Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Usulkjt001

5 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2022 december 24. Leállt majdnem az összes magyar email szolgáltatónál a regisztrálás és maguk a szolgáltatások is csak zökkenőkkel, hibákkal használhatók. Egyedüli kivétel ezalól az Orbánék markában lévő freemail. Nyilván puszta véletlen. Habár az utóbbi időben láthattuk, hogy Orbánék valamiféle…..
Torma Zsófia régész figyelt fel először arra, hogy az általa Tordos közelében talált és gondosan dokumentált leletek jellegzetességei és az azokon lévő szimbolikus díszítések rokoníthatók Mezopotámia illetve Trója ősi kultúráinak a leletanyagával. Ehhez az elmélethez csatlakoztak a kor neves…..
A 6. századi sírok többségében nem északi germán, hanem Közép-Európában született egyén nyugodott.A szóládi feltárásokról bővebben: http://files.archaeolingua.hu/2017T/V... A filmrészlet forrása: Fibulák és fabulák- avagy leletek a régészetről 2...
A Magyar Orvosi Kamara a mai napon közzétett egy nem reprezentatív adatközlést arról, hogy bizonyos szempontok szerint kiválogatott  intenzív osztályokon lévő betegeken körében milyen az átoltottság megoszlása. Íme: Természetesen tudjuk, hogy Magyarországon az intenzíven lévő covid19 betegek…..
Usulkjt001 2021.12.04 22:51:33
@bensomo: Ez csak bűvészkedés számokkal. Mint például, hogy az oltottaknak csak 1%-a betegszik..... Persze az oltatlanoknak meg 1,08%-a. Hű de hatásos az oltás...... Orbán megmondta: vagy oltatunk vagy meghalunk. Van az oltatlanok arányában 1%-ot se elérő halálozás, de mind meghalunk... Miért is ne. A számokkal mindig lehet bűvészkedni, innen is onnan is. Kimutathatom én, hogy ha 480 ember halt csak bele a 6 milló oltottból az oltásba, akkor az oltásnak nincs mellékhatása. Merthogy ugye statisztikai hibahatáron belül van. Csakhogy a 480 ember gyászoló rokonait ez aligha vigasztalja. Meg a több ezer másikét se, akik bele se kerültek a statisztikába, mert vagy természetes halálozásnak tultilálták, hogy az oltástól szétrobbant a szíve, veséje, mája vagy csak simán ráfogták, hogy oltatlan kovidos....
A bűvészkedés a számokkal megy.
Pár hónapja még tele volt plakátokkal az ország: "Minden élet számít" - akik belehaltak az oltásokba, azoké viszont úgy látszik nem.
Ez az ami számít. Nem a bűvészkedés a számokkal.
Usulkjt001 2021.12.04 23:11:41
"Ha Jakab Ferenc , Kemenesi Gábor, Szlávik János, Szekanecz Zoltán , Duda Ernő , meg szinte összes olyan virulógus ès jelentős orvos azt mondja , hogy oltatni kell , mert az előnyei óriási mèrtèkben meghaladják a hátrányait , akkor miért nem oltatnak mèg mindig sokan ? " -most én is soroljak neveket, akik meg mást mondanak???

"Ha az oltás hatásosságát igazolja minden izraeli , USA, bahreini , nèmet vizsgálat, akkor azt egyesek mièrt nem hiszik el ? " - Wow. És az oltatlanokra mondják, hogy konteóznak...

"Az emberi társadalmak pedig úgy tudnak működni, ha a közbizalom van: ha a vezető orvosok, virulógusok - akik az egèsz èletüket erre " szenteltèk " azt mondják ,hogy oltassunk , akkor miért nem oltatnak az emberek ?"

