Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eleve lehetetlen

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztően jó videót találtunk ma a Cink.hu mókablogon: a Pure Love című, népszerű dél-koreai sorozat csinoska főhősnője, a 30 évesen is tinédzser mangaszereplőnek kinéző Han Szujeon hirtelen elkezdi magyarul cinkelni a kollégáit! A látottak kísértetiesen…..
eleve lehetetlen 2014.07.12 07:59:25
@ajuci: hogy/miért lett Méri a neve? Mesélj már még légyszi vmit róla! Miért jöttek Mo.-ra?
Egyre jobban úgy tűnik, hogy Ördög Nóra lett a magyar kereskedelmi televíziózás Gavrilo Principe, akinek egyetlen mozdulata elindított egy förgeteget a TV2-n és az éppen a kormány baszogatásával elfoglalt RTL Klubon. A Bors megtudta, hogy a viccesen haldokló Tényeket adó csatorna…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Indiában ma kezdődik a választás, és ami a legjobb az egészben, az a csúcstechnológiás gépi szavazás: ezzel a masinával nem csak egyszerűen szavazni lehet, de tartózkodni is, van rajta ugyanis egy gomb, "Egyik sem" opcióval. Gyanítjuk, hogy ha Magyarországon…..
A K-Monitor a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által nyilvánosságra hozott adatokból térképezte fel a 2013-as évben kifizetett mezőgazdasági támogatásokat.Ez alapján továbbra is a nagybirtokok vszik el a támogatások nagy részét, a felső tíz százalék…..
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
A nemzetközi segélyezés ideája mindössze egy jól sikerült PR-kampány, ami eltereli a figyelmet a fejlődő országok kifosztásáról - állítja a London School of Economics tanára, Dr Jason Hickel, decemberben megjelent cikkében. Hickel szerint a velünk elhitetett történettel szemben…..
eleve lehetetlen 2014.01.08 18:53:38
@fagyospityóka: igen, csak ez lemaradt az elejéről és végül is erről szól a cikk: IMF=korrupció=szegénység
Az amerikai egészségügyi rendszer a világ legdrágább egészségügyi rendszere miközben a mutatóik kifejezetten rosszak. Már csak ezekért is erről a számláról beszél a világ tegnap este óta. Egy srác két napig volt a sürgősségin vakbélgyulladás miatt és meg is műtötték,…..
Ami Erdeinek nem sikerült, az Tomi Kidnek igen! A szlovákiai boxoló las vegasi Golden Boy Promotions gálán húz kesztyűt Beibut Sumanov, a kazah világelső ellen!  Hajnalban, közép-európai idő szerint, háromkor lép a ringbe Tomi Kid Kovács (36) szlovákiai kihívó, a WBA…..
Az „akik miatt nem lesz kormányváltás”-sorozat második, egyben záró epizódjában a piti árulók után elérkeztem a szupersztárokhoz, a csúcsragadozókhoz, a határozott, megfontolt, tehetséges, marakodó ellenzéki vezetők arcképcsarnokához. A lenti uraknak sikerült azt a…..
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
eleve lehetetlen 2013.12.12 22:22:53
@tisztapista: tudod mit jelent magyarul a GUY? Nem azt, amire te gondolsz. Azt máshogy írják és ejtik is.
eleve lehetetlen 2013.12.12 22:29:11
@csentecsa: Milyen igaz! A cseszkóknál már tényleg csak a franciák voltak balfaszabbak, ahogy megszállták őket. Siralmasak.
Bársonyszék Orbán focija 2013.11.07 16:57:31
Ülök a tévé előtt. Kezemből majd’ kiesik a távkapcsoló, ahogy döbbenten tartom. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. A holland válogatott nemcsak hogy a földbe döngöli a magyar csapatot, de még fel is szántja vele a talajt. 8-1 – történelmi vereség, felnőtt mérkőzésen…..
eleve lehetetlen 2013.11.08 10:24:13
@Brukk: Hát én meg egy felső kategóriás autó árát költöttem már életemben mindenféle hülye hóbortomra, utazásomra és szórakozásomra, úgy, hogy nem élek nagy lábon. (Sőt még focimeccsekre is járok és képzeld, nekem teljesen megfelelnek a mostani körülmények.) Mégsem várom el, hogy az állam támogasson ezekben, vagy biztosítson megfelelő körülményeket.
A Dillinger Escape Plan arra az A38-ra tér vissza több év után, amin egyszer annyira elszabadították a poklot, hogy Greg Puciato énekes bőven a közönség feje fölött szakította le az álmennyezetet. A rendkívül intenzív koncertjeiről, és a kifejezetten komplex dalairól ismert…..
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
Miközben Hoffmann Rózsa boci szemekkel magyarázza, hogy de hát értsük meg, hogy a költségvetésbe nem férnek bele az „extrém” bérek, ezért 4500 pedagógus jár rosszabbul fizetésileg , aközben Viktor úgy döntött , hogy szükséges még egy stadion építése. Mert jaj Úr Isten…..
eleve lehetetlen 2013.08.29 15:20:00
@Frady Endre: "Miből vegyék meg a jegyet az Alcsút-Felcsút NB. II-es meccsre? :) "

