Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rombusz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta nem látott pénzszórásba kezdett az Orbán-kormány. Egyetlen hónap alatt a költségvetési egyenleget 1040 milliárd forinttal akarják rontani - más szóval ennyi pénzt terveznek elkölteni. A pénzből többek között a Mészáros Lőrinchez köthető határon túli sportakadémiák is kapnak, de jut 3,688…..
Rombusz 2016.12.23 09:29:42
@Parasztlengő az imperialistáknak:

Azt hiszem, nem hiába mondják: a stílus maga az ember. A Fideszes kommentelők között évek őta nem látni értelmes, érvelni képes, normálisan kommunikáló embereket, csak ilyen kultúrálatlan, iskolázatlan prolikat, mint amilyen te vagy. Azt hiszem ez sokat elmond a pártodról.

Ami pedig a szavazásokat illeti:

- 1998-ban 1,34 millióan szavaztak Orbánékra.
- 2002-ben 2,31 millióan.
- 2006-ban 2,27 millióan.
- 2010-ben 2,7 millióan.
- 2014-ben 2,1 millióan!

Ebből tökéletesen látszik, hogy 1998 óta nem szavaztak olyan kevesen a Fideszre mint 2014-ben, SŐT még 2002-ben és 2006-ban is több szavazója volt imádott pártodnak AMIKOR PEDIG ELVESZTETTÉK A VÁLASZTÁST! A helyzet pedig azóta csak romlott. Nem volt itt tehát semmiféle 2/3-ad, testre szabott választási szabályok, átrajzolt választókörzetek és közpénzből finanszírozott Fidesz propaganda, na meg önmagát kicsináló ellenzék viszont annál inkább. Nem véletlen, hogy a Fidesz azóta is mindent megtesz, hogy lehetőleg a teljes médiát vagy annak legalább a nagyobb részét bekebelezze, hiszen tudják ők is, hogy ha a kormányzásuk alapján ítéltetnének meg, abból csak orbitális bukta lehet, nem marad hát más mint a minden tényt elnyomó propaganda - amiből láthatóan te is igyekszel kivenni a részed, noha te maximum morzsákat kaphatsz a tortából.

Ami a szocikat illeti, megérdemelten buktak meg és én is úgy gondolom, hogy 18 után szinte biztos, hogy feloszlanak. Nem lesz kár értük. Ebből viszont nem az következik, hogy az ország Orbán mellett áll. Ahogy a tényleges szavazatok számából is látszik a Fidesz támogatói egyre fogynak, a bizonytalanok száma drasztikusan nő, innentől csak idő kérdése, hogy a kormányváltásra váró kereslethez igazodjon a kínálat is.

Mivel ostoba vagy, hiheted azt, hogy innentől már örökké a Fidesz lesz hatalmon, ahogy minden bizonnyal ezt hitték Nicolae Ceaușescu híve is, még akár 1989 novemberében is, aztán tudjuk mi történt. Szóval ne nagyon indulj ki a személyes imádatodból, szerencsére a magyarok többsége nem olyan ostoba mint te.