Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kivy90

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap a tervek szerint lezajlik a blog arculati átépítkezése, a jelenlegi nagyon ótvar dizájn helyett készül valami szebb. Az átalakítás folyamata során elvileg nem fogtok észlelni semmit, csak ha már készen leszünk, de ha mégis valami furcsaság jelenne meg a képernyőn, akkor…..
Veve (már nem) Szecsuánban BUÉK 2013.01.01 09:53:25
Először is boldog újévet kívánok kitartó olvasóimnak. Ahogy az ilyenkor szokás, összegezzük kicsit az elmúltat. Immár több mint négy hónapja Fengjieben leledzem, s amennyire győzöm az iramot, igyekszem szorgalmasan posztolni is. A blog indulása óta ez a 88. bejegyzés,…..
Ha baj van,tessék jelezni a szülőnek,akkor is,ha nem látszik tünet,hogy legalább tudjon róla,és eldönthesse,mit tegyen! Tisztelt Praxis Blog!     11 éves kislányom a testnevelés órán egy pénteki napon leesett a bordásfalról a fejére. Lefelé kellett lógni, és nem…..
Kivy90 2012.11.28 21:27:26
Én 15 éves voltam (most 22 vagyok), játszottunk szünetben az osztálytársaimmal anno technika óra előtt. Of volt a technika tanár, amúgy imádtuk a nőt. Ugráltunk, és az egyik oszt.társam rosszul ugrott, egyenesen nekem, én meg a combommal nekiestem annak a kis hosszú padnak. Valami nem volt jó, éreztem mind az órán, h zsibbad a térdem, fáj a lábam, de amikor szóltam OF-nek, azt mondta majd elmúlik, nem hívja anyuékat, és haza sem enged, pont. Dupla óránk volt, dupla óra végére 3x akkora volt az egyik térdem mint a másik. Utolsó óra volt, én is gondoltam majd elmúlik, hazabicegtem suliból. 5 percre laktunk az iskolától, az 5 perces utat sikerült 40 perc alatt megtennem, de a saját lábamon. Anya otthon már látta, hogy gáz van, de áááá mondtam majd jobb lesz estére, tettünk rá jégzselét, hogy az majd leviszi. Hát nem vitte. Este 9 fele anyám besokallt, hogy mostmár nem érdekli mit kántálok, akkor is kórház, Madarász utcai kórházba mentünk a X. kerületből mert az volt az ügyeletes éppen. 3 órát ültünk a sebészeten, majd megállapították, hogy szalaghúzódás, plusz a combcsontom hosszanti irányba megrepedt, ami a nagyobb baj volt, az az, hogy van ott valami növekedést szabályzó akármi, és az is sérült, illetve leszívták a térdemből az anyagot, egy komplett vesetál csurig telt vérrel belőle. Sebész elmondta, hogy a sportnak (addig kosárlabdáztam mivel elég magas lányka lettem) itt és most mondjak búcsút egy életre. 2 éve nyújtották ki a bal lábamat. És a mai napig nem tudok vele normálisan sportolni mert azonnal tele megy vérrel-vízzel, ízlés szerint mikor hogy. Anya másnap bement a suliba, szem nem maradt szárazon azért amit az OF kapott mert nem hitt nekem. Ennyit a suliról.
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Kivy90 2011.07.09 14:08:34
@MaCS_70: de a határérték alatt van a zajterhelés, ez az egész mint ahogy a postból is kiderül arra megy ki mindösszesen, hogy valamibe bele lehessen kötni. Mert a magyar ember kötekedés nélkül nem él. Ennyiből Budapesten a Sportaréna környékén lakók is feljelenthetnék az üzemeltetőt, a koncertszervezőt mert merészelnek koncertet szervezni az Arénába, és az hangos, tele lesz a környék autókkal. Kint voltam tavaly a Lady Gaga koncerten, 21 évesen poénból reggel 9től ott álltunk, és képzeld mi történt..egy idős 80 év körüli nénike jött oda hozzánk aki az Arénával szemben lakott, és megkérdezte, milyen koncertre várunk. Mondtuk, hogy Lady Gaga lesz este, és tudod mi volt a válasza? "Ez kell a fiataloknak, had' szórakozzanak ők is" Majd koncert után amikor capflattunk hazafele, azt kellett hallgatni az 50-es paliktól, hogy "a sok görény még fizet is azért, hogy megsüketüljön, nem is keveset, én beszüntetném az egészet itt Budapesten".... ennyit az emberekről.
Kivy90 2011.07.10 22:43:36
@Zabalint: Engem szó szerint elrángattak a koncertjére a haverjaim, de amilyen személyisége van, az lehengerlő. Megszerettem. Felvállalom, nem ciki. pont.
A LMGTFY-nál is alázóbb választ kapott gyt az MSI angol ügyfélszolgálatától, hol kaphat régi laptopjához töltőt:Az úgy volt, hogy a 3,5 éves MSI laptopom akksija és tápegysége cserére szorult. Nagy nehezen megtaláltam az MSI support oldalt, ahol megadták a UK…..
Kivy90 2011.06.04 12:54:46
@Dr Jozef Vengloš: Igen ismerem a Fu-Si-ról a véleményeket. Nekem bejött. :) Értetlenül is álltam a sok utálkozó fórumozó előtt amikor egyik weblapon a fu-si laptopokat szidták :DDD
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
Ez+Az Kylie - Aphrodite 2010.07.20 13:17:58
 Kylie Minogue ismét maradandót alkotott! Ki ne emlékezne arra, amikor a pöttöm énekesnő a betegségéből felgyógyulva kiadta a 10., X névre keresztelt albumát? Hatalmas siker lett belőle... és most, 3 évvel az X sikere után, Ms. Minogue ismét stílust váltott, és…..
 Szórakoztatás mesterfokon - beszélgetés Magyarország legnagyobbkoncertszervező cégének egyik legfontosabb emberével  Madonna, Kylie Minogue, Anastacia, P!nk, Beyoncé....És még nagyon hosszasan folytathatnám  a sort. Nagy, és elismert művészek. Kereshetnénk, és…..