Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azanyadpicsaja

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kamaszok életében eljön egy idő, amikor életüknek csak egy nagyon kis szeletét tárják a szülők elé, a többi rejtve marad a felnőttek előtt. Részben ezt a rejtett szeletet próbálta megragadni a hetvenes évektől a magyar származású amerikai fotós, Joseph Szabo...
Azanyadpicsaja 2017.04.05 00:05:24
Sokat gondolkoztam, hogy melyik nagyszerű recept legyen az első a sorban, amelyről bejegyzést készítek. Áttekintve a kis gyűjteményt rengeteg pestos ételt gyűjtöttem. Jellegzetes íze van, amelyet egykönnyen azt hiszem senki sem tud elfelejteni. Magam is a kedvenc szószaim közé sorolom. Most egy…..
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
Azanyadpicsaja 2017.02.09 22:33:40
Egyszer már áradoztunk a Kanári-szigetek egyik kis mostoha tagjáról, most a szomszédjáról fogunk áradozni. Fuerteventura tavaly november óta érhető el fapadossal közvetlenül Budapestről és már a hozzá legközelebb fekvő, jóval kisebb Lanzarote is megjárható.  Lanzarote azoknak való igazán…..
"2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli." Hogy ez hogy működik a gyakorlatban, alább kiderül. Szia! Engem most a posta húzott fel.Fel akartam adni…..
Minél régebben épült házban lakunk, annál gyakrabban lehet szükségünk javításokra. Sokan mondják, mert nagy igazság, hogy a tervszerű karbantartás és felújítás a megoldás. Ugyanakkor vannak olyan problémák, amelyeket a lakók maguk is megelőzhetnek. Ilyen az elvízkövesedett vezetékek és csatornák…..
Azanyadpicsaja 2017.01.27 08:14:27
Állítólag mindenkinek létezik hasonmása a Földön, sőt, nem is egy, hanem legalább hét! Ez, lássuk be, elég logikusnak tűnik, hiszen, bár génállományunk rendkívül változatos, a kinézetünket meghatározó lehetséges variációk előfordulásainak száma véges, nagyjából 16 millió különböző változat fordulhat…..
Az orchidea elég érzékeny növény. Nálunk azonban nagyon szépen virágzik a konyha ablakában, most is éppen növekednek rajta az új virágok. Elárulom, mi a titkunk.   Az orchideánál két dologra kell figyelni: átlátszó legyen a tartó, amiben a virág van, hogy a gyökerei is kapjanak fényt. A…..
Nagyon őszintén mondom, a Theresa May beszédével foglalkozó poszt után nem akartam megint ilyesmivel foglalkozni, de belefutottam egy cikkbe, ami arról szól, miként csuklóztatják a brit hatóságok az Egyesült Királyságban élő uniós állampolgárokat, így aztán mindez erősen érintheti és érdekelheti az…..
A virginiai háziasszony, Teresa Wilson Lewis meg akart szabadulni a férjétől, Juliantől. Így akarta megszerezni a férfi vagyonát a és biztosítási pénzét. Ezért elkezdte rágni a két fiatal szeretője, Matthew Shallenberger és Rodney Fuller fülét, hogy kövessék el helyette a gyilkosságot. Ám 2002-ben…..
Vajon miként változik majd meg az egyetemek szerepe a következő évtizedekben? A kérdés azért is érdekes, mert egyre több példa bizonyítja, hogy nem feltétlenül kell végigmenni a felsőoktatáson ahhoz, hogy az ember (nagyon) sok pénzt keressen – ám van egy szempont, ami miatt…..
A jelenség az emberek 14%-át érintheti, te közéjük tartozol? Ha igen, annak egészségügyi vonzata is lehet, amiről érdemes tudnod. Olvasói kommentben kaptunk egy cikket, mely az úgynevezett „cékla-teszt”-ről szól. A cikk szerint, ha nyers céklalevet iszunk, és pirosas-rózsaszínes lesz a vizeletünk,…..
Váltó M2-es metró újragondolva 2017.01.21 15:01:55
A napokban újra előkerült a M2-es metró és a H8/H9-es Hévek összekötése, valamint a rákoskeresztúri szárnyvonal megépítése. Játszunk el a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne egy olyan metróvonalunk, ami túl nyúlik a város határán? A HVG-n olvasható, hogy a Főmterv úja megbízást kapott 5 milliárd…..
Három évvel ezelőtt lelkes, vidéki fiatal lévén leváltam a családomról (ez úgy hangzik, mint egy rossz nevelési kézikönyv), és megkezdődött saját kis életem: kollégista bölcsész lettem Budapesten. Nem standard kollégista – szakkollégista, elit kollégista. Intézményem pontos definíciója:…..
Egyre több vállalat ismeri fel, hogy munkavállalói csapatának testi-lelki egészsége nagyban összefügg a munkahelyi impulzusokkal, terhelésekkel. A pszichoszociális felmérés különféle dimenziók vizsgálatával azt kutatja, hol vannak olyan problémák egy szervezeten belül, amelyek felismerésével,…..
Azanyadpicsaja 2016.12.21 11:01:20
Vannak erre a célra kiváló tesztek, és cégek akik kifejezetten az alkalmazottak előzetes felmérésére szakosodtak: contactp.hu
Ők csinálják Magyarországon a Thomas Disc felmérést és tesztet ami világviszonylatban is egyedülálló a pontosságát és a hatékonyságát tekintve.