Hát tudod az úgy van, hogy a tény meg az igazság az nem mennyiség, vagy kiló kérdése. Lehet gyártani oltóanyaggyártók pénzéből 8 tonnányi tanulmányt, attól az még nem lesz se tény, se igazság. Főleg nem úgy, hogy ezek "szakértők" háromnapőont hazudtpolják meg saját maguakt, ótvar, bizonyítatlan és nem egyszer megcáfolt ökörségeket hangoztatnak (lásd: tüskefehérje nem toxikus), akkor mégis honnan a náthából legyen közbizalom???
Mert hiába mondják el ezek felsorolt urak, hogy ilyen enzim, meg amolyan kromoszóma... csak éppen ezeknek semmiféle tényalapja nincs, mert a valóság meg teljesen más. Néhány embernek meg elege van szakértők hagymázas, virtuális világából, aminek semmiféle valóságos alapja nincs, egyre jobban áhítoznak az igazságra és a tényekre, akkor is, ha azt nem 300 virológus mondja, hanem csak 1. És igen pontosan ez a lényeg, hogy hiába van kétezer tanulmány arról, hogy az oltás hatásos, amikor van kettő ami szerint nem de az meg valós vizsgálatokon és tényeken alapul. Míg a másik kétezer meg egymásra hivatkozik körbe körbe, mindenféle ténylap nélkül.
Usulkjt001 2021.12.05 12:38:40
@Boldeone2: Azt hiszed ez az első oldal, ahol megpróbáltam pár agyalágyult oltásfetisiszta, faszbúkfüggő, agymosott hülyét rávezetni némi értelmes, józan gondolkodásra? Tudod hány helyen raktam be valós vizsgálatokon alapuló, valódi tényeket sorakoztató tanulmányt, nem tőlem Jóskától a sarokról, hanem TUDOSÓK, KUTATÓK TANULMÁNYAIT! Eredmény? Tagadás, hülyézés, a kutatók dehonesztálása, nem akarom sorolni. Nincs olyan tény, nincs olyan kutatás, nincs olyan tanulmány, ami titeket bármiről is meggyőzne, ezért ezt én már rég elengedtem. Mostanában csak azzal próbálkozom, hogy próbáljalak rávenni titeket kicsit gondolkodni a sok marhaság és hazugság helyett, amit a TV-k, rádiók és legfőképpen a faszbúk harsog. Mert igen, ha tetszik ez neked, ha nem MIND HAZUDNAK. Ugyanis EZÉRT FIZETIK ŐKET MÉGHOZZÁ BUSÁSAN.

Ezért van az, hogy lószart se tudtok kezdeni a tényekkel. Tény: az oltások előtt nem volt veszélyesebb, halálosabb, gyorsabban fertőző stb variáns. Le tudsz vonni ebből egy egyszerű, józan következtetést?

Az oltás óta semmit se javult, se a fertőzöttség, se súlyos betegek száma, se a halálozás. Ahol 90% sőt már 100% az átoltottság, ott se javult a helyzet semmivel se. Minden olyan országban, ahol lezárások, kötelező maszkozások mellett döntöttek a helyzet katasztrofálisan és megállíthatatlanul romlik.

Le tudsz ezekből a tényekből egy egyszerű, józan, hétköznapi következtetést vonni?

A maszkozás védelmi ereje:
Folyton a sebészekkel példálóztok tehát én is ezt fogom tenni. A sebészeknek azért kell maszkot viselnie, mert egy lehelettel, olyan szepszist okoz a felnyitott betegnek, amibe ott a műtőasztalon belehal. És nem azért nyugodtan tüsszöghessen és krákoghasson a műtőben. Ha sebészünk tüsszög és krákog, akkor hazaküldik gyógyulni, és nem a műtőbe műteni.

Ezekből hót egyszerű tényekből le tudsz vonni egy egyszerű logikus következtetést, a maszkok hasznosságát illetően a kovid ellen????

