Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss A.

58 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Alkatrész lista: 560R/2w ellenállás 1N4004 dióda 2db 7,5V zéner dióda BT151-800r tirisztor Nyák terv lay fájlja.    ..
A méz sebgyógyító hatását már az ókori egyiptomiak is ismerték, és Európában is a természetes gyógymódok között tartották számon. Bár a második világháborúban még kiterjedten alkalmazták, az antibiotikumok felfedezésével és etlerjedésével a méz használata háttérbe…..
Hello Lockpickerek!   Nézzük, hogyan is tehetünk szert az első lockpick szettünkre. Adódik a lehetőség, hogy megvásárolhatjuk azt, hiszen széles a kínálat. Nem kívánok reklámozni egyetlen céget sem, mert minden megvásárolható pick-szett jó a maga nemében arra a…..
Kiss A. 2014.02.02 14:55:39
@tippmix1997: tudnál árlistát küldeni?

Email:kissattilarimoc@citromail.hu
Lopás Tömörkényen 2013.07.21-ÉN ÉJSZAKA TÖMÖRKÉNY KÁPOLNA DŰLŐI RAKTÁRBÓL (VOLT KONTAKTA, GAFFITY DISCO) ELLOPTAK 35 HORDÓ (120 L-ES MŰANYAG) AKÁCMÉZET, EGY DARAB LEGA TÍPUSÚ 20 KERETES ROZSDAMENTES MÉZPÖRGETŐT (A LÁBAI ÉS A TETEJÉN A MOTOR PIROS SZÍNŰ), 1 DB…..
A szabadság oly kimeríthetetlen kincs, mely azáltal,hogy véle többen osztoznak, sem fogy, sem gyengül, sőt nő, sőt erősödik...
Meghívó!   Időpont: 2013.március 2-án, szombaton 9 óra Helye: Mikszáth Kálmán Művelődési Központ            2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 50.   A Palóctáj Méhész és Környezetvédő Egyesület…..
A Washington Egyetem kutatói a méhek mérgében lévő toxinok segítségével sikeresen pusztítottak el daganatos sejteket. A tudósok a méhek mérgének fő alkotóelemét - nanotechnológia segítségével - apró gömbökhöz erősítették: az apró eszközt nanoméheknek nevezték…..
..
..
..
Új dugattyú, továbbfejlesztett gyújtás- és sebességváltó-rendszer valamint újragondolt felfüggesztés - számos ponton megújultak a Suzuki krosszgépei. Lássuk hát sorban, hogy milyen technikai csemegéket tartogatnak a japánok új motorjai! A motorblokk:A győzelmekhez szükséges…..
Már egy évszázaddal ezelőtt is létezett olyan törvénycsomag, mely előírta az akkori járművek maximális sebességét és a szabályozta a közlekedés alapvető rendjét, ám a jelenleg hatályos KRESZ alapja közel négy évtizede, 1975-ben látott napvilágot. Legutóbb két-három…..
Juha Salminen, a skandinávok tizenháromszoros enduró világbajnoka magabiztos előnnyel húzta be a győzelmet a Svédországban rendezett VB futamon. Az Enduro 2 osztályban (175-250 cm3 2T / 290-450 cm3 4T) szereplő harminchat éves finn a CH Racing színeiben indult a megmérettetésen. A…..
NYÚL DZSÖRZI COMPANY Védd magad! 2012.10.29 21:31:25
Aligha történhet rosszabb egy motorossal, mint amikor reggel a garázsban csak a hűlt helyét találja a vasnak. Íme, néhány hasznos tipp, hogy megelőzzük a kellemetlen meglepetést. Az első és egyben legfontosabb szabály, hogy olyan védelem nincs, ami megakadályozná a tolvajt a motor…..
Talán kevesen tudják, de az endurósok legendás küzdelme, a Hatnapos 99 éves történelemmel büszkélkedhet: 1913-ban, az angliai Carlisle városában rendezték meg az első nemzetközi távversenyt, ahol hat napon át küzdöttek a tereppel és a technikával a versenyzők. Akik a…..
Több mint fél évszázada, egészen pontosan 1947 óta minden évben összegyűlnek a legjobb motokrosszos nemzetek, hogy eldöntsék: melyikük lesz a legjobb egy teljes éven keresztül. Az eseménynek nagyobb hagyományai vannak, mint az egyéni motokrossz világbajnokságnak, tulajdonképpen…..
Október tizennegyedike igazi mérföldkő volt a tereprali világában, hiszen az egykori sikercsapat, a HRC gyári alakulattal tért vissza a 2012-es Marokkó Ralin. A január ötödikén, Limából rajtoló Dakar sorozat előtt máris élesben tesztelték a CRF450 névre keresztelt újdonságot,…..