Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sinci Roca

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország egy teljesen átlagos ország európai ország lenne, és nincs is ezzel semmi baj. Orbánék persze úgy állítják be, hogy Magyarország nagyon különleges és veszélyeztetett ország, ahol persze nem az általános elhülyülés a fő veszély, hanem a „nyugati kultúrmocsok”. Alternatív valóságok,…..
Sinci Roca 2022.04.01 01:35:25
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: te milyen országot szeretnél?
És ha már mintát keresnénk, te mégis melyik országot tekintenéd annak?
Hajónapló Szerda. 2022.03.30 19:51:43
Az édesvíz szivattyúval az történt, ami az egyik legkellemetlenebb hiba fajta, hogy mire odaértem, hogy elkezdem keresni a hibát "meggyógyult". Pedig este azért nem tudtam zuhanyozni, mert nem volt hajlandó beindulni. De tegnap amikor kivonultam szerszámosládával, műszerrel, azonnal indult ahányszor…..
Sinci Roca 2022.04.01 01:25:58
@Műszaki: nem mérhető hozzá.

Legfeljebb csak abban az arányban mérhető a Bűnös város A tanú-hoz, amilyen arányban a '80-as évek kádárizmusa a 2020-as évek orbánizmusához. Pont olyan arányban, pont olyan minőségben.

És ezzel pont meg is mutatja azt, hogy az orbánizmus mennyivel aljasabb, selejtesebb, alávalóbb.
Mostanában diktátorok és populista pártvezérek előtt hajbókolnak a magyar kormány vezető politikusai, ami része a Fidesz uniós választási kampányának. Nem nehéz észrevenni, hogy a magyar kormányfő még rá is tesz egy lapáttal, amikor olyan figurák mellett pózol, Mint Matteo Salvini, olasz…..
Sinci Roca 2019.05.06 17:00:58
@Minden ballib bérretteg: hamarosan eltakarodhattok vissza a putritokba
Csányi egyre mélyebbre ássa a miniszterelnököt: nem személyesen neki, hanem valaki másnak számlázzák ki a repülőutakat. ..
Elképesztő, hogy miket vásárolunk! Vagy annyira azért nem is meglepő?   Bevezető Már két hónapja nem néztük meg, hogy mik Magyarországon a legnépszerűbb olcsó kütyük. Nem néztük meg, mert nem sok értelme volt, hiszen a tél slágerei követték a hideg évszakokat, így teljesen felesleges lett…..
Sinci Roca 2019.04.10 17:09:47
@crue: ilyen QCY fülesem van. Nem én vettem, csak úgy kaptam... És qva jó! Ha pedig az ár-érték arányt összevetem egy JBL-lel vagy egy Samsunggal, akk az a véleményem, hogy akinek nem jelent gondot kidobni több tízezret, az persze nyugodtan vegye meg ezeket, aki azonban "csóró", tökéletes választás a QCY.
A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a…..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
Sinci Roca 2019.03.06 23:52:35
@A lipsik egyre szarabbul teljesítenek.: Marci szarrá alázott benneteket, orbáncsicskák
Sinci Roca 2019.03.07 00:18:08
@Lyle Scott: korrekt
Sinci Roca 2019.03.07 00:27:50
@Nbl: Azon gondolkozom, hogy vajon Huth és Szarvas azért nem érezte magát kínosan a Marcival való beszélgetés során, mert még ahhoz is annyira buták lennének, hogy felfogják milyen szinten leégetik saját magukat? Már én éreztem magam kínosan, nézőként...
Tényleg elszomorító, hogy a magát keresztény-konzervatívnak tartó hatalmat milyen figurák jelenítik meg, képviselik és tartják pozícióban. Szánalmas és tragikus.
Nyugat-Európa nem egységes, az egyes országok maguk sem egységesek, nem látják egymást nagy barátoknak, mégis, ha közéjük lép egy kelet-európai, akkor valahogy mintába rendeződnek. Ez nem törvényszerű, különösen az új generációnál, de azért van egy ilyen tendencia. Orbán ambíciója, hogy európai…..
Sinci Roca 2018.09.18 19:38:57
@valaki nagyon más: hogy te mennyire buta vagy...
Sinci Roca 2018.09.18 19:43:38
@Balango: mind orbán diktátorrá válása, mind pedig a "legyőzéséhez" vezető út sokkal összetettebb annál, hogy egy-egy nagy igazság bemondásával megfejthető lenne. Mint ahogy az sem olyan egyszerű, hogy vezessen Lengyelország.