Az a baj, hogy az összes kérdésemre a válasz NEM. Nem tudsz levonni egyszerű tényekből logikus következtetést, mert te nem tudsz semmit, csak elhiszed, amit a TV-virológus elvtárs hazudik jó pénzért. Ti gyakorlatilag mind Boborján szellemi szintjén álltok, akinek a Besenyő Pista bácsi mondta meg a véleményét. Nektek meg a TV virológusok és a politikusok. Neked az kell, lelked rajta, de akkor legalább ne másokat hülyézz, hanem inkább kussolj, a többi barommal egyetemben, akik itt gúnyolódtak rajtam és más még gondolkodni merő emberen, például kurt úrfi nevű szerencsétlen faszbúk függő agyhalott, aki szerint az összes vírus azonnal betódul a tüdőbe, ezért a forró tea nem segít......
Azon szegény idióta nem gondolkodik el, hogy akkor az influenzán vagy sima náthán se kéne segítenie, és lám, de bizony segít! Ugyanis a tüdő előtt van még egy olyan fránya dolog hogy orr-, és garat nyálkahártya, amiben megtapadnak a vírusok, még a kovid is. Ha pedig megisszuk a forró teát, akkor a nyálkahártyában lévő kovid vírusok, mivel hőérzékenyek (gondolom ezt azért nem akarja még szegény agyalágyult Kurt úrfi se letagadni) bizony elpusztulnak. Ráadásul forró tea nem csak nyelőcsövet meg nyálkahártyát melegíti át, hanem, ha sokkal kisebb mértékben is de a tüdőt is. És egyébként meg inhalálásról hallott Kúrfi elvtárs?? Attól meg a maradék vírus is elpusztul ami a tüdőbe került.

Ehhez persze, már az első tüneteknél el kéne ezt kezdeni... de pont ez baj. Nem kezdik el. Nem kezdik el, mert ugyanúgy hisznek a "szakértőknek" mint te. Elhiszik hogy nem szabad felkészülniük, mert csak rosszabb lesz, elhiszik, hogy nem szabad forró teát inni mert csak rosszabb lesz, elhiszik, hogy nem szabad hidroxiklorokint szedni, mert annak súlyos szövődményei vannak (nincsenek), elhiszik hogy nem szabad se D-vitmaint, se cinket, se quercetint, se más természetes proteáz gátlókat szedni, mert akkor mind meghalnak. Elhiszik és otthon rettegnek szobájukban várva, mikor fordul olyan rosszra az állapotuk, hogy mehetnek a kórházba, bakteriális fertőzés, kórházi kezelés miatti tüdőgyulladást, és a lélegeztető gép használattól kapott fertőzések tucatjait kapni, amibe kb 90% eséllyel bele is halnak. De ha ezekbe nem, majd belehalnak abba rettenetes "vitamin és antibiotikum" csomagba, amit a kórházban adnak nekik, de amiről senki se tudja, még a covid osztályos orvosok és ápolók se, hogy valójában mi van benne. Bemegy a saját lábán a kórházba a szerencsétlen megkapja ezt a félmillióba kerülő csomagot és kidől tőle, mint egy krupmlis zsák. És ezt üzenem annak a másik marhának is, aki szerint sokba kerül a kórházi ápolás, hogy ez ezért van. Nem azért mert én nem oltatok.

Szóval gyerekek, részemről befejeztem. Gondolkodni nem tudtok, következtetni nem tudtok, tényeket nem ismertek, gyűlölködni, szitkozódni, bűnbakot találni, na ez megy nektek. És ahogy látom, ez nem is fog változni. Na pá.
Számos olyan eseményt tartunk számon népünk történetében, melyek tévesen rögzültek a köztudatban, holott ezekről már évek, sőt évtizedek óta tudni lehet, hogy alapvető tárgyi tévedéseket tartalmaznak. Az, hogy ezek a tévhitek mégis miért rögzültek rosszul a történelemkönyvekben, arról megoszlanak a…..
Usulkjt001 2021.07.28 10:00:14
@Dan da Man: Nyomásra hazudtak a magyar krónikák.....
Egy a baj: akik így beszélnek mint te, már ezerszer is lebuktak hazudozásokkal, a krónikáink meg egyre igaznak bizonyulnak. A genetikai vizsgálatok manapság egymás után igazolják a krónikáink összes állítását a származásunkkal kapcsolatban. Nemsokára krónikáink időrendje is igazolódni fog, mi több, régészeti források már réges régen igazolták.

