Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti Örömhírek

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pesti Srácok nevű portálon figyelemre méltó vezércikk jelent meg az év utolsó napján. Pilhál Tamás értékelte a kormánypártok 2022-es esélyeit, és nehézségeket jósolt, amennyiben nem emberelik meg magukat. Elemezte például a választásokat, és az Európa-parlamenti meg az önkormányzati szavazás…..
Nemzeti Örömhírek 2020.01.02 23:11:38
@torró:

Én is nagyot csalódtam az ellenzékben! Két hónapüja vannak már hatalmon és még egy fideszmaffiózó sem ül. Csak fosogatnak meg maszatolnak hogy nehogy már az önkormányzati újságban 51%-nál töb hír legyen az újakról mint a bukott fideszmaffiózókról.

Szóval még várok maximum két hónapot és ha továbbra is szabadlábon röhögnek ránk a fideszmaffiózók, akkor többet nem szavazok a ballibre!
Hülye vagy te Miki, láttad mondjuk a Závecz friss mérését? Elsőre tök jogos, ha valakinek a cím láttán momentán ez ugrik be és ha szigorúan a hagyományos pártpreferenciákat nézzük, lehet arra a téves következtetésre jutni, hogy lószar se változott itt. De pont mindegy, hogy a Fidesz 32, a DK 9, a…..
Nemzeti Örömhírek 2020.01.02 19:39:07
@putris72:

Te a fidesz propaganda melyik célcsoportja vagy? A vidéki 40 IQ-s alultájékozott parasztbácsi vagy a sorosmigráqnsbrüsszel bérretegésre behiszterizálható városi panelproli?
Tavaly karácsonykor Viktor egy mikrofonállvány és a nyilvánosság előtt saját jóemberségéről elmélkedett. Arra jutott magával, hogy neki elsősorban jó miniszterelnöknek kell lennie, és ha emellett jó ember is, az bónusz. Nem mondta ki - mert ha szeret valamit magában, az a szerénység - csupán…..
Nemzeti Örömhírek 2019.12.31 21:42:35
@Alick: 100 év múlva a még akkor sem feldolgozható atomhulladékot belelőjük a Napba.

Hadd kérdezzem már meg laikusként, hogy amikor belelövöd a halom radioaktív anyagot a Napba, akkor az nem lesz radioaktiv sugárzásként visszaküldve a földre?
Nemzeti Örömhírek 2019.12.31 22:35:07
@Alick:

Mesélj még a tudományról! Szóval ha az a néhány millió tonna radioaktív hulladék a Földre lesz visszalövellve, akkor az csak észlelhetetlen semmiség lesz?
Nemzeti Örömhírek 2019.12.31 23:13:04
@Alick:

Tehát akkor a hélium elégetése által keletkezett elektromágneses hullámot a Nap gravitációja nem tudja visszatartani az jön a Földre, viszont radioaktív sugárzást igen, az marad a Napon belül? Mi adja a gravitáció ezen hasznosságát pont a radioaktiv sugárzás hátrányára?
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
Nemzeti Örömhírek 2019.12.28 20:02:32
@midnight coder:

Te Ész Tóni, az emberek nem fogják a hozzád hasonló elvakult alulmüveltek kedvéért cizelláltan előadni, hogy ott ahol az állampolgári jogok nagyobb arányban sérülnek mint érvényesülnek, az ugye hát nem is diktatúra hanem csak egy csonkított jogállam ahol az állampolgárok ne ugassnak mert még lélegezhetnek, azzal meg hogy nem pofázhatnak mindenről következmények nélkül azzal meg ne törődjenek stb.

Nem Ész Tóni, ezt az emberek nem így intézik el, hanem egy mondatban kiértékelik a valóságot, miszerint Orbanisztánban egy fos NER diktatúra van.
Nemzeti Örömhírek 2019.12.28 20:04:23
@midnight coder:

Téged is szívesen elküldenélek Nyugat-Európába úgy 10 évre, hogy legyen picit fogalmad a 21. századi szabad polgári világról.
a NER diktatúra helyett.
Pedig sokat elnéztek neki, még azt is, hogy kitalált hősökkel kívánja betelepíteni az '56-os panteont...
Nemzeti Örömhírek 2018.01.01 13:54:08
@Jakab.gipsz: "Inkább egy vacakul működő Fideszes, ország, mint sem Sorosisztán és a libbancs csőcselék. "

