Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fagyosszent

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
November elején Székesfehérvár rendezi meg a Pannon Hoki Kupát. Magyarország válogatottja az A csoportos Olaszországot, valamint a divízió 1-ben szereplő Szlovéniát és Horvátországot látja vendégül. Ekkor mutatkozik be Ted Sator szövetségi kapitányként. Alakul a…..
Ma megkezdődik a magyar és a román szövetség által szervezett közös bajnokság, a Mol Liga második kiadása. A tavalyi tíz csapat helyett hét maradt, egy mindig szabadnapos. Az erőviszonyok kiegyenlítődni látszanak, jóval kevesebb előre lefutott mérkőzésre lehet számítani, mint…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Fagyosszent 2009.03.25 10:29:14
RIP
Hétfőn egy, kedden két mérkőzést rendeztek a KHL-ben. Ezeken összesen 110 perc büntetést osztottak ki, és ez a mennyiség csak kétperces büntetésekből adódik össze. A Barisz Minszkben győzött, a Spengler Kupára készülő Dinamo Moszkva a Himiken gázolt át, az Ak Barsz a…..
Nyolc gól különbséggel győzte le Magyarország A csoportos csapata Szerbia divízió 2-es válogatottját. Az első lépést ezzel megtettük a Vancouver felé vezető úton, de nem kérdés, hogy ez volt a lehető legkönnyebb.A magyarok úgy kezdték a meccset, mintha semmit sem akarnának a…..
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a november 7. és 9. között Budapesten rendezendő olimpiai selejtezőre, jelentette az MTI.A magyar válogatott bő kerete:Kapusok: Budai, Hetényi, Szuper.Hátvédek: Ennaffati, Erdélyi, Horváth A.,…..
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Jégkorong Japán–Ukrajna 2-3 2008.04.18 15:44:00
Csak büntetőkkel nyertek az ukránok a japánok ellen, ami nekünk jó is, meg nem is. Jó, mert a második hely már biztosan a mienk, ezzel előrébb vagyunk, mint a minimális cél. Rossz, mert ha a szétlövésben a távol-keletiek ügyesebbek, elég lett volna holnap a döntetlen, azaz az…..