A mai történészek, de még inkább a nyelvészek pedig nemhogy nyomásra, de egyenesen politikai megrendelésre, jó pénzért hazudoznak egyfolytában. Sokszor olyan primitíven, hogy egy 10 éves is leleplezi őket, ha normális.

Ha te nekik akarsz, felvállalod ezt a rendkívül alacsony szellemi és erkölcsi színvonalat, ám legyen, de lehetőleg őrizkedj mások gúnyolásától, akik még hajlandók utánanézni tényeknek, saját fejjel gondolkodni és netán saját véleményt kialakítani, a magadfajta hülyeségszajkózókkal ellentétben.
Usulkjt001 2021.08.02 20:00:16
@chrisred: Van egy aprócska probléma: A Magyar Krónikákra éppenséggel nem a hazudozás jellemző! Vagy ahogyna Antonio Bonfini, aki semmiféle magyar elfogultsággal nem vádolható, leírja: "A magyar krónikák abban különböznek a nyugatiaktól, hogy csakis a puszta igazságot írják le". Nos Bonfininek inkább hiszek, mint bármelyik MTA "tudós"-nak. Ami meg az információkat illeti, az amit ma tanulsz az iskolákban (általánostól az egyetemekig) a magyar történelemről vagy a magyar krónikákról az nem információ, hanem sima hazugság. Tudom kiábrándító, de ez van.
Azt mondják, hogy az ismétlés a bölcsesség anyja, ezért nem biztos, hogy rossz ötlet összefoglalni a helyzetet, olyan rendszeres olvasók számára, akik többnyire ismerik ezt, de kezdők is a köznyelvben összeesküvés-elméleteknek, akik számára ez nagyszerű bevezetés ahhoz, ami valójában történik. Egyre…..
Amikor megtudtam, hogy van egy iwiwi-klub nevű oldal megörültem. Persze a kisördög egyből megszólalt, hogy ez átverés lesz. Mikor belépttem kiderült hogy van egy ún hitelesített felhasználó státusz is, ami valahogy tetszett is meg nem is. A kinézet az egyértelműen facebook windows10 keverék.…..
Mielőtt bármit is írnék el kell mondanom, hogy flash csak azokon az oldalakon használható, amiket üzemeltetnek és karbantartanak. Vannak olyan flashcom videochatek, amik ugyan el voltak hagyatva, de azért fel lehetett rájuk menni és lehetett ott chatelni, kamozni, stb. Na ezek nem fognak működni a…..
Ahogy ígértük, a Habsburgokról és a magyar őstörténetről szóló posztunkban, külön foglalkozunk a Magyar Szent Koronát érintő kérdéskörrel. Vajon valóban II. József utasítására törték meg a Magyar Szent Korona egységét? Tényleg Bécsben került rá a két császár, és…..
Usulkjt001 2019.09.30 11:15:44
A hátsó három kép egyformán színvonaltalan mind művészileg, mind technikailag, tehát egyszerre hamisították rá a koronára. Teljesen mindegy, hogy esetleg eredetileg is hasonló kép lehetett. Hogy minek cserélték volna a másik két képet ugyanolyanra vagy hasonlóra? Jó kérdés, csak semmi köze a csere és a csere időpontjának tényéhez.

Fejthette Schwarcz ahogy akarta, de Geobitzas soha nem volt Géza egyetlen bizánci írásban sem. Mellesleg a feliratokat fejtette meg de említést se tesz semmiféle Geobitzsasról. A Dukász képről sem. Vagyis ezen cikk állításával ellentétben semmiféle megdöntése nem volt a Bécsi, Kalapos jóska korabeli hamisításnak.

Pálffy ostoba hazudozásaival inkább nem is foglalkoznék...