Az anyádnak kell fideszes meg akármilyen ország, hozzád hasonló orbanisztáni meg hasonló csőcselékkel!
Hülye gyerek, a parlament´áris demokráciában nem egy pártról nevezik el az országot. Az csak a diktatúrákban van, ahol a magadfajta ostoba proli csőcseléket erre be tudják butítani.
A mai napon a 888.hu-n és a Magyar Idők online kiadásában, és e sorok írása közben a szebb napokat is megélt Origón a Független Diákparlamentről megjelent nevetséges hazugságcunamiról kiadtunk hivatalos sajtóközleményt, valamint jogi úton veszünk elégtételt az ott leírt rágalmakért (Gyetvai Viktor,…..
Nemzeti Örömhírek 2017.09.15 09:11:25
@sírjatok:

Mi van kis fidelitaszos hülyegyerek, tudod te egyáltalán hol van Anglia? Mert a te szellemi színvonalodat tekintve nyilván azt hiszed hogy Salgótarján mellett. Aztán minek vándorolnál el Salgótarjánból, ha ott is megkapod a közmunkát meg a 47 ezer forintot. Kell nekedennél jobb élet?
Mindenki szeretne sikeres lenni az életben. Gyerekkorunk óta tudjuk, hiszen a fejünkbe verik, a sikerhez sokat kell tanulni. Személyes véleményem szerint a sikerhez sokat kell dolgozni, de én csak egy újságíró vagyok, nem tudhatom. Az viszont biztos, hogy régóta él a közgondolkodásban egy gyakori…..
A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket...
Beléptünk a választási kampány hardcore fázisába: a rezsim turbófokozatra kapcsolta az ellenzék kriminalizálását, a kormányzati terrort és megfélemlítést. Rövid időn belül letöltendő börtönre ítélték Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst egy olyan koholt bűnügyben, ahol semmiféle tényleges károkozás nem…..
Nemzeti Örömhírek 2017.06.16 19:41:32
@Válasszunk: De inkább épüljön stadion, mint 30 centis kilátó

A csöppnyi eszednek csak annyit üzenhet egy normális ember: börtönbe mind a stadion, mind a 30 centis kilátók építési parancsát kiadókra!
Határátkelő Néplélek 2017.03.09 06:29:00
Írek, lengyelek, románok, magyarok (és persze angolok, meg sok más náció tagjai) élnek egymás mellett Nagy-Britanniában, és mindegyik másképp éli meg a határátkelő létet, másképp gondolkodik életről, hazáról. De hogyan? Ezt próbálja meg körüljárni (és még sok minden mást is) Digger mai posztja...
Nemzeti Örömhírek 2017.03.09 15:34:19
@Golf2: "A magyarban nincs csordaszellem..."

persze, persze. A magyar az egy egyén, aki önállóan alkot véleményt, nem követi senkinek sem a primitív megvezetését. Mindig is az objektív igazságok mellett haladt, nem pedig valamelyik politikus által befogva.

A történelemben a magyar 100-szor is bebizonyította, hogy nem használható csordába terelésre. Lásd, Kádár-rendszer, Gyurcsány-korszak, Orbán-korszak.
Ha nem is jött be a tipped, hogy vajon melyik ország lakosai lehetnek a legboldogabbak, akkor sem valószínű, hogy meglepődsz majd az alábbi toplistán. A GHI, vagyis Global Happiness Index szerint ugyanis a norvégok a világon a legboldogabbak. Az említett indexen 69,83 pontot kapott…..
Nemzeti Örömhírek 2017.01.02 15:50:21
@ogli dzsí: "Leszarom a vizsgálatokat én boldog vk itthon is meg az voltam külföldön is."

Ez az igazi magyar beszéd! Igenis Magyarországon pont olyan boldogak az emberek mint akár Szovejetunióban. Ez a lista egy allattmos külső támadás Orbán Viktor sikerei ellen, de ez a kormány megvédi az eddigi vívmányokat és még tovább is fogja fokozni!
Igen, persze, nyilván én voltam a fasz, hogy karácsony előtt 8 nappal úgy gondoltam, most is legyen egy online rendelési kör. Hiszen már egy csomó játék is sokkal olcsóbb a webshopban mint a boltban, ráadásul ki lehet kerülni a tömeget is, triviális. Fél szemmel már láttam híreket arról, hogy a…..
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Nemzeti Örömhírek 2016.12.26 00:10:24
@Bambano: "az összes olyan mondatnál, ami összehasonlítja Magyarországot a Nyugattal, tegyük mellé, hogy:
Magyarországról Nyugatra kivándorolt: x fő
Nyugatról Magyarországra bevándorolt: y fő."

Ezt kell összehasonlítani:
Az orbáni sikerre ítélt magyar nemzetállam elől Nyugatra menekült: 600 ezer Soros bérenc liberális
A hanyatló és süllyedő Nyugatról a magyar Gyorsnaszádra menekült: nulla darab Soros berenc liberális.

MIndenki láthatja tehát, hogy azért nem érdemes Magyarországot a Nyugattal összehasonlítanii, mert minden tekintetben a Nyugat húzza a rövidebbet.