondolkodok rajta, hogy máshol kéne írni. Szóval költözök :'DÚJ BLOG.Csak azt sajnálom hogy nem éltem meg az egy…..
Hát, ezt most aztán jól megcsináltam :DHiába, kutyából nem lesz szalonna xDHosszú bejegyzést terveztem, de nincs kedvem hozzá. Csak felsorolom nagyjából mi történt...A szilveszter nagyon jó volt =) Igaz nem teljesen úgy volt minden ahogy terveztük, de nembaj xDJanuár első hetében…..
Szörnyű vagyok :'D*Visszaolvas*... miről is volt szó legutóbb? xD Mindegy, kezdem sorban.Matekdoga. Tényleg fél délután matekoztam doga előtt. Ért valamit? Nem. Ez a tanár még mindig meg tud minket lepni. Egy feladat olyan volt, amire még a zseni barátnőim is csak nézni tudtak :'D…..
Már rég írnom kellett volna. Most is halasztani akartam, de NEM. xD *akaraterő (Y)*Kezdjük a szalagavatóval. Ugye nem lelkesedtem különösen érte... de végül jól alakult minden.Reggel fél tízkor keltem... délben átmentem a szomszédba, hogy megcsinálják a hajam... ugyanis a…..
MUSZÁJ leállnom ezzel a halogatással. Csak azt érem el vele, hogy csomó mindent ki fogok hagyni... most se tudom mit is írjak hirtelen, és hol kezdjem xDBetegség... már nem tudom követni :'D Elmúlt, utána pedig megint megfáztam, vagy nem tudom xD Az biztos, hogy a köhögésem…..
Olyan jól elterveztem, hogy csütörtökön írok... erre tök szarul voltam -.-"Szerdán megkaptam a h1n1 oltást... iszonyatosan félek a tűktől, szóval eléggé gáz volt. De tényleg alig fájt, meg semmi... és utána nem is volt bajom, egy ideig. De kb negyed óra múlva kivert a…..
MA ESTEEEEEEEE.Kezdek teljesen bezsongani xD Elvileg úgy terveztem, hogy délután lefekszem aludni, de egyszerűen semmi kedvem xD Ugye osztálytársammal és az anyukájával megyek. Értemjönnek kocsival, és utána haza is leszünk hozva... ugyanis az osztálytársam ittalszik, mert én…..
Nem hiszem el, hogy 9... vagy 10? napja nem írtam -.- xD Dehát mostanában folyton olvasok. Hétfőn megvettem végre az Eclipset *_* Mostanra már csak kb 20 oldal van hátra... annyira nem akarom kiolvasni, mert arra késztet, hogy olvassam el a Breaking Dawnt is -_- xD De mostmár nem…..
Basszus, tökre elfelejtettem írni xD Most meg annyira nincs kedvem... de tudom, hogyha most nem írok, olyan kb szombatig tuti nem fogok :'D Fotózni nem mentem el. Szombatra terveztem végülis, erre kiderült akkor megyünk temetőbe xD Vasárnap meg kedvem se volt... meg ugye legfőképpen…..
Nem tudom miért, de nekem most írnom kell xD Lehet azért is, mert kihagytam egy dolgot tegnapelőtt :'DSzóval úgy tökjól elterveztem, hogy ma elmegyek fotózni... van itt a közelben egy domb, és nem egy valami forgalmas hely, szóval tökéletes lenne. A tetején vannak ilyen fa asztalok,…..
Szépen elterveztem, hogy tegnap írok, miután felkeltem... erre neteztem kb fél órát, és elment a net... és a szomszéd estig dolgozott -.-' De most bepótolom xDMúlt héten történtek...A matek dogám valami szörnyűséges lett, mondjuk szinte mindenkinek xD Olyanok voltak benne amiket…..
Szombaton elmentem bnőmmel vásárolni... igaz, hogy semmit sem talált amit akart venni, szóval a semmiért mentünk egy kört... de legalább nem itthon ültem... ja és meghívott sajtburgerre is xDDD *_* Utána hazajöttem, és jött a Rocksuli a tévében *.* Imádom azt a filmet :DVasárnap…..
Hmhmhm. Miről is akartam írni? xDD*visszanézi az előző bejegyzése végét*Ahaa, oké. xDKezdjük az elején.Dogák... a töri egy rettenet, de kettes elvileg lesz (Y) Remélem xD Matekból nem írtunk hála az égnek. Az irodalmat ma írtuk, négyes tuti van :DHó természetesen nem esett xD…..
Hurrá, csak egy napot késtem (Y) xDHol is kezdjem? Akkor talán a legelején xDA tánc nem olyan jó már :/ És ezt nem csak én mondom, kb a fél osztály. A tanár nem az igazi... eleve szemben áll velünk, szóval a tükörképet látjuk; és nem számol... szóval csak a zene…..
