Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasdinyey

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyi a festmény, vagy hogyér’ adják és hány darab van belőle? Ki nézte, vizsgálta vagy mondta rá az ámment? A festmény értékét nemcsak a szerző neve befolyásolja, hanem a szakértő neve is. Ha jó nevű a szakértő, jobban „csúszik” a festmény, elég csak pár sor és már beindul mindenki… Az alábbi…..
Vajas Kenyér Óév, újév 2013.01.01 16:49:30
A 2012-es év értékelőjét nem vinném túlzásba, röviden csak annyit, hogy ez egy nagyon angol év volt nekünk. Voltunk a Királynő Gyémánt jubileumi ünnepségén, az Olimpián aktívan szurkoltunk, ráadásul a karácsonyunk is angolosan telt. Szilveszterre azt terveztük, hogy…..
Hivatalosan minden cégnek kell munkavédelmi oktatásban (health and safety training) részesítenie a dolgozóit. Nálunk minden új belépőnek van egy néhány órás “beiktatása”. Ez amolyan előadás a cég történetéről, az újak találkozhatnak a vezetőséggel, elmondhatják hogy…..
    The Family Meal – Home Cooking with Ferran Adriá (Családi Étkezés – Otthoni főzés Ferran Adriával)                   A könyv néhány hete jelent csak meg a legendás el Bulli séfjétől. Az étterem sokak bánatára (az enyémre is, mert nem voltam ott…..
Látványterv már legalább van. Az is valami. (A képet Sadia találta az I. kerület FB-csoportban - kösz!)Frissítve: itt vannak a szöveges háttérinfók is a felújítás részleteiről...
Padlón a Ferencváros, otthon kapott tízet a DAB-tól 2011.04.06. 22:06 / nso.hu Szökik a Vasas és a Dab 2011.02.06. 22:28 kerusz / jegkorong.blog.hu ..
vasdinyey 2011.02.08 14:29:34
@Vincenzo90: persze egy oldalról becsülendő a "mindenáron csak a csapatom", és persze szurkolói mivoltunkból következhet ez az elfogultság, de e folyamatos hangoztatás, amikor nem tudjuk, h mikor kell elhallgatni az gáz. Rosszul foglalamztam, nem a vasas, hanem a vasas ilyen szurkereire vonatkozott. vele azonosítom Őket :-), általánosítok :-(
A HSC büntetőkkel verte a Vasast  2011.01.03. 20:46 kultúrmisszionárius..
vasdinyey 2011.01.04 13:43:27
@charcarias: 1 megálló lenne busszal. Tehát egyszerűbb lesétálni. Max 15 perc.
hajrá macik! :)
Pár hete hívták fel a figyelmem a Werk gasztroiskolájára, ami elvileg egy félév alatt hozzáértő étekritikust farag a legutolsó lacikonyha lecsókolbászát istenítő gasztronómiai fekete lyukból is. Az ilyen vállalások mindig kicsit túlzónak tűnnek, de átnézve a tananyagot azt…..
Pár hete a belvárosban mászkáltam, és a Múzeum körúton sétálgatva, arról időnként letérve azt vettem észre, hogy az egyik ház pincéjében ég a tűz. Belestem a térdmagasságban sorakozó apró vasrácsos ablakokon keresztül, és kiderült, hogy egy kovácsműhely van odalent,…..
 Elég sokfelé próbálkoztam már finom ételek kóstolgatásával, de a kiemelkedően legfinomabb mégis egy olyan hússzelet (egyelőre), amivel épp csak pár percen keresztül volt munkája a szakácsnak. Nem volt több napos előkészítése, nem volt modern és bonyolult konyhatechnológia,…..
A Mol Liga-tábla első három helyezettje nem lépett jégre a mai fordulóban, így a fontos meccseket a középmezőnyben, illetve az alsóházban játszották. A Brassó egy jó második harmaddal 4-2-re nyert Bukarestben, és pontosan ugyanilyen eredmény született a Fehérvár-farm és az…..
vasdinyey 2010.10.27 06:45:33
@F. Kapus: kérlek gondolj azokra is, akiknek lassú a net, és nem fognak azért az eredményre kattintani, hogy megtudják, h kivel játszotta a Ferencváros a nap rangadóját. persze a hozzászólásokból kiderül,de az is lassan jön be a mobilneten a "világvégén".
