Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szmöre84

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten elkezdjük a kilencvenes évek feltárását, kanonizálását. Cikksorozatunkban tárgyaljuk a különböző műfajok (rock, pop, hip-hop stb.) történetét, toplistákat közlünk az utolsó igazán forró zenei évtizedről (noha jó muzsikák bőven akadnak ma is). Hogy a kielencvenes dekádot árnyaltan bemutassuk,…..
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
Tudjátok, hogy rajongom a sportokért. Bármilyen sportot szívesen nézek, bele tudok merülni, és új sportokat is szívesen fedezek fel és próbálok ki. Egészen gyerekkoromtól kezdve néztem folyamatosan mindenféle sportot, és mindig hallgattam, hogy "jó gyerek ez a Bekem, de  hol van ő Peléhez, meg…..
A posztban csak öt filmről írnék bővebben, bár az idei év rendkívül gyenge filmes termésében sokkal többről is lehetne. Rengeteg ember várta például nagyon Paula Hawkins világsikernek örvendő könyvének filmes változatát, "A lány a vonaton -t", ami aztán óriási csalódást okozott szinte mindenkinek…..
Szmöre84 2016.12.24 11:50:30
@Etniez: Én elfogadom, hogy neked nem tetszett az új SW film, mert nem lehet és nem is lenne szabadna megpróbálni se olyan filmet csinálni, ami mindenkinek tetszik. Nem is akarok a film mellett érvelni, mert ízléseken vitatkozni fölösleges(nekem nagyon tetszett, mint rajongónak), de ha 40 év alatt kijött 7 "tipikus SW sztori", akkor miből gondoltad, hogy ez más lesz? Így egy kicsit előre kalkulálható pénzkidobás volt részedről az egész, persze ha a párod miatt mentél el akkor bocsi.
Szmöre84 2016.12.24 15:49:40
@Etniez: Mondjuk az erő használatával kapcsolatos logikátlanságokat bármelyik SW filmből lehetne szemezgetni, még a klasszikusokból is pl.: Vader simán visszahúzhatta volna a leugró Luke-ot vagy, ha olyan jó elme olvasó volt, akkor Leia-ból sem egy szondával próbálja kiszedni, hogy hol vannak a lázadók. Tulajdon képen, akinek ilyen húzó vonó ereje van, elég lenne csak kicsapnia a fénykardját és szépen ráhúzni mindenkit. Minden esetre, ha tök logikus tényeken alapuló filmeket szeretnél nézni, akkor javaslom a dokumentum filmeket.