Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreggerBá

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári átigazolási szezontegnap lezárult, s így véglegessé vált a Juventus kerete a 2019-20-as szezonra, a múlt heti sorsolás nyomán pedig eldőlt, hogy az európai babérokról álmodozó torinóiak az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen és a Lokomotiv Moszkva együtteseinek testén keresztül próbálhatnak…..
FreggerBá 2019.09.03 20:46:24
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta a bajnoki szezon első hat fordulóját, azonban szombat este az eddigi legnehezebb feladat vár a címvédőre, hiszen a Napoli együttese látogat majd otthonába. A nápolyi együttes a zebramezesek mögött mindössze három ponttal lemaradva, remek teljesítményt…..
Az előző kiírás negyeddöntőjében a Juventus a Real Madrid elleni emlékezetes párharccal, hathatós játékvezetői asszisztencia mellett búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, s a közelmúltban két vesztes döntőt is megvívó zebramezes csapat most már nem titkoltan az európai labdarúgás trónjára…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
FreggerBá 2017.08.08 17:55:42
@Rikoo: Érkezők: Cancelo vagy Ricardo Pereira, Wiliam Carvalho, Matuidi vagy N'Zonzi, Caldara, Keita.
Távozók: Rincon, Lemina, Lichti.
FreggerBá 2017.11.28 22:07:50
@Rikoo: Kluivert Jr.
FreggerBá 2018.07.14 21:30:39
@Rikoo: Spinazzola felépül a szezon kezdetére vagy kell csere balbekk?
Stefano Sturaro ügynöke szerint a harcos középpályás képes lesz megtalálni a helyét a jövő év Juventusában, a Lazióhoz való igazolást viszont valószínűtlennek minősítette. A középpályás mindössze hét alkalommal volt kezdő csapatában az elmúlt szezonban, és mivel nyáron várhatóan Emre Can is…..
A sors különös fintora, hogy a Juventus már a bajnoki címet és az Olasz Kupát is elhódította, így a bajnokság zárónapja, s a Hellas Verona elleni mérkőzés semmiféle téttel nem bír, mégis ez ígérkezik majd a szezon, s az utóbbi évek egyik legnehezebb találkozójának. Ez lesz ugyanis Gigi Buffon 656.…..
A pályafutása lezárására készülő Gianluigi Buffon nővére, Veronica Buffon úgy véli, még nem jött el az idő arra, hogy testvére szögre akassza a kesztyűit. "Minél többet látom a pályán, annál kevésbé tűnik egy olyan játékosnak, aki arra készül, hogy elballagjon a naplementében." - mondta Buffon…..
FreggerBá 2018.05.16 15:36:19
@adi88: Jobb lesz nekünk ha nem kommentelsz ilyesmit.
Ügynöke szerint a Lazio középpályása, Sergej Milinković-Savić magasabb minőségi képvisel, mint Paul Pogba, és az Aranylabda várományosa lehet hamarosan. A szerb válogatott huszonharmadik születésnapját ünnepelte a héten, miközben olyan klubok kopogtatnak érte, mint a…..
A bajnoki versenyfutás következő állomásaként a Juventus vasárnap délután a Sassuolo együttesét fogadja az Allianz Stadiumban, s a címvédőnek természetesen ezúttal sem lehet más célja, mint a győzelem és az érte járó három pont begyűjtése. Douglas Costa kiesésével tovább nőtt a Juventus hiányzóinak…..
A Juventus az AS Roma elleni hazai összecsapással közelít az új esztendő felé, hogy december 30-án majd a Hellas Verona otthonába látogatva búcsúztassa az óévet.  A Juventus keretéből bizonyosan hiányozni fog a veterán klasszis, Gigi Buffon, s korábbi sérülése miatt Mattia De…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a szombati AC Milan elleni meccs előtt arról beszélt, hogy sajnálja, hogy csapata ellen nem léphet pályára Leonardo Bonucci, aki a Genoa elleni kiállítás után kihagyni kényszerül további két mérkőzést. „Jól érezzük magunkat, és a Milan ellen rendkívül…..
FreggerBá 2017.10.27 19:02:56
@Rikoo: Mandzukic?
A Chievo ellen készülődő Juventus mestere, Massimiliano Allegri megerősítette, hogy a csapat veterán klasszisa, Gigi Buffon pihenőt kap a veronai csapat elleni bajnoki találkozón, míg Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini és Sami Khedira is sérülés miatt hiányzik majd szombat…..
