Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozsef Janos Hoffmann

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit több szerénység kellene, meg kicsit több tudás, meg egy kicsit több óvatosság. Sajnos, ezek hiányoznak a Momentum nevű formációból. A lehetőség a kezükben volt, de gyorsan odaveszett.  Az Orbán-kormány ámokfutásának hetedik évében csak Orbán lehet az ellenfél, senki más. Itt a Kávézóban…..
Tizenkilencedik alkalommal hajszol bennünket abba az őrületbe Orbán Viktor, amit ő évértékelésnek nevezett el. Egy híján húsz éve kényszeríti az újságírókat arra, hogy beszámoljanak a néha hajmeresztő, néha semmitmondó beszédeiről, egy híján húsz éve lihegnek az első sorokban a legnagyobb…..
Tanulságos interjút adott a Momentum nevű formáció két vezetője az Indexnek. Ami nagyjából látszik: segítséget kérnek az ellenzéktől az olimpiaellenes aláírásgyűjtéshez, de amúgy húzzanak a francba. Továbbá: szerintük a Magyar Gárda ígéretesen indult. Aztán: ha bejutnak a Parlamentbe, és Orbán…..
Kell is, hiszen az első, szombat esti (19:30, Duna TV) adás fellépői nem igazán emelik meg az ember vérnyomását: Benji, Calidora, Csondor Kata, Henderson Dávid, Leander Kills, Rocktenors, Roma Soul, Singh Viki, Spoon21, The Wings A produkció bezzeg odateszi magát, legalábbis ez derül…..
Orbán Viktor annak a Mediaworks-nek nyilatkozva ítélte el a korrupciót és ígért szigorú fellépést, amit Mészáros Lőrinc vásárolt fel. Tegnap, december 23-án ugyancsak Mészáros Lőrinc egyik cége kapott 2,5 milliárdos megbízást az államtól...
Orbán Viktor igazi rákosista-kommunista interjút adott a Mészáros Lőrinc által beszántott lapcsaládnak, a Mediaworks-nek: a Győzedelmes Vezető Értékeli a Világot. Volt itt migráncsozás, brüsszelezés, clintonozás, ígérgetés, elmúltnyolcévezés, minden, ami szem-szájnak ingere...