Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QZI

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hardcore Star Wars-rajongóként mindig is sokkoló volt a tudat, hogy amíg Han Solo, azaz Harrison Ford 20 milliót vágott zsebre minden egyes főszerepéért, addig Leia hercegnőből a Jedi visszatér után csak egy kövér és megkeseredett, alkoholista megélhetési író lett. Aki ráadásul…..
Robogó Robogó, ingyen van 2011.08.18 19:27:00
Kaptam egy olvasói levelet Benedektől, megtetszett, így kábé változtatás nélkül le is közlöm. Pedig csak egy képet küldött. Két éve kezdtem robogózni, 30 évesen. Javában le volt zárva a Margit híd, Budán folyamatos volt a dugó. Ha megrajzoltunk egy útvonalat, a dugók…..
QZI 2011.08.25 11:06:09
@Stock:
. én meg csak olyat ismerek, aki 100-éert vette és évi 30-70-ért javíttatja!
kissé már unom az urban legendeket!!!!

igaz én nem 30-100 ezerért vettem a robimat, hanem 180-ért, (Gilera Runner 180fxr 2t), viszont 3 év alatt 12000 kilométer után egy fillér ráköltés nélkül (légszűrő kívül nem vettem hozzá semmit) adtam el 170e forintért.

Ha megint veszek robogót akkor csak ilyet. Nem kell parázni hogy letolnak, simán tartod a lépést a forgalommal, sőt gyorsabb vagy. Kicsit többet eszik ugyan, mint a kisebb köbcentisek vagy négyüteműek, viszont megy is.
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
QZI 2009.07.07 08:09:42
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
QZI 2009.01.13 11:23:55
@szily: "Homár nem csak olyan ügyekkel foglalkozik, ahol probléma van. Hanem tréfás backdoor üzenetekkel például."
Hát ez igazán backdoor :D
rég röhögtem ilyen jót!
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..