Még egy adalék a Korona hamisításhoz. Mégpedig a koronázási palást. A paláston egyértelmű hamisítások történetek. Például a Sebaldus feliratot próbálták áthímezni Stephanusra, de csak Sephanus lett belőle, az eredeti szöveg jól látható megmaradásával. Az állítólagos Szent István két kezének hímzése közt akkor különbség van megint csak, mint egy kiváló hímző és a WC-s néni műve között...
Az állítólagos Gizella pedig szakállas. Sebaldus tipikusan német földön népszerű szent volt!

Viszont alig pár évtizeddel később felbukkant a vörös színű német-római koronázási palást, amit állítólag már I. Ottó is használt.... az meg viszont szkíta állatküzdelmi jelenetet tartalmaz! Erről a palástról meg nincs 18. század előtti leírás egyetlen nyugati krónikában sem!

Valójában egyszerűen kicserélték a két palástot és a német palástot áthímezték meglehetősen színvonaltalan módon, ahogyan a Szent Koronát is próbálták hamisítani.

Tehát semmiféle hamisítási teória nem dőlt meg.
Usulkjt001 2021.01.14 13:34:14
"Csomor Lajos, és aranyműves kollégái vizsgálhatták meg a Magyar Szent Koronát" - már az elején hazugság. Csomor Lajos nem vezetett semmit és nem vizsgált semmit, csak jegyzetelt, mindent, amit a konkrét vizsgálatokat végző szakemberek felfedeztek, majd könyvében önmaga elméleteként adta elő, némi módosítással, amivel az Akadémiának szándékozott benyalni.

"....homlokzati részen almát tartó Üdvözítőnk képmása, az ellenkező oldalon a Szent Szűz Máriáé, aztán az apostolok, a keresztyén királyok, császárok, vértanúk szentséges sora..."
Ezt ki fordította? Meg sem említi Máriát! "A Szent Szűzanya képmása" - ez se véletlen persze, hiszen a Szent Szűzanya kifejezés ősvallásunk istenasszonyára utal aki összeolvadt a keresztyénségben Máriával.
A keresztyén királyok és császárok ismét téves fordítás, nincs szó többesszámról, valójában ez egy nyelvtani félreértés (alighanem szándékos), ugyanis ebben az esetben a latinban valóban többes számot kell használni, de nem jelenti azt, hogy valóban több személyről van szó!

"Megállapítása szerint egy műhelykörbe sorolhatóak az utólag felhelyezett képek, valamint a koronaabroncs képei.
" - Péri hazudott, az egy műhelyből való lehetőséget én, aki nem vagyok se ötvös se művészettörténész látás alapján eleve kizártnak tartom. Pedig igazán közelről meg se tudtam nézni. Csak mint a többi a turista. de ha megnézzük a fényképeket, első látásra feltűnik a három hátsó és az első pantokrátor kép fércmű jellege. Ehhez nem kell művészettörténésznek se ötvösnek lenni, csupán némi szépérzék és ízlés szükségeltetik. Emellett már a az ún viselet kutatás régen kimutatta, hogy ezeken a képeken a szereplők nem viselnek ruhát, hanem a többi képről másolt motívumokkal töltötték ki a helyeket. Míg az összes többi képen jól bizonyíthatóan valódi viseletek láthatóak, méghozzá rendkívül magas művészeti színvonalon készítve. Pálffy meg egyszerűen pofátlanul hazudik és hamisít. Semmilyen forrás nem cáfolta Pap Gábor II. Bizánc-terv idejére tett hamisítás elméletét.
Usulkjt001 2021.01.14 13:48:10
@Qedrák: "...én itt, és ehelyütt csak az 1784-90 közötti hamisítási elméletet próbáltam cáfolni." - a próbálkozás szép dolog, de ez nem jött össze, semmit se cáfoltál csak úgy tettél, mintha bizonyítatlan és levegőben lógó feltételezéseid tények lennének, majd a logikátlan és bizonyítatlan állításaidat beállítottad, mintha bizonyítékok lennének.