Kérjék a munkáltatójuktól. A fehérvári önkormányzat is osztogatja a vidi bérleteket.

Még egy érdekesség: a dolgozóknak juttatott meleg-étkeztetést már nem lehet elszámolnia egy cégnek, de a focibérletet igen. Gondolom a dolgozók is már csak a focira éhesek. :-)
Miután a Fővárosi Törvényszék szeptemberben elkaszálta az NMHH tavaly ősszel indult frekvencia-árverését lezáró végzését, úgy tűnt, hogy az állami mobil-álomnak vége. Bingó? Változnak a játékszabályok a frekvenciafronton: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
eleve lehetetlen 2013.04.12 10:24:28
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ezekhez az adatokhoz most is ugyanúgy hozzáférnek.
eleve lehetetlen 2013.04.12 10:35:54
@Kard: Azért nem esne az áram ára, mert az áramot termelni kell, minden egyes KW előállítása pénzbe kerül (nincs vízerőművünk, jelentős számú szélerőművünk, mert itt is működik a lobbi).
Itt meg csak egy rendszert kell kiépíteni (igaz, hogy rohadt drágán), ami utána gyakorlatilag működik magától, nincs költségkülönbség 1 db, vagy 100 db sms továbbítása között.
eleve lehetetlen 2013.04.12 10:39:26
@Kard: Azért én örülnék, ha ilyen szarul kereső cégeim lennének. :-)
A nő az 1938-ban készült filmen jól láthatóan mobiltelefonál. A YouTube-ra feltöltött klipet 300 000-en töltötték le és az időutazás bizonyítékaként emlegetik. A rejtély most - állítólag - megoldódott. Az időutazás létezésének hívei szerint a film…..
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Random Létezik: Orbán pálinka 2013.01.24 07:01:00
Orbán Viktor Facebook oldalán jelent meg ez a fotó, jó pár pálinka, mindenféle ízben, Orbi fotójával. Mindet, azonnal! ..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Orbán hallgat, helyette Blatter oszt ki néhány sallert és kokit náci gyermekeinknek. Még több zártkaput! Egymás után kapja a jól irányzott, csípős tockosokat a meglehetősen megzavarodott, low-rider értelmi színvonalú magyar futballnáci, meglehetősen elszaporodott parazita…..
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
Alaposan felkavarta a közhangulatot Magyarországon augusztusi posztom. Láthattuk, hallhattuk, olvashattuk: a csodálatos magyar B-közép szétfütyüli az izraeli himnuszt, mielőtt elénekelné saját nemzeti imáját. A meccs másnapján, Németh Péteren (Népszava) kívül, senki nem…..
eleve lehetetlen 2012.09.21 10:47:19