A avéd másodosztályú bajnokság szerdai fordulójában ötödik gólját is megszerezte a magyar válogatott csatár, aki így a Tingsryd leggólerősebb játékosa, a házi pontlistán pedig második. Az Oskarshamm otthonában Vas János találata még csapata 4-3-as vezetését jelentette, a…..
A blogunkon meghirdetett jótékonysági akciókon és árveréseken mindig Csató Kovács Imre a legaktívabb olvasónk. Állandó kommentezőnknek hálánk jeléül egy feledhetetlen ajándékkal kedveskedünk, amelyet reményeink szerint kiemelkedő helyen kezel majd jégkorongrelikviái…..
vasdinyey 2010.10.06 12:24:27
Jégkorong Ki vág vissza kinek? 2010.09.24 12:20:00
Pénteken négy Mol Liga-meccsel folytatódik a szezon. Két találkozó különösen érdekes lesz. Egy FTC–UTE akkor is fontos, ha az egyik fél – jelen esetben a nagyon fiatalokkal felálló lilák – gyengébben szerepel a bajnokságban. A gyenge fehérvári játék miatt a…..
Vasárnap lejátszotta második, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a Briancon. Szélig Viktorék az olasz élvonalbeli Valpellice otthonában nyertek 7-1-re. A siker igen értékes, a több olasz válogatott kerettagot foglalkoztató Valpellice korábban a francia Gapot 6-3-ra múlta…..
"Természetesen minden sportemberben dolgozik egyfajta bizonyítási vágy korábbi csapatával szemben" – mondta Bob Dever, a Miskolc vezetőedzője a klub honlapján. A kanadai edző két évig dolgozott a Starsnál, a Jegesmedvék keddi ellenfelének elődénél. Dever…..
vasdinyey 2010.09.14 14:45:13
"Az EHC München elleni mérkőzéseken mindkét csapat tudása alatt teljesített, a HSC Csíkszereda ellen a gyakorolt játékszisztémákat igyekszünk tökéletesíteni" – mondta blogunknak a kedd délelőtti edzés után az esti találkozóra készülve Énekes Lajos, a Sapa…..
vasdinyey 2010.08.18 13:32:41
@1885*: Δεν θα το χαλάσει!:-)
Újrakezdődtek a tárgyalások a New Jersey Devils és Ilja Kovalcsuk között, miután a döntőbíró Richard Bloch az NHL-nek adott igazat az orosz klasszis 17 éves szerződése ügyében. A döntés kihirdetése után a Devils közleményt adott ki, amelyben jelezte, tiszteletben tartja az…..
vasdinyey 2010.08.11 10:51:06
@Esztuss: szerintem az SZKA már kiesett, emrt beérik Afinogenovval :D. Így már csak 2 csapatnál kell jobban alkudoznia az Öregnek. :)
László Arnold a Mol ligás csapat harmadik számú hálóőre lesz. A nagy terveket szövögető klub bérletesei közül valaki autót nyerhet. Az újpesti Rafaj Attila próbajátékon vesz részt Miskolcon, ott próbálkozik a kapus Becze Zoltán is. Az UTE-nál szerda este számolnak be a…..
vasdinyey 2010.08.11 09:55:02
@Ilthis:OFF: max a sopron vagy a pvsk ellen, de akkor sem lehettünk többen, mint 4 000. annó volt egy haviújság női kosárlabdáről, amiben az átlagnézőszámok voltak. Miskolcon ez a fénykorban 1500-1700 körül mozgott. Különben egyetértünk. sajnos :-( Ez a foci, voilá! ON
"Két esetben kötnék kompromisszumot: ha egy nagyon jó ligába hívnának kevés pénzért játszani, vagy ha egy gyengébb bajnokságba nagyon sok pénzért" – mondja a még mindig klub nélküli válogatott kapus. Szuper Levente 2009-ben magyar, 2010-ben német bajnok lett. Ám…..
vasdinyey 2010.08.11 08:55:30
@И Проскуряков: szerintem is bármelyik khl-es miszkvai csapat lehet. Magyar szemmel kb ugyanazt a szinvonalbeli különbséget jelentik, mintha egy "moszkvai" azt mondaná, hogy egy "MOL-Ligás Budapest"-i csapat. ha ide jönne pl a Szpartak mindegy lenne nekik, h a vasassal vagy a fradival ütköznek. Eredmény tekintetében egy vasasnak is mindegy lenne, hogy egy torpedóval vagy egy cszka, loko stb-vel játszik.