FreggerBá 2017.09.08 18:35:14
@MdewC: Mobilnet. :))
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus szóbeli megegyezésre jutott Emre Cannal, aki júniust követően érkezhet a Liverpooltól. A huszonhárom éves német válogatott jövő nyáron ingyen igazolhat, mivel az aktuális szezon végén lejár a Mersey-parti csapattal…..
FreggerBá 2017.08.26 14:41:57
@Zsolt16: Khedira 2.0, egy az egyben helyetesítené, + még gólokat is tudna lőni.
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy a csapat középpályása, Luca Marrone a Serie B-ben szereplő Bari csapatában folytatja kölcsönben. A 27 éves középpályás a szezon végén tért vissza az olasz bajnokcsapathoz, a belga Zulte Waregem együttesétől, ahol szintén kölcsönben…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri szerint a klub senkit sem fog szerződtetni Claudio Marchisio kiesése miatt, azonban a szakember felhívta a figyelmet Rodrigo Bentancurra, aki meglepetéseket tartogathat. „Nem gondolok a Bajnokok Ligájára, mivel a sorsolás már csak ilyen, és csak azzal szabad…..
FreggerBá 2017.08.25 16:38:38
@Thug6Life: :) Ott valahol Higuain előtt.
A zsinórban hetedik bajnoki címére és európai babérokra törő Juventus számára a Lazio elleni Szuperkupa-döntővel veszi kezdetét a 2017-18-as szezon. Mivel mind a bajnokságot, mind az Olasz Kupát a zebramezesek nyerték, a Juventus a kupadöntő másik résztvevőjével, a római csapattal mérkőzik majd meg…..
FreggerBá 2017.08.13 19:58:17
A Schalke 04 fiatal középpályása, Leon Goretzka nemrégiben cáfolta, hogy bármilyen megegyezés született volna az ügyében a Bayern München csapatával. A német válogatott ősszel kezdi utolsó szezonját a Schalke csapatában, és több forrás már biztosra vette, hogy a középpályás bajor szupercsapathoz…..
FreggerBá 2017.07.29 18:03:43
@fire06: Csak átszaladnának a középpályánkon.
Amint arról már beszámoltunk, Federico Bernardeschi megérkezett Torinóba, és a mai napon sor került az orvosi vizsgálatokra is, amit követően a fiatal futballista aláírja majd a szerződését az Öreg Hölggyel. Holnap pedig a játékos már utazik is az Egyesült Államokba, ahol…..
Az Inter felvette a kapcsolatot a Real Madriddal annak érdekében, hogy Toni Kroos helyzetéről érdeklődjön, akinek helyzetét egyes olasz források szerint a Juventus is figyelemmel követi. A Mediaset Premium és a Corriere della Sera is arról számol be, hogy Kroos következő állomáshelye a Serie A…..
Az AC Milan ma este hivatalosan bejelentette a Juventus védőjének, Leonardo Bonuccinak az átigazolását 40 millió euró plusz 2 millió euró bónuszok fejében, mindez már csak a sikeres orvosi vizsgálatok függvénye. A szerdai meglepetésszerű híreket követően mindössze három nap kellett a két klub…..
Federico Bernardeschi és Danilo jelenti a Juventus két fő átigazolási célpontját ezen a nyáron, és így Douglas Costa megszerzése egyre kevésbé valószínű. A bianconero csapattól a bajor klub a brazil futballistáért 50 millió eurót kér, és ez az összeg láthatóan…..
FreggerBá 2017.06.30 19:26:57
@m.martin91: Inkább Carvalho 45-ért mint N'Zonzi 40-ért, vagy nem is tudom.
A jelentések szerint a Juventus második számú hálóőre, Neto mindenben megegyezett a Valencia csapatával, a két klub azonban még tárgyalásokat folytat az átigazolás összegéről. A kapus a hírek szerint világossá tette csapata számára, hogy a több játéklehetőség…..
A Calciomercato értesülései a Chelsea sikerrel zárhatja a rohamot a Juventus játékosáért, Alex Sandróért, aki már megállapodásra is jutott a Premier League bajnokával. A Juventus elutasította ugyan a Chelsea első, 60 millió eurós ajánlatát, azonban a londoni kékek késznek mutatkoznak emelni a…..
Esteban Cambiasso szerint a Juventus kedvezőtlen színben tüntette fel Olaszországot azzal, hogy ők az egyetlen olasz csapat, aki spanyol klubokkal szemben veszített Bajnokok Ligája-döntőket. Az argentin játékos megnyerte a Bajnokok Ligája 2009/10-es kiírását az Interrel a Barcelonát…..