Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linnax

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai magyar horgásztársadalomban végbemenő lassú, de folyamatos szemléletváltozás kezdi háttérbe szorítani az évtizedes dogmákat. Nagyon sok örvendetes változás történt a szabályozásokban az elmúlt években amelyek jobban figyelembe vették a vizek ökológiai igényeit. Sok halfaj kapott…..
Bevallom elfogult vagyok a Netflix új, Unortodox című sorozatával szemben, mivel majd egy évtizedet éltem a filmben bemutatott hászid közösség vonzáskörzetében és számos felejthetetlen sábátot és ünnepet töltöttem a brooklyni Williamsburg városnegyedben. Rengeteg barátság született, többségükkel ma,…..
Linnax 2020.05.29 17:47:42
@Dan da Man: Lehet, hogy érzéketlen vagyok, de nem igazán értem, mit akartál kifejezni. Én nem csak a zsidóságtól, de minden egyéb "társulattól" is túl messze vagyok, lévén ateista. Viszont mindig érdekeltek az élettől elrugaszkodott (szerintem!) bármilyen elképzelések. Volt egy öreg "barátnőm" (aki nagyanyám lehetett volna), de bizonyos dolgok megmaradtak az emlékezetemben róla. Ő maradt meg a családból. Túl fiatal voltam, hogy velem beszélt volna a múltról, anyámtól tudok dolgokat róla, mert kedveltem és kérdeztem...
Aztán: barátnőm kislánya férjhez ment egy zsidó fiúhoz, amitől a hírek alapján nem sok jót vártam, el is váltak hamar.
Azon gondolkozom, hogy kit vállalunk fel mi, magyarok inkább: a cigányokat vagy a zsidókat? Érdekel a téma.
Rengeteg szó esik a műanyagok, ezen belül pedig a műanyag csomagolások környezetszennyező hatásáról; ennek apropóján pedig a legtöbben az újrahasznosítható, környezetkímélő megoldás felé fordulnak, ami a legtöbb esetben a papír. Ha azonban az összes műanyag csomagolást papírra cserélnénk, aligha…..
Ne szépítsük: szimplán nácik vagytok. ..
Linnax 2019.03.27 12:56:14
@morpho: Persze, még tanulgatnak a "nagyjaink". Egyelőre Hitler szólamait és tevékenységét utánozza orbán. - meg a csatlósai. Csak azért írom, hogy nehogy eltévedj. orbán olyan döntéseket hozott meg, amik népirtásnak felelnek meg!!!!!!
Az előző posztomban volt egy gondolat, ami sokat segít a jó munkahely megtalálásában, ez: Gondolhatod úgy, hogy ahol nem tolerálják a családcentrikus hozzáállást, ott nem akarsz dolgozni, az ilyen cégeket meg pont azzal tudod kiszűrni, ha tájékoztatod őket a családodról. Ilyen szűréseket lehet…..
Linnax 2019.01.27 12:31:55
@Nancsibacsi: Hm. Én pont fordítva működöm, nem tudok angolul, mégis úgy tudtam gépelni, hogy azonnal észrevettem a hibákat. Én a szememmel tanulok. Az illető, akinek gépeltem, hálás is volt a "korrekcióért".
Érdekes, egy témát nem érintett senki (amitől egyébként én kiütést is kapok), ez a csapatmunka. Ez egyedül arra jó, hogy mindig a másikra lehessen kenni a hibákat. Én nem vagyok csapatjátékos, viszont ha problémám akad, azt mindig felvállalom. Két dologért "ugrok": ha hazugnak hívnak vagy ha hülyének néznek. Egyébként fát vághatnak a hátamon. Érdekes, hogy kevesen értékelik!
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
Ezreket spórolhatsz, ha ahelyett, hogy fürdőszoba szőnyegre költenél, inkább magad csinálod azt meg otthon. Minden háztartásban vannak már agyonhasznált, érdes, esetleg szakadt törülközők. A helyett, hogy a nagytakarításkor megszabadulnánk tőlük, szuper fürdőszobai szőnyeget lehet belőlük…..
Jól indult az elnöki posztért, aztán Botka megette reggelire. Megvolt az esélye, hogy karakteres MSZP-vezető legyen, de az esélyt eljátszotta. Belement az ellenzék szétverésébe, Gyurcsány nemtelen támadását is magára vállalta. Az MSZP sem lesz neki hálás érte, a demokraták közössége pedig végképp…..
Linnax 2017.09.12 09:26:49
@Bibic: Ugyanúgy, mint orbán. Erre üvöltözöm én azt, hogy csöbörből vödörbe!
Csapuniverzum A fürdőm én vagyok 2017.01.14 18:31:04
Ha igazán otthonossá szeretnénk varázsolni a lakásunkat, akkor dekorálunk. Méltatlan helyzetben vannak a vizes helyiségek, hiszen kinek jutna eszébe kidíszíteni a WC-t, vagy a fürdőszobát? Gyerekkoromban legfeljebb egy Füles naptárt ragasztottak celluxszal a fürdőszoba ajtóra a szüleim, ami aztán…..