"Egyfelől korainak tartjuk a csapat életében ezt a tornát, másfelől viszont örülünk, hogy lehetőségünk van egy ilyen rangos eseményen részt venni" – értékelt Marton Tibor, aki Szongoth Kristóffal párban az ifjúsági válogatott szakmai munkáját irányítja.…..
vasdinyey 2010.08.09 08:35:06
@hokiss: kerusz volt. erre gondolhattál:
hokiss 2010.08.04. 01:24:22 Vaj Ádámot végleg "kölcsönvehetnénk! A fehérvár úgyis azt igazol le akit éppen akar! Most éppen Orbánt!
Válasz erre
kerusz 2010.08.04. 09:40:37 @hokiss: Vay Ádám, Y-nal...
jegkorong.blog.hu/2010/08/03/macsweyn_marad_dunaujvarosban
Bivalyerős védő csatlakozik a nagy terveket szövögető Miskolci Jegesmedvékhez. A 26 éves Matt Waddell a finn másodosztályból érkezik. 2004-ben csapatával megnyerte az amerikai egyetemi bajnokságot, az NCAA-t. Egyetemi évei után az ECHL-ben szerepelt, ottani remek teljesítményének…..
Szlovák bajnok, dán gólkirály, több egykori NHL-es és még sok remek idegenlégiós landolt az EBEL-ben bő egy héttel ezelőtti összefoglaló cikkünk megjelenése óta. Update. Aaron Fox vállsérülést szenvedett, nem tudni, mikor tér vissza. A korábbi EBEL-gólkirály pótlására…..
vasdinyey 2010.08.02 20:49:12
@kanada09: Nem hiszem, hogy közülünk sokan azért "sírnak", írígykednek a Zágrábra, mert ennyit honosítanak. Sőt ha jól emléxek elég jó a 2 csapat szurkerei között a viszony. Abban egyet értünk, hogy írtó jó lenne, ha több magyar kerülne NHL közelbe,akik büszkék is a magyar származásukra. Ha jól tudom vannak olyan ifik, akik az általad említett európai ligákban játszanak. Az viszont már most igaz, hogy olyan hokisokat próbálunk hozni az országba akiktől tanulni lehet (akár a válogatottba is (roger, omar stb.)) Szerintem tényleg az a kérdés, hogy miért nem a magyar származásút hozzák a tengerentúli játékosok közül. lehet, hogy mert gyengébbek vagy drágábbak, mint nem megyar származásúak. Lehet, hogy meg sem próbálják felkeresni Őket. Abból nincs haszna a klubtulajdonosnak, hogy a "légiós" magyar származású. Lehet, h tényleg nincs idő-energia felvenni a kapcsolatot velük. Lehet, h egy részükkel már felvették, csak valamilyen oknál fogva meghiúsultak a tárgyalások. De hát tényleg sok ellenpélda is van. Ha jól emléxek Juhász Marcell volt Újvárosban, aki 09-ben a Dylan Gyorivel egyetemben a német 2. osztály IBM pontlistáján előkelő helyen végzett, vagy Frank Kovács, vagy a ma is aktív válogatott játékosaink.
vasdinyey 2010.08.02 20:58:26
@kanada09: emellett sajnálom és drukkolok, hogy a csemetéd minél hamarabb megkapja a papírokat. Én is amellett vagyok, hogy ha valaki magyarnak vallja magát, akkor legyen lehetősége képviselni hazánkat bármilyen megmérettetésen. Biztos, hogy vannak kiskapuk, hogy ne kelljen ennyit fizetni, vagy ennyi időt magyar csapatban folyamatosan jégre lépni. De gondolom ezt már végéigjártátok egy párszor.