ß's blog. #61. 2009.10.07 21:30:00
 Muszáj most írni. Holnap se időm, se energiám nem lesz, a péntek meg... le is írom xDSzóval végülis az a hajó amin eredetileg akartuk tartani a bulit, mégsem jó, szóval másikat kellett keresni. De ez jobb, mert van teteje is... a másik nyitott lett volna, és paráltunk, mi lesz…..
ß's blog. #60. 2009.10.04 14:41:00
Nincs kedvem írni. Dehát muszáj xDÚjabb egy hét telt el... és már október van. Annyira gyors az egész :| Esküszöm, ha lehet, még gyorsabban telnek a hetek mint a nyári szünetben... ez nem tudom, hogy lehetséges, de így van xDMondjuk ha kinézek, lehet el se hinném, hogy október van…..
ß's blog. #59. 2009.09.27 13:24:00
Fogalmam sincs miket akartam hét közben leírni. Ami eszembejut, azt leírom xDElőszöris... hétfőn kiszivárgott a kedvenc bandám új albuma, szóval azóta szinte folyamatosan azt hallgatom *_* xDHétfő du. még átmentem barátnőmhöz dvdzni, és megnézni a kismacskájukat... annyira…..
ß's blog. #58. 2009.09.20 20:51:00
Ááá... komolyan mondom, nem tudom már mit csináljak magammal, hogy rávegyem magamat az írásra xD Most is holnapra akartam tolni, de mostmár nem halogathatom tovább -.-Múlthét vasárnap megnéztük a Végső állomás 4-et. Annyira nem volt nagy szám szerintem, de a 3D miatt jó volt…..
ß's blog. #57. 2009.09.12 22:40:00
Nincs kinek írnom msnen; unatkozom, de nincs kedvem olvasni sem; és eléggé fura kedvem van. Ilyenkor szeretem, hogy van blogom. És amúgy is írnom kellene már.Múltkor természetesen kihagytam dolgokat... úgy emlékszem kettőt is, de persze csak egy jut az eszembe >< Szóval apámmal…..
ß's blog. #56. 2009.09.07 20:53:00
Áááá. Már mióta akarok írni xD Épp ezért már el is felejtettem mit akartam. De azért megpróbálom összeszedni a fontosabb dolgokat...Suli. Ofő tök jófej :D Meg anyám ismer olyanokat, akiknek a gyerekük a sulimba járt [anyám kb hatezer embert ismer, mivel pénztáros egy boltban…..
ß's blog. #55. 2009.09.01 21:45:00
Meglepetések....napja volt ez a nap. Az egyszer biztos.Na kezdjük az elejéről xDLefeküdtem aludni olyan fél 12 után... oké, beállítom a telefonomat csörgésre, próbálok elaludni... de elkezdett járni az agyam, hogy mi lesz, hogyha nem csörög majd reggel... vagy csörög, de olyan…..
ß's blog. #54. 2009.08.31 18:08:00
És igen, elérkezett ez a nap is. Újabb nyár repült el egy pillanat alatt. Sosem fogom megérteni az időt. De nem is akarom. Annyi biztos, hogy nagy ellenség. Ellenben barát is...Na mindegy, most nem mennék bele ilyenekbe. xDAzért annyira nem rossz. Sokkal rosszabb lenne, ha egy igazán jó…..
ß's blog. #53. 2009.08.29 17:22:00
Teljesen elfelejtettem írni xDSzóval előszöris, tűzijáték... nagyon jó nap volt. Délután kimentünk a Margitszigetre, béreltünk bringohintót xD [Ha valaki nem tudná, ilyen.] Még egy mókust is láttam *_* xD Aztán este a Petőfi hídról néztük a tűzijátékot. Szinte mindent…..
ß's blog. #52. 2009.08.20 00:53:00
Pofázós kedvemben vagyok xD Szóval most muszáj írnom.Az utóbbi napokban kb semmi nem történt, természetesen xD Szóval erről nem is írnék. Inkább a máról.Szóval már úgy voltam, hogy idén is tévéből nézem a tűzijátékot, pedig most végre tényleg semmilyen vihar nem lesz xD…..
ß's blog. #51. 2009.08.16 19:10:00
Ahogy így utólag belegondolok az előző bejegyzésembe, teljesen eltúloztam a helyzetet. De ez általában így van.Szerintem semmi nem lesz már ebből a Balatonos cuccból, de ha jövő héten lenne, nem is érdekel. Egyik barátnőm aki jönne, egyetért velem, és lehet majd kezünkbe…..