A szándékod akkor bukott le igazán, amikor Pálffyra hivatkoztál, a közismereten hazudozó és hamisító ál-szakemberre.
Egyperces Krimi A Farkas Helga-ügy 2015.10.02 12:49:06
Ismét rendhagyó bejegyzéssel jelentkezünk, melyben ezúttal nem egy Hasfelmetsző Jack-hez hasonló sorozatgyilkosról lesz szó (erről bővebben itt), hanem egy kőkemény emberrablásról, melyre azóta is nehezen lehet megfelelő magyarázatot találni. Talán lerágott csontnak tűnhet ezt…..
Veni Íjászat 2005.10.15 17:38:44
  Az íjnak, mint élelemszerzo és harci eszköznek történelemformáló ereje a tuzgyújtás vagy a kerék feltalálásának jelentoségéhez mérheto. Sok ezer éves története elválaszthatatlanul összeforrt az emberi kultúrák és társadalmak fejlodésével. Ezért lehetetlen…..
Ma kibannoltak a vocler videochatről. No nem először. Az első alkalom akkor jött el, amikor merészeltem jelenteni az oldalt az eurocookie-k és a https hiánya miatt. Ma viszont egészen különleges okból bannoltak ki. Feltettem egy kérdést arról, hogy ha bejelentem, hogy a cseten egy bizonyos személyt…..
2013-at írunk akkor, amikor a Netflix először vágott bele teljes lendülettel a sorozatos tartalomgyártásnak, ami ugyan csak 6 éve volt, mégis mintha minden megváltozott volna a televíziós piacon ezidő alatt. A kezdetben főként vásárolt anyagokkal operáló streaming mogul ugyanis ekkor látta be…..
Az HBO Antenna Hungáriával kötött szerződése 2016. november 30-án megszűnt, így aztán december 1-től a Westworld-rajongó előfizetők bizony hoppon maradtak. Csaba nem tétovázott sokat, egyszerűen lelépett a UPC-hez, aminek rövid távú hasznaként nézhette tovább a…..
Usulkjt001 2019.06.15 17:47:09
A szolgáltató mindig meg tudja indokolni, mit mért változtat. De itt is kilóg a lóláb. Valójában eleve csak azért volt rendelhető az HBO, hogy becsalogasséák a hűségidőbe és a csomagba az embereket.

Nem ők az egyetlenek. Amikor pár éve, kezdődött a Telenor 4G-s mobilstickes netje, amihez adtak ilyen webes TV-t is örültem, Tv is, net is, 120Mbit nem is kell jobb....
Aztán jöttek az érdekességek. 120Mbit sehol annál inkább 20-30Mbit. Mivel a szerződésben a garantált 0Mbit hát.....
A TVben volt AXN, Viasat3, Viasat6, Paramount, meg még pár olyan csatorna, ami akkor még érdekelt. Amikor egyre többen rendelték meg egyszer csak hopp, az összes ilyen csatorna kikerült, jöttek helyette olyan csatornák, amik a kutyát se érdeklik. Ráadásul volt hozzá HBO Go is. Csak regisztrálni kellett az HBO Go oldalán a Telenor előfizetéssel és már ment is. VOLNA. De nem ment! Ügyfélszolgálaton ezt mondták: fizessem be a havidíjat az első két hónapban, mert sajnos a rendszer nem tökéletes és később jóváírják...... anyátok az. Alig vártam, hogy leteljen a hűségidő...

Szóval a szolgáltatók ma ebben az országban azt csinálnak, amit csak akarnak. Bár nyugaton se éppen javul a helyzet, de még idáig nem süllyedtek. Németországban pont az ilyen trükkökért vágták pofán a UPC-t nem is egyszer. Talán nem véletlen, hogy a UPC, de a Telenor is, a teljes európai profitjának több, mint az egyharmadát Magyarországon realizálja....

A fogyasztóvédelem fogalma a mai napig ismeretlen kis hazánkban.
Ez egy kitalált történet. 2023-at írunk. Hősünk facebook fiókkal rendelkezik. Magyarországon épp nemrég vezették be a TTIP-et, ami soha nem látott nyomort okozott. A főhős, akit nevezzünk az egyszerűség kedvéért Botondnak, ezen nagyon ki van akadva. De mivel itt már nem lehet normális életet élni…..
- A pofátlanság netovábbja!!! - Pár cifra káromkodás közepette ez volt az első reakcióm arra a felvételre, amelyen Orbán Viktortól próbáltak érdemi választ kapni néhány - a közvéleményt intenzíven érdeklő, és az emberek ezreinek húsbavágó - kérdésre. Nem tudom, melyik háborított fel jobban: az a…..
Pap Gábor az ősmagyar ezotéria, valamint az alternatív Szent Korona-kutatás atyja, valamint Fekete György az ezoterikus MMA atyja „Amit Fekete György elnök úr és Kucsera Tamás Gergely főtitkár úr az elmúlt években tett, az elképesztő és csodálatos.” (Vita nélkül szavaztak meg minden döntést…..
Usulkjt001 2018.07.08 13:54:59
Íme az eredmény, amikor a Magyar Tudományos Akadémiának nevezett gittegyletet, egymás közt adják veszik a párttitkárból lett sztálinista történészek Glatz Ferkó izraelita élvtárstól Vizi Szilveszterkéig....
Amikor a finnugrizmus nevű rendkívül ostoba, bukott dogmát, aminek a hamisságát egy értelmesebb 5 éves is felfedezi tudományos tényként tanítják vagy próbálják csak tanítani az iskolákban. És bizony százak élnek nem havi 200 ezerért, de több millióért ebből a az alávaló, ostoba és hazug áltudományból!

De gondolom ennek a szellemi pöcegödörnek az íróját ez nem zavarja. Javaslom fizesse ezeknek a sötét, szennyes lelkű áltudosóknak ő a fizetését, ha már az ostoba, tökéletlen elméleteiknek a híve!
Engem sokkal jobban zavar, hogy ezek a szarládák kapnak abból a pénzből, amit az állam tőlem rabol le, mint Pap Gábor. Persze Pap Gábor nem ebből él, ő nem csak volt művészet történész hanem az most is méghozzá olyan színvonalon, amit ennek a "cikknek" álcázott szellemi trágyának az írója soha nem lesz képes felfogni. Sajnálatos, hogy ebben az országban ilyen szellemi sötétség tombol.

Azért vagyunk még páran normális, józan gondolkodású emberek ebben az orszgában, akik bízunk benne, hogy a sötétség kora lassan, de véget ér, és a "cikk" íróhoz hasonló trágyahajtó bogarak a média helyett oda kerülnek ahová valók: a trágyadomb mellé. Az legalább hasznos tevékenység, ott nem tudják megmérgezni az emberek tudatát és lelkét!

Bár ha ezt a szöveget leadná egy tehénnek az istállóban, alighanem az is jó nagyot rúgna az ülepébe mérgében, szóval a helyében meggondolnám!
A Real Madrid csapatkapitánya kétségtelenül a világ legjobb belső védője – lassan 32 évesen is. Ehhez persze hozzájárul a tény, miszerint Zidane alakulata meg kétségtelenül a világ legjobb csapata. Ilyen feltételek mellett Ramos statisztikái nem is lesznek meglepőek, de vajon meddig képes ezt a…..
Széles Gábor a csatorna tulajdonosa ma délelőtt Facebook-oldalán, egy rövid kommentben reagált a tegnapi hírre...
Usulkjt001 2018.04.01 20:55:15
@fideszes Bróker kormány: Ti Gyurcsányista és Orbánista gyökér köcsögök egyformák vagytok, nektek minden szar, ami akadályozza, hogy felvegyétek a koncot az ország szétrablásából, titeket csak ez érdekel. Remélem előbb haltok ki, minthogy szaporodnátok!