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
Sinci Roca 2018.07.08 17:50:10
@maxval balcán bircaman: mi f@szért kell neked egyfolytában ennek a rezsimnek tapsikolnod? Ha fizetnének érte, megérteném. Ha itt élnél, még talán megérteném. Ha hasznod lenne belőle, megérteném. De hogy valaki, aki legalább még használja is az eszét, ingyé hogy lehet ilyen hülye, nem tudom felfogni.
Hadházy Ákos kilépett az LMP-ből. Botka László visszahúzódott Szegedre és látványosan távol tartja magát az MSZP-től. Mi a közös ebben a két politikusban? A választások után egy ernyőszervezetről hangosan gondolkodó Márki-Zay Péter, hiszen ő fújta meg azt a harasztot, ami Hódmezővásárhelyen zörög...
Csak mondom Mi volt a kérdés? 2018.06.13 19:54:57
Nagy élmény volt Orbán sajtótájékoztatója a szlovák miniszterelnökkel való találkozója után. Az ember végig azt várta, mikor fog már mondani valami érdemlegeset, de erre nem került sor, tulajdonképpen nem derült ki, egyáltalán miért találkozott a két kormányfő? Nem egyeztek meg semmiben, nem…..
Sinci Roca 2018.06.14 12:50:22
@Kampfer: milyen egy álszent kis buzi féreg vagy már te is...
Mikor már a sima koffein tartalom nem volt elég vonzó az energiaitalok célközönségének, akkor egy kreatív marketinges szakember rájött, hogy a taurint hozzáadva és megspékelve annak rendelkezésre álló in vitro kísérleteinek eredményével még hatékonyabban lehet eladni a semmit. Azóta a taurint is a…..
A politikai thrashceleb újra a színen...
Sinci Roca 2018.06.02 18:10:07
@Szilágyi Imre: remélem nincs harag a tegeződésért: te tetű, az elvtársak immár ti vagytok, és velük ellentétben nektek csak az ország zsebrevágása, ellopása a célotok.
Úgy tűnik, hogy Hódmezővásárhely nem csupán Márki-Zay Péter miatt érdekes. Az országgyűlési képviselőválasztáson ugyanis egy család három tagja is itt próbálkozott megszerezni Lázár János elől a parlamenti mandátumot. Nyilván nem sikerült, de aki azt hiszi, hogy a famíliából csak ennyien éreztek…..
Az orbáni jobboldal, - akárcsak régen a kommunisták - irtózik a vitáktól, különösen a parlamenti vitáktól, és megvetik a tárgyalásos megoldásokat. A kompromisszumra törekvés számukra a koncepciótlanság és a gyengeség jele, márpedig a legfőbb érték amit becsülnek az a "macsó" erő felmutatása (még…..
Sinci Roca 2018.04.27 08:36:58
@TSandor Toth: tévedsz, ha azt hiszed, hogy azok, aki elutasítják a Fideszt a társadalmat, a magyarságot szétziláló aljas, cinikus és társadalom minimum felét semmibe vevő kormányzása miatt, azok mind a migráció támogatói lennének. Hogy azok nem félik veled együtt a terrorizmus veszélyét. Sőt! Csak az ő látásukat - veled ellentétben - nem homályosítja el a fidesz, az orbán hazug, agymosó, aljas propagandája (melynek két célja van: bennetek a gyűlölet és a félelem minél magasabb szinten tartása a hatalmuk fenntartása érdekében és azért, hogy közben a saját kis köreik ellopják a közepének és az EU-s támogatások jelentős részét.
"Én abban az értelemben LMP-s vagyok..." — Karácsony Gergely, ATV, 2018. április 4. (sic!)  Ha SZDSZ vagy MSZP politikusként ismeri meg az ország nem lett volna képes népszerűséget szállítani az MSZP 2018-as (talán legutolsó) kampányába. Évekkel korábban, amikor egy random beszélgetésen…..
Igen, Trianon 2. A különbség csupán annyi, hogy most sokak számára még nem olyan egyértelműek a várható tragikus következmények, mint lehettek akkor, amikor egyik napról a másikra elcsatolták az ország nagy részét. Bár sok ellenzéki szavazó igyekezett mindent megtenni azért, hogy ez ne következzen…..
Sinci Roca 2018.04.13 10:41:33
@nnnnnnnn: Te szerencsétlen hülye... A "néppártosodott" Vona onnan indult, ahol most van a fidesz és oda tart, ahonnan indult a fidesz. Tudod te egyáltalán, hogy mit is akarsz? Mert vagy pont most tagadod meg az "elveidet" vagy amikor melléjük álltál, akkor hazudtál saját magadnak.
Ami a Fletó bukását illeti, abban is elvtelen hazug vagy: ha anno jogosnak tartottad azt, hogy Gyurcsány megbukott azok miatt, amiket a fejére olvastak, akkor most százszorosan kellene kiállnod orbán megbuktatása mellett.
A szerencsétlen hülye te és ti vagytok. Felültetek egy elvtelen, aljas, gyűlölködő rezsim agymosó propagandájának, akiknek igazából csak egy a fontos: minél rövidebb idő alatt minél nagyobb vagyon össze harácsolása akár a nemzet jövőjének kárán is.
Szégyelljétek magatokat!
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Sinci Roca 2018.04.09 16:44:43
@probajanos: tudod, van az úgy, hogy a hülyeség úgy üli a torát, hogy azt a menyegzői ebédnek tudja. Olyan a világ, hogy általában egy-egy generációnak azért van alkalma arra, hogy ráébredjen önnönmaga tévedésére és elszégyellje magát. Mi pedig, a magyarság azon részeként, mely képes volt átlátni a hazug, gyűlöletkeltő propagandát nem fogunk tudni megbocsájtani, mert szóltunk időben és mert még arra sem voltatok képesek, hogy legalább értelmes vitát folytatni hajlandóak legyetek.
Teljes körű ellenzéki választási szövetség híján, finoman szólva is foghíjas koordináció mellett a választás előtt egy nappal már a napnál is világosabb, hogy az ellenzéki szavazóknak egyetlen egy fegyvere maradt: a taktikai szavazás. A Közös Ország Mozgalom és egyéb csoportok rengeteg időt,…..
A Fidesz arra építette a választási törvényt, a politikai tér-foglalósdit és a teljes kampánystratégiáját, hogy az ellenzéknek csak akkor lehessen esélye kormányt váltani, ha a sokszínű, egymással versengő erők képesek egy jelölt mögé felsorakozni. A közös jelöltet aztán egyetlen jól irányzott…..
Sinci Roca 2018.04.08 16:37:47
@SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot: nem iszlám-hívők vagyunk (ahogyan azt ti az adófizetők pénzéből törvénytelenül és erkölcstelenül sulykoljátok), hanem demokrácia-hívők, amit ti már nem is ismertek és aminek a segítségével ti hatalomra kerülve azt aljas, hazaáruló és képmutató módon megtapossátok és visszaéltek vele!
Tegyük fel, hogy van egy kétségbeesett (ellenzéki) szavazói réteg, amelyik már egy ideje (vagy sose) gondolt a címben jelzett pártokra "demokratikus ellenzékként" (lol) és kivált kirázza a hideg a narcisztikus pancsert hallgatva (=Az Ember, Akinek Eddig Összesen 892 Programpontja Volt). De (joggal)…..
Sinci Roca 2018.03.28 12:58:28
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: hú, b+, hogy te milyen sötét vagy... Nyomatod itt a mélyelemző-gondolkozó fílinget, közben kevered az ideológiák értelmezését, csak azokat a részleteket emeled ki, amik alátámaszthatják (az egyébként torz) állításaidat, de közben meg televannak hamis állításokkal és logikai hibákkal.
mélyelelmző...hö hö hö
orosz fidesznyik
Ahogy megírtuk, a rejtett költségekkel mára 170 milliárd forintra kúszott fel az úszó vb ára, ami azért sokkoló, mert ennek a tizedét se költjük a magyar gyerekek iskolai étkeztetésére egy évben. De azért vannak a történetben vicces pillanatok, mint ez a plakát:..
Sinci Roca 2017.07.13 02:04:22
@FCUK7: szutyok
Vajon a Fidesz pénzeli Fodor Gábort és Bokros Lajost? Soros György melletti kiállásuk felveti ezt a kérdést. Ha a dékások lennénk, már süvöltenénk is a megfejtést, hogy igen persze (közben persze mi is pont ugyanígy kiállnánk Soros mellett és az ellentmondás egyáltalán nem zavarna minket). Nekünk…..
Sinci Roca 2017.07.09 22:03:08
@MaxVal BircaMan HJCD: birka... Takarodj már te a bolgár mentalitásoddal a jó büdös francba!
Tipikus esete vagy az ostobaság a szorgalommal